Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anormal olan bir şey yok ki kuzum:) keyfini çıkartSelam kızlar ben iki güne kadar çok kötüydüm istahsiz halsiz ama birden bulantim azaldi istahim acildi yani hiç böyle olmamıştı önceden normal mi acaba
Selam kızlar ben iki güne kadar çok kötüydüm istahsiz halsiz ama birden bulantim azaldi istahim acildi yani hiç böyle olmamıştı önceden normal mi acaba
Kızlar, geceden beri karnım kasılıyor :-/ hapşırdım sabah uyanınca sırt üstü yatıyordum o kadar ağrıdı ki karnım, izin aldım gitmedim işe dinlenicem bugün korktum açıkçası, cuma randevum var hem troit kontrol edilecek hem bebeğe bakacak inşallah iyidir her şey
Bende göz nezlesi olmuşum fenayımBen grıbım kızlar ve elımden hıcbır sey gelmıyor
Çok gecmıs olsun canımBende göz nezlesi olmuşum fenayım
Eve geldiğim gibi uyumuşum güya neler neler yapacaktım..
Sağol canım sanadaÇok gecmıs olsun canım![]()
Valla perşembe günü 6 hafta dedi devlet doktoru ölçüm falan söylemedi. Onun demesine göre bugün 6+5 olmam gerekiyor bugün ölçmde yine 6+0 çıktı. Kalp atımı karından göremedi bende vajinal baksın istedim baktı onda da göremedi. Perşembe gün devlette bakılacak bakalım o güne kadar bir gelişme olursa bilemem ama bekleyeceğiz
Bende göz nezlesi olmuşum fenayım
Eve geldiğim gibi uyumuşum güya neler neler yapacaktım..
Tabiki kronik haşimato hastasıyım maalesef:) ömür boyu ilaç kullanmak zorundayımAhh o hapşırık. Geldiğini hissedip eğildiğim halde öyle bir acıdı ki yerden kalkamadım ağrıdan. Düz pozisyon da daha kötü yapıyor. Tiroit için ilaç kullanıyor musun![]()
İyi oldu da ev ayakta, halıları yıkamaya vermiştim. Yapmam gereken işler vardıİyi olmuş işte dinlenmişsin ne güzel.
Sanirim bende de oyle bisi var doktor tsh degerimi begenmedi dahiliyeye gitmen gerek dedi ananemde hasimato var sanirim bende de cikacak cunku bu genetik bir hastalik x kromozumu tasigimiz icin sadece anane ve anneden geciyorTabiki kronik haşimato hastasıyım maalesef:) ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım
Aynen annemden miras bana da:-/ evlendikten sonra çıktı bende 8 ay önce öğrendim hasta olduğumu, ben de aylık kontrol ediliyorum dahiliyede ve doktorumu bilgilendiriyorumSanirim bende de oyle bisi var doktor tsh degerimi begenmedi dahiliyeye gitmen gerek dedi ananemde hasimato var sanirim bende de cikacak cunku bu genetik bir hastalik x kromozumu tasigimiz icin sadece anane ve anneden geciyor![]()
MantıklıOnceki hamileliğimdeki felsefem
Canın çektiği cana dermandır
Bu sebepten toksoplazmaya neden olacak seyler haric abartmadan yerim canim istediginde. Bide cips yemem
Tabiki kronik haşimato hastasıyım maalesef:) ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım
Bende gidicem yarin insallah sorun cikmaz beni de ilaca baslatacak sanirim allah yardimcimiz olsunAynen annemden miras bana da:-/ evlendikten sonra çıktı bende 8 ay önce öğrendim hasta olduğumu, ben de aylık kontrol ediliyorum dahiliyede ve doktorumu bilgilendiriyorum
Yani ben o sekilde beslendim bi zarari oldugunu gormedim acikcasi. O sekilde derken soyle 5-6 kere pizza yemisimdir 2-3 kere chicken royaleMantıklıabartmamak kaydiyla ben de canim ne isterse yiyip iciyorum
Canim hamilelikte hersey normal derler sıkma canini hepimizin belirtisi birden olusuyor sonra kayboluyorSelam kızlar ben iki güne kadar çok kötüydüm istahsiz halsiz ama birden bulantim azaldi istahim acildi yani hiç böyle olmamıştı önceden normal mi acaba
Ohoo ben ha bire pizza yiyorum ama vejeteryan bi de mısır koydurmuyorum kesinlikle içine işlenmiş oluyo ya. Kilo dışında zarari olduğunu sanmamYani ben o sekilde beslendim bi zarari oldugunu gormedim acikcasi. O sekilde derken soyle 5-6 kere pizza yemisimdir 2-3 kere chicken royaleMesela bu aklimda burgerin oldugu bi yere gidersem yicem
hamburger cok yedim ama guvenilir dusundugum yerde. Patso cok yaptim yedim. Bi ara abartmistim sekerim azcik ust cikti ondan sonra biraz azalttim ama istediklerimi yedim hep. Sadece toksoplazmaya neden olcak biseyi canim cok istemişti onu yememistim ama 9 ay boyunca aklimdaydi. Artik muayneye giderken onu yapan yer var mi en yakin yer neresi diye bakiyordum
dogurur dogurmaz yiyim diye ama 1 kere yedim sonra aklima bile gelmedi
Yani ben o sekilde beslendim bi zarari oldugunu gormedim acikcasi. O sekilde derken soyle 5-6 kere pizza yemisimdir 2-3 kere chicken royale ❤ Mesela bu aklimda burgerin oldugu bi yere gidersem yicemhamburger cok yedim ama guvenilir dusundugum yerde. Patso cok yaptim yedim. Bi ara abartmistim sekerim azcik ust cikti ondan sonra biraz azalttim ama istediklerimi yedim hep. Sadece toksoplazmaya neden olcak biseyi canim cok istemişti onu yememistim ama 9 ay boyunca aklimdaydi. Artik muayneye giderken onu yapan yer var mi en yakin yer neresi diye bakiyordum
dogurur dogurmaz yiyim diye ama 1 kere yedim sonra aklima bile gelmedi