2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayy bu arada
Yedeğiniz ayva çekirdeklerini atmayın, biriktirin.
Göğüs ucuna çok iyi geliyormuş emzirme döneminde.
Suyun içinde jel kıvamına geliyor o şekilde sürebiliyorsunuz kızlar.
Hem yiyin hem biriktirin.
Ben ayva sevmediğim ve yiyemediğim için yapamıyorum o işi

Ben baska doktora gidiyorum simdi canim ona da sordum sakincasi yok dedi ama folikasiti ic birakcaksin zaten dedi sadece d vitamini de cok dusuk benim 3 hafta sonra gene gidicem bakalim insallah sknti ckmaz sagol canim yine de

Kızlar nane lımon veya ıhlamur ıcebılıyor muyuz
Ben fena griptim geçen hafta , hala öksürük tam geçmiş değil yaklaşık 10 günde geçti .. doktora sorduğumda ıhlamur iç dedi bana , ama ben ballı nane limon içtim ve bol bol portakal suyu C vitamini aldım, muayene de oldum zaten ilaç vermiyorlar çok fenalaştığımda parol içtim canım.. nane limon ve ıhlamur günde 3 bardağı geçmezse sıkıntı olmaz en azından bana olmadı, doktor da direkt ıhlamur iç demişti

Benim bugun esim marketten ayva calmis bi arkadasi bisi tavsiye etmismis sonra bana bi guzel yedirdi parmagimi yanaklarina sur dedi cocuk gamzeli olcak artik dedi dedim ki oyle bi durumda leke olur cocugumuz iki yanaginda ayva lekesi cikcak dedim

Şimdi canımız bir şeyler çekiyor ya, eğer yemezsek ne oluyor çok merak ediyorum aşerdik diyelim ve yiyemedik eee sonuç ? Merak ediyorum:):)

Zararlı olan şeyler ya iyi geliyor ya da canımız çekiyor neden ki ecaba

Valla bu bebeğin sucu ben hamile kalmadna önce sağlıklı besleniyorum diyemem ama. Cips çekirdek patlamış mısır hiç bise yemiyordum kilo aliyorum diye şimdi yemeden duramıyorum sakınan göze çöp batar boşver üç aydan sonra dikkt ederiz

Onu bi yerde okumuştum ama göğüs ucu diye değil yüz içinde galiba ay ben üşengeç insanım hiç uğraşamam valla

yok gaviskonsa cozemedi sanırım bu mide asiti değil safra reflüsü safram mçdeme cıktı midemin içi bi yıkasam boşaltsam rahatlıcakmısım gibi cunku kusamıyorum yedıklerım cıkmıyo sadece az az acı su kusuyorum

Ben baska doktora gidiyorum simdi canim ona da sordum sakincasi yok dedi ama folikasiti ic birakcaksin zaten dedi sadece d vitamini de cok dusuk benim 3 hafta sonra gene gidicem bakalim insallah sknti ckmaz sagol canim yine de

Iyi bari başka doktorun gorusunude aldiysan iyi bari benden vereyim sana 70 cıktı benim nasil yükseldi yine anlamıyorum

ayva yedım şimdi inşallah iyi gelir

Şimdi canımız bir şeyler çekiyor ya, eğer yemezsek ne oluyor çok merak ediyorum aşerdik diyelim ve yiyemedik eee sonuç ? Merak ediyorum:):)
Bol bol ruyana giriyor benim canim bisey istemisti ama onu yemek icin kar gormesi lazim derler o yuzden beklemem gerekiyordu. Cok ruyama girdi veya alakasiz yerlerde birileri o yiyecekten bahsediyordu kapatalim bu mevzuyu diyordum normalde kp besliyor ama iste kesim zamani degildi. Sonrasinda kar yagdi bende bol bol yedim. Ama o surecte gercekten cok canim istedi. Annem pisirirken agzima bi lokma verdi hic unutamam onu aldigim zamanki hazzı

He yani bebeğe bi zararı yok bunu eşim duyarsa yandım zaten aşerme de neymiş mevsiminde olan şeyleri iste diyo bana

Tamam canımm cok tesekkur ederım sanada cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…