Valla bende yiyorum canımın çektiğini
Geçen burger çekti canım eve sipariş verdim eşimi bile beklemeden yedim. Hatta yemedim sildim süpürdüm
Sağlıklı şeyler çekmiyor zaten canım hiç.
Dışarıdan yeşillik ve iyi pişmemiş şeyler harici herşeyi yiyorum.
Bir de Çok sevmeme rağmen mayonez yemiyorum sadece yine toksoplazma riskinden dolayı.
Bak kola icmiyorum ama hic. Ama onu normalde de pek icmem o yüzden aklima gelmiyor. Emzirme surecimde de 2 sene icmeyince canim cok istemiyor artikValla ben ne istersem yiyorum , kola bile içtim az olmak kaydıyla :) gözüm dönüyor yoksa illa yiyecem aklıma geleni:) zaten sağlıklı beslenen biri değilim benek de sever o da yer büyüsün birlikte yeriz hamburgerleri hahaha:):):)
Aaa ciddi misin nerde oturuyor kiz kvBu haftasonu gelicem:) eşim orhangazili
Ben et balık tavuk gormek ıstemıyorum patates tarhana corbaaı fln ıstıyor canım salata bıle yemek ıstemıyorumvalla mayonez de benim içimde kanayan bir yara
geçen biraz yedim dayanamadım
valla benim bir arkadaşım arada bira falan bile içiyordu yaa
o nedenle artık canım istediğinde -haftada 1 oluyor genelde- 2-3 lokma kola
gün aşırı 1 bardak kahve içiyorum.
türk kahvesi gibi ağır kahveler midemi kaldırıyor hala o nedenle gerçek sütten kahve içiyorum işte bir tek.
3 ayda da 2 kere whopper gömdüm işte biri geçen haftaydı.
onun dışında hep balık, pırasa, fasülye, nohut, et, iyi pişmiş köfte, tavuğu kestim, 2 kere yedim sanırım onu da tavsiye etmiyorlar zaten.
balıktan çok tiksindim amayani hep çer çöp yediğim için çok keyifsiz yemekler yiyorum bence.
Ben de bıraksam şu kolayı keşke:) çocukluğumdan beri bayılıyorumBak kola icmiyorum ama hic. Ama onu normalde de pek icmem o yüzden aklima gelmiyor. Emzirme surecimde de 2 sene icmeyince canim cok istemiyor artik
Biz istanbuldayız canım :) eşimin ailesi OrhangaziAaa ciddi misin nerde oturuyor kiz kvkomsum belki buranin teyzelerini cok seviyorum ben. Sen nerede oturuyorsun? Uzak misin? Bilirsin o zaman buraları herseye Yalovaya gidiyoruz Bursada oturuyoruz ama merkezine gitmek cok ters geliyor gozumuze
Ben yedim gecenlerdeama cevremde cok yiyen var ya hamile oldugu halde. Onlari gorunce banada bi gaz geliyo gorumcem cok aşırı yemisti mesela hatta doguma giderken bile bi durum yaptiriyim yiyim oyle gidiyim demisti yedide kilo dışında zararı olmadi. Ay bende amma bogazci çıktım ya bide evde gorseniz hic bisey yiyemiyorum dogru duzgun. Dun kofteli sebzeli bi firin yemegi yapti gorumcem sadece sebzeleri yiyebildim. Evde yapilmis et urunlerini yiyemiyorum. Boyle diyince de esim sey diyor. Merak etme sen 4. Ayindan sonra bu açığı cok fena kapatiyorsun
Çok güzel , benim 2 idi hamile kaldığımda değerim canım nasıl fırlamış düşünebiliyor musundoz yükseltti muhtemelen yine yükseltir çok düştüğünü sanmıyorum yarıya inse 8 e iyi diyecem o derece:)
Bizde İstanbulluyuz ama evlilikten dolayi buraya geldik esim burda ogretmen tayini buraya çıktı.Biz istanbuldayız canım :) eşimin ailesi Orhangazineresinde bilmiyorum da alice diye bi yürüyüş yeri var oraya yakınlar:))
Bende evde kendim yapınca yiyemiyorum başkası yapınca maşallahım var herşeyi yiyorumvalla mayonez de benim içimde kanayan bir yara
geçen biraz yedim dayanamadım
valla benim bir arkadaşım arada bira falan bile içiyordu yaa
o nedenle artık canım istediğinde -haftada 1 oluyor genelde- 2-3 lokma kola
gün aşırı 1 bardak kahve içiyorum.
türk kahvesi gibi ağır kahveler midemi kaldırıyor hala o nedenle gerçek sütten kahve içiyorum işte bir tek.
3 ayda da 2 kere whopper gömdüm işte biri geçen haftaydı.
onun dışında hep balık, pırasa, fasülye, nohut, et, iyi pişmiş köfte, tavuğu kestim, 2 kere yedim sanırım onu da tavsiye etmiyorlar zaten.
balıktan çok tiksindim amayani hep çer çöp yediğim için çok keyifsiz yemekler yiyorum bence.
inşallahBizde İstanbulluyuz ama evlilikten dolayi buraya geldik esim burda ogretmen tayini buraya çıktı.
Alis benim mekaniminsallah bundan sonraki gelislerinde görüşürüz bile canim iyice muhabbeti ilerletip :) cok isterim.
Evet tabi canim nerde yediğimiz önemli dikkat etmek lazim her yerden yememek lazim. Ben yiyemem acikcasi heryerde herseyBende et ürünlerine bayılırım ama oğlumda 5 ay ağzıma süremedim önümde duruyor ve yiyemiyordum hiç istemiyordu canım. Benim de ablam arkadaşlarım hiç dikkat etmedi öyle beslenmeye dışarıda ne bulduysalar, kalitesiz ürünlerdeben yiyorum ama içeriği temel temiz olmasına dikkat ediyorum sadece. Oğlumdan sonra artık dikkat eder olduk yediklerimize hamilelikle gelişmedi
İlerleyen aylarda kolaylikla yicez canim baligi ama bu aylarda sıkıntı. Mesela biz bugun yicez ama ben nasil yicem bilmiyorumBende evde kendim yapınca yiyemiyorum başkası yapınca maşallahım var herşeyi yiyorum
Balıktan bende tiksindim hiç canım almıyor.
Bir de kahve demişken bende arada nescafe içerdim onu da bıraktım.
Onun yerine Limonlu çay içiyorum
Benim gecen yaz meyvesi cekmisti canim meyveyi soylemeyeyim belki gecer diye bekledik ama yok burnumda kokusu izmirde oturuyorum kemeraltinda bir manavda oyle dondurucu da oluyormus ordan buldu esim simdiden babaya yaptik yapacagimizi
Kilodan değil de sucuk vs zararli o yüzden. Ev yapımı dışında sucuk yemiyorum o da b12 eksikligi var lahmacun ve sucuk dışında etten tiskindimBen vejeteryan yiyemiyorum illa tatlari gelcek digerlerinino yuzden cok yemiyim yinede diyorum ben kiloyu gram kafama takmiyorum ya banane veririm Canin cektigi cana dermandir :) hep bu geliyo aklima
10.haftada sanırım azalıyor iki gündür bir tık azaldı benimde cokrahatlamistim ama kafama çok taktım gece uykum kaçtı biranda azalması.sabah premesis i de içmedim acaba o mu iyi geliyor diye hemen eski halime döndüm.o kadar erken basliyorki bulantı ve kusmalarim maalesef artık hamilelik eşittir kusma gibimi geliyor ve geçtiği an huzursuz oluyorum halbuki haftasinu ağlıyordum nolur biraz azalsın diyeSelam kızlar ben iki güne kadar çok kötüydüm istahsiz halsiz ama birden bulantim azaldi istahim acildi yani hiç böyle olmamıştı önceden normal mi acaba
Salam sosis vs yemem ama sucuga dayanamıyorumKilodan değil de sucuk vs zararli o yüzden. Ev yapımı dışında sucuk yemiyorum o da b12 eksikligi var lahmacun ve sucuk dışında etten tiskindim
Bende zararlı diye biliyorum. Zira çiğ yumurtadan yapılıyor. Ama çok yemedikten sonra zarar vermez heralde.Mayonezi biz onceki hamileligimdeki arkadaslarla cok arastirmistik canim cok sevdigimizden elde ettigimiz bilgi şuydu normal mayonezler yeniyor ama bazi mayonezler varmis dolapta satiliyormus onlari yememek lazimmis. Biz yemeyi cok seven bi hamile grubuyduk hepimiz yedik mayonezi bi zarari olmadi ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Kendi adima ben yiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?