- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Onceki hamileliğimdeki felsefem
Canın çektiği cana dermandır
Bu sebepten toksoplazmaya neden olacak seyler haric abartmadan yerim canim istediginde. Bide cips yemem
Eki Görüntüle 2576563
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse
İyiymisOoo ben sürekli yiyorum cips bu çocuk sağlıklı beslenmekten zevk almıyor
Allah dan gelene amenna canımben iyyö çok şükür.
Valla perşembe günü 6 hafta dedi devlet doktoru ölçüm falan söylemedi. Onun demesine göre bugün 6+5 olmam gerekiyor bugün ölçmde yine 6+0 çıktı. Kalp atımı karından göremedi bende vajinal baksın istedim baktı onda da göremedi. Perşembe gün devlette bakılacak bakalım o güne kadar bir gelişme olursa bilemem ama bekleyeceğiz
İyiymiscipse nedense cesaret edemiyorum pek. Bikac kisi daha yiyorum dese yerim ama bak sagliksiz beslenmeye egilimim var
Selam kızlar ben iki güne kadar çok kötüydüm istahsiz halsiz ama birden bulantim azaldi istahim acildi yani hiç böyle olmamıştı önceden normal mi acaba
Valla bende yiyorum canımın çektiğini
Geçen burger çekti canım eve sipariş verdim eşimi bile beklemeden yedim. Hatta yemedim sildim süpürdüm
Sağlıklı şeyler çekmiyor zaten canım hiç.
Dışarıdan yeşillik ve iyi pişmemiş şeyler harici herşeyi yiyorum.
Bir de Çok sevmeme rağmen mayonez yemiyorum sadece yine toksoplazma riskinden dolayı.
Bende anlamadm icerige baktigim b c dvitamini iyot demir gibi bi cok mineral de var icinde folik asit bile var ben ayri ayri folik asit ve d vitamini de kullaniyorumÇok fazla gelir hepsi Bence anlamıyorum üst üste neden bukadar hap veriyorlar
Yok canim iceriginde mineral ve vitaminlerde varFolik asit 3. Ayda bitiyor. Bu sadece omega3 mü. Genelde hamilelere veriyorlar oğlumda vermemişti doktor. D vitamini 3. Aydan sonra vermişti. Birde sonra demir kan ilaçları calsiyum magnezyum ekleniyor liste uzuyor
Ben kullanıyorum canım bunu arastırdık yurtdısında bıle bundan ıyısı yok arkadaslarımda 9.ayına kadar kullandılar ben bunu ve +folık asıt kullanıyorumEki Görüntüle 2576563
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse
Canim karismak gibi olmasin ama ispanagi yaptgin gun tuketmeni tavsiye ederim sonrasinda maalesef ispanak yararli degil zararli duruma geliyorAfiyet olsun kızlar
Eşim nöbetçi olduğundan dünden kalan ıspanak yemeğini yedim.
Benim de canım popeyes çekti acılı kanat menüİnşallah yarına kadar canımın çekmesi geçer.
A April wind sayende kumpir de çekti aslında ama bizim burada kumpirci yok. Resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruzYersen benim yerimede ye
Yaa herkes birbirinin canını birşeyler çektirdi bugünAfiyet olsun kızlar
Eşim nöbetçi olduğundan dünden kalan ıspanak yemeğini yedim.
Benim de canım popeyes çekti acılı kanat menüİnşallah yarına kadar canımın çekmesi geçer.
A April wind sayende kumpir de çekti aslında ama bizim burada kumpirci yok. Resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruzYersen benim yerimede ye
Öyle miCanim karismak gibi olmasin ama ispanagi yaptgin gun tuketmeni tavsiye ederim sonrasinda maalesef ispanak yararli degil zararli duruma geliyor
Sagol canim buyuk ihtimal bana d vitamini agir geliyor ictgmde kendimi hic iyi hissetmiyorum damla seklinde 10 dan 5 damlaya dusurdum ama gene fayda etmiyorBen kullanıyorum canım bunu arastırdık yurtdısında bıle bundan ıyısı yok arkadaslarımda 9.ayına kadar kullandılar ben bunu ve +folık asıt kullanıyorum
Evet inanılmaz şeyler vardı hepsi çok güzel aslında ama favorim kumpir olduYaa herkes birbirinin canını birşeyler çektirdi bugün
Rica ederim tatlimÖyle mi
Ben bunu patlıcan için duymuştum sanki.
Teşekkür ederim canım. Bundan sonra dikkat edeceğim
Canım ınsallah guzel haberler alıcaksın dualarım senınle ayrıca benım sahsı fıkrım ben sahsen gıtmezdım kı gıtmıyorumda suanda bıleKızlar yarin doktora gidicem cok heyecanliyim ❤ İnsallah kanama alanim bitmistir. Oglumda 4-5 ay sürmüştü ama o zaman hep aktif kanamam geliyordu. Simdi 2-3 ped kadar geldi sonra kesildi. Ama icimde vardi en son baktiginda akmasa bile icinde demisti gecen hafta. Bakalim yarin nasil bi haber vericek. İcimdeki kanama alaninin disari gelmemesi de dusunduruyor beni icerde rahim kendisi cekiyormus bazen insallah oyle olmustur bitmistir
Bide aranizda 2-3 saatlik yolculuk yapan oldu mu hic bu aralarda? Ben ctesi gidicem sanirim tabi doktor izin verirse
Herkesin cani bisey cekmisne guzel aseriyosunuz hamisler❤❤❤❤❤
[/QUOTE[/
Uçakla Ankara’ya gittim canım , havaalanına gitmek için de 1 saat geçti bile yaniKızlar yarin doktora gidicem cok heyecanliyim ❤ İnsallah kanama alanim bitmistir. Oglumda 4-5 ay sürmüştü ama o zaman hep aktif kanamam geliyordu. Simdi 2-3 ped kadar geldi sonra kesildi. Ama icimde vardi en son baktiginda akmasa bile icinde demisti gecen hafta. Bakalim yarin nasil bi haber vericek. İcimdeki kanama alaninin disari gelmemesi de dusunduruyor beni icerde rahim kendisi cekiyormus bazen insallah oyle olmustur bitmistir
Bide aranizda 2-3 saatlik yolculuk yapan oldu mu hic bu aralarda? Ben ctesi gidicem sanirim tabi doktor izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?