2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

İnşallah geçmiştir kanama alanı. Bi sorun yok diye doktor yola izin vermişti ama 2 hafta önce istanbulda 6-7 saat bi turladık aşırı belim ağrımıştı. Sen kendi durumuna göre karar ver

Sagol canim buyuk ihtimal bana d vitamini agir geliyor ictgmde kendimi hic iyi hissetmiyorum damla seklinde 10 dan 5 damlaya dusurdum ama gene fayda etmiyor
Bu multivitamin canım ıcerıgını okursan zaten butun hersey var bende cok fazla unutkanlık vardı bunu kullandıgımdan berı cok guzel ustelık gecen haftalarda tum testlerım yapıldı depolarım cok ıyı cıktı oncesınde devamlı usuyen ve cok fazla unutkanlıgım vardı doktorun kullan dıyorsa dıgerlerınıde kullanman gerekır belku vıtamın acıklıgı vardır ben sadece bu vıtamının en kalıtelı vıtamın olduguna emınım dıger konuda yorum yapamıcam

kızlar mide bulantım geçti diye sevinirken şimdide zehir gibi sıvı kusmaya başladım ama boğzıma kadar yanıyor çok acı birşey kustum cok kötü birşey yemeye korkuyorum önerdiğiniz birşey varmı

Yaaa mıde bulantısı hıc yasamadım hıc bılmıyorum acı su kusuyorsun muhtemelen o daha kotu(

Sagol tatlim devam edicem bakalim

Buyuk ihtimalle safradan geliyor olabilir miden bossa bu sefer onu kusarsin bende midem bulaniyor her gun ama kusamiyorum sadece bazen aci su cikio o da safradan cnm

Canım ınsallah guzel haberler alıcaksın dualarım senınle ayrıca benım sahsı fıkrım ben sahsen gıtmezdım kı gıtmıyorumda suanda bıle
Ya canim araçla gidicez cok rahatsiz olmaz diye düşünüyorum ondan dolayi bide istedigim zaman durabilirim, yuruyus yapabilirim.
Psikolojik olarak bana iyi gelecek Şile ye gidicezde. Memleket orası. Orda 15 gun boyunca hic kalkmadan dinlenebilicem+ oglumla hep ilgilencek birisi olur mutlaka. Ben suan gercekten ilgilenemiyorum cunku progestandan dolayı enerjim az. Suanda da hic bisey yapmiyorum cogunlukla aslinda ama degisiklik iyi olur doktor izin verirse. Esimin ailesini seviyorum onlarla vakit gecirmek guzel oluyor. Klasik köy iste iyi geliyor

Emınım harıka olmalı bende cok severım cunku sen en ıyısı doktoruna sor kuzum belkı sureklı mola ver fln o sekılde yolculuk yap dıcek

Evet inanılmaz şeyler vardı hepsi çok güzel aslında ama favorim kumpir oldu
Bencede en favorisi o
Aslında evdede yapabilirsin canım
Bende genelde patates püresi yapıp içine garnitür vs atıyorum öyle yiyorum. Neden olmasın?
Doktoruna danışırsın canım bir sıkıntı olacağını sanmam ama kanama alanından dolayı görüşü farklı olabilir tabi ki.
Daha uzun yollarda Kan dolaşımı için 2 saatte bir 10 dakika mola vererek gitmek gerekli, eğer sakınca görmezse.
Benim hamileliğim riskli gebeliğimden dolayı hep Ankara’ya giderken yollarda geçti. Hele son ayda haftada 2 kere gitmiştik ama sorun olmadı kocaman göbeğimin rahatsızlık vermesi dışında tabi

Evet canim kanama alani benimde aklimi karistiriyor çünkü oglumda da vardi ama onda daha farkliydi onda 4-5 ay boyunca surekli regl olur seklindeydim. Bunda disari gelen bi kanama yok diye acaba izin verir mi diye dusundum bilmiyorum yarin ogrenicez artik. Oglumdaki durumumdan dolayi 12 haftalikken İstanbula gitmeme izin vermemisti mesela. Gitmemistim bende. İzin vermezse gitmem

Aynen canım biz ne dersek boş bi danış bakalım ne diyecek. Ona göre hareket edersiniz

Buyuk ihtimalle safradan geliyor olabilir miden bossa bu sefer onu kusarsin bende midem bulaniyor her gun ama kusamiyorum sadece bazen aci su cikio o da safradan cnm
midem dolu ama acı su kusuyorum şimdi gastroentrolog bi dr tanıdıga sordum gaviskon gebelikte a kategorisndeymiş cocuklarada veriyoruz kullanabilirsn dedi içtim insallah iyi gelir mahvoldum ya

midem dolu ama acı su kusuyorum şimdi gastroentrolog bi dr tanıdıga sordum gaviskon gebelikte a kategorisndeymiş cocuklarada veriyoruz kullanabilirsn dedi içtim insallah iyi gelir mahvoldum ya
Gecmis olsun canim benim gercekten zor bir surecten geciyoruz allah sifa versin insallah iyi gelir ve rahatlarsin

Öneri olarak sadece asit oluşumunu engelleyecek şeylere dikkat edebilirsin. Yemekle beraber yada yemekten sonra su içmemek(en az 2 saat yada yemekten yarım saat önce), yemekten sonra tatlı ve meyve yememek(en az 4-5 saat).bu tür olduğunda midede asitlenme fazla oluyor. Geçmiş olsun çabuk geçsin inşallah

Selam kızlar iki gündür giremedim ancak okudum yazılanları. Bu hafta çok açım yemek masasından tok kalkmıyorum hep bir mide kazıntısı var. Sanırım açlık değil midemden öyle hissediyorum. Hem her şeyden tiksiniyorum hem de yerken doymuyorum Bir kilo almışım. 4. Aya kadar hiç almamayı hedefliyordum ama bu gidişle kapılardan sığmam. Sizde de açlık hissi var mı?

Cevap: şöyle dik durayım 2 nefes alayım da yer açılsın midemde az biraz daha yiyeyim

Hemde nasıl, geçen günde yazmıştım canım
İnan yemek yiyorum 2 saate direk müthiş açlık hissediyorum. Birşeyler yemezsem 3. Saatte midemden dışarıdan duyulacak şekilde sesler gelmeye başlıyor
Ben 1 kilo vermiştim ilk haftalar, onuda geri almışım. midem bulanmasın diye sürekli yersem olacağı o tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…