Yani ben o yiyecegin disinda farkli bisey asermemistim herhalde ama aserip yiyemezsen bisey olcagini zannetmem canim. Yoksa kis hamilesiydim ama hic canim yaz meyvesi istemedi mesela ama ben normalde de meyve pek sevmem. O yuzden ne asercegin degisirHe yani bebeğe bi zararı yokbunu eşim duyarsa yandım zaten aşerme de neymiş mevsiminde olan şeyleri iste diyo bana
Aynen aynen tuzlu tuzlu ne iyi geliyorMısır patlağı dedin patlamış misir miay oda mi yasak arkadaş ya ama ben çok yiyorum mideme tuzlu tuzlu çok iyi geliyor
Bol bol ruyana giriyorbenim canim bisey istemisti ama onu yemek icin kar gormesi lazim derler o yuzden beklemem gerekiyordu. Cok ruyama girdi veya alakasiz yerlerde birileri o yiyecekten bahsediyordu kapatalim bu mevzuyu diyordum normalde kp besliyor ama iste kesim zamani degildi. Sonrasinda kar yagdi bende bol bol yedim. Ama o surecte gercekten cok canim istedi. Annem pisirirken agzima bi lokma verdi hic unutamam onu aldigim zamanki hazzı
Vaay iyi tahmin ettin helalAhaha ya ben ondan hiç yemedim tadı nasıl bilmem ama dün daha ondan bahsettimdoğu ekspresi mi yapsak yiyip gelelim falan demiştim
Canim bana kanamadan dolayi yuruyus yasak 5 dklik yol icin bile minubuse biniyorum hastaneye giderken onun haricinde evden cikmiyorum ama kizlar yazarlar.Masallah ne kadar cok yazmissiniz. Yarisini okuyamadim bile, sabah devam ederim insallah. Bi benim mi canim bir sey cekmiyor? Tek kriterim yemegi kendim yapmayayim, evde pismesin. Onun harici eski duzenimde yiyorum.
Doktorun tavsiyesine uyup her gun 2 saat yuruyorum. İsten eve yuruyerek geliyorum. Yaklasik 4,5 km. Eskiden 45 dakikada yuruken su an 1 saati buluyor. Simdiden boyleyse ilerleyen haftalarda nasil yaparim bilmiyorum.
Doktoe bana yuruyusten baska spora gerek yok demisti. Sizlere doktorunuzun tavsiyesi nedir?
Canim bana kanamadan dolayi yuruyus yasak 5 dklik yol icin bile minubuse biniyorum hastaneye giderken onun haricinde evden cikmiyorum ama kizlar yazarlar.
Aslinda aktif olarak gelen kanama durdu canim ama icimde varmis hala. Ama gelmiyor hicTez zamanda dursun inşallah canım, kanama zor, önceki gebelikten biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Yazımda 2 saat yürüme yazmışım gece gece, yanlış olmuş. O 1 saat olacaktı.
Masallah ne kadar cok yazmissiniz. Yarisini okuyamadim bile, sabah devam ederim insallah. Bi benim mi canim bir sey cekmiyor? Tek kriterim yemegi kendim yapmayayim, evde pismesin. Onun harici eski duzenimde yiyorum.
Doktorun tavsiyesine uyup her gun 2 saat yuruyorum. İsten eve yuruyerek geliyorum. Yaklasik 4,5 km. Eskiden 45 dakikada yuruken su an 1 saati buluyor. Simdiden boyleyse ilerleyen haftalarda nasil yaparim bilmiyorum.
Doktoe bana yuruyusten baska spora gerek yok demisti. Sizlere doktorunuzun tavsiyesi nedir?
Aslinda aktif olarak gelen kanama durdu canim ama icimde varmis hala. Ama gelmiyor hicSenin boyle olmus muydu?
İlk gebeligimde 4-5 ay yasadim kanama ama onda hemen hemen her zaman regl gibi geliyordu. O yuzden suan resmen kanamanin gelmemesini kafama taktim
4 saat sonra doktora gidicem bakalim ne dicek ama evet gercekten kanamanin psikolojisi cok zor
Aslinda aktif olarak gelen kanama durdu canim ama icimde varmis hala. Ama gelmiyor hicSenin boyle olmus muydu?
İlk gebeligimde 4-5 ay yasadim kanama ama onda hemen hemen her zaman regl gibi geliyordu. O yuzden suan resmen kanamanin gelmemesini kafama taktim
4 saat sonra doktora gidicem bakalim ne dicek ama evet gercekten kanamanin psikolojisi cok zor
oy maaşallah gecenin 3ünde ne işin vardı nasıl kalktın da yazdın...
bana doktorum yürüyüş yap dedi ama bunların hepsini 4. ayla beraber dedi.
yani ben aslında yürüyüş değil de havuz için sormuştum yüzme iyi gelir mi diye.
Pilates hareketleri göstereceğim, kesinlikle yüz sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir dedi.
4. ayla beraber ben de başlayacağım yüzmeye.
Aslında 2li test sonucunu alır almaz başlamayı düşünüyorum hem düzenli yürüyüş hem de haftada 2-3 gün yüzme.
Her gece en az 4 en fazla 6 kez kalkıyorum canım. 2 saat kesintisiz uyumak haram oldu resmen.
Bana ilk günden itibaren yürümen lazım dedi. Normal doğum için bu çok elzemmiş. Ben de yüzmeyi düşünüyorum deyince, yürümekten iyisi yok gebelikte dedi. İlle de yapmak istiyorsan yap, ama mikrop kapmamak için yürümeni tavsiye ediyorum dedi. Pilates deyince yüzüme bakıp "Sen her gün en az 1 saat yürü, sonra dilediğini yap. Ama yürümek ve su içmek olmazsa olmazın bunu unutma" dedi.Hayırlısı olsun bakalım.
İşyerine gebeliği bildirdim. 1-1,5 aya boşa çıkarım. O zaman ben de ikinci bir spora başlamayı düşünüyorum.
ya ben spora yazılmıştım
yaklaşık 6 yıldır gittiğim bir tesis içinde kapalı açık yüzme havuzu var
yani temziliğinden kesin emin olmam tabi ki mümkün değil ama yeni gittiğim bir yer de değil
hani yazılmamış olsam ve ilk defa gidecdeğim bi yer olsa çok da önemsemem ama hazır böyle bir imkanım varken neden kullanmayayım dedim.
ben de normal doğum istiyorum tabi ki ama zaman ne gösterir çatım müsait olacak mı hiç bilemiyorum o nedenle hayırlısı, bebeğim sağlıklı doğsun da.
ama normal doğum için yürüyüş yüzme ve belli pilates hareketleri öneriyorlar hep her yerde her doktor.
Insallah gorucez:)off şu an ocak annelerini okuyorum da nasıl gerildim anlatamam
o günleri biz de bir görsek keşke
Ben cok kotu grıbım tum kemıklerım agrıyor ama almadım ılacKızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?