- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Valla bende yiyorum canımın çektiğiniYani ben o sekilde beslendim bi zarari oldugunu gormedim acikcasi. O sekilde derken soyle 5-6 kere pizza yemisimdir 2-3 kere chicken royale ❤ Mesela bu aklimda burgerin oldugu bi yere gidersem yicemhamburger cok yedim ama guvenilir dusundugum yerde. Patso cok yaptim yedim. Bi ara abartmistim sekerim azcik ust cikti ondan sonra biraz azalttim ama istediklerimi yedim hep. Sadece toksoplazmaya neden olcak biseyi canim cok istemişti onu yememistim ama 9 ay boyunca aklimdaydi. Artik muayneye giderken onu yapan yer var mi en yakin yer neresi diye bakiyordum dogurur dogurmaz yiyim diye ama 1 kere yedim sonra aklima bile gelmedi
Ohoo ben ha bire pizza yiyorum ama vejeteryan bi de mısır koydurmuyorum kesinlikle içine işlenmiş oluyo ya. Kilo dışında zarari olduğunu sanmam
Ben vejeteryan yiyemiyorum illa tatlari gelcek digerlerininOhoo ben ha bire pizza yiyorum ama vejeteryan bi de mısır koydurmuyorum kesinlikle içine işlenmiş oluyo ya. Kilo dışında zarari olduğunu sanmam
Evet canim iyice yikanmasi gerekiyor yedigimiz sebzelerin cok dikkat etmek lazim. Cig ete falan dokununcada bol yikamak lazim. Mesela cigkofte yiyen varsa mutlaka alsin evde yesin cunku yesillikler oralarda yikanmamis oluyoO risk iyi tıkanmamış sebzelerde de vardoktor yasak ürünleri saydı ama canım istiyor iyice pişiririm ben onu
Sanirim bende de oyle bisi var doktor tsh degerimi begenmedi dahiliyeye gitmen gerek dedi ananemde hasimato var sanirim bende de cikacak cunku bu genetik bir hastalik x kromozumu tasigimiz icin sadece anane ve anneden geciyor
Mayonezi biz onceki hamileligimdeki arkadaslarla cok arastirmistik canim cok sevdigimizden elde ettigimiz bilgi şuydu normal mayonezler yeniyor ama bazi mayonezler varmis dolapta satiliyormus onlari yememek lazimmis. Biz yemeyi cok seven bi hamile grubuyduk hepimiz yedik mayonezi bi zarari olmadi ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Kendi adima ben yiyorum amaValla bende yiyorum canımın çektiğini
Geçen burger çekti canım eve sipariş verdim eşimi bile beklemeden yedim. Hatta yemedim sildim süpürdüm
Sağlıklı şeyler çekmiyor zaten canım hiç.
Dışarıdan yeşillik ve iyi pişmemiş şeyler harici herşeyi yiyorum.
Bir de Çok sevmeme rağmen mayonez yemiyorum sadece yine toksoplazma riskinden dolayı.
Evet canim iyice yikanmasi gerekiyor yedigimiz sebzelerin cok dikkat etmek lazim. Cig ete falan dokununcada bol yikamak lazim. Mesela cigkofte yiyen varsa mutlaka alsin evde yesin cunku yesillikler oralarda yikanmamis oluyo
Nodül yokmuş bende baktılar fakat gebe kaldıktan sonra geçen ay baktı doktor 16 tsh değerim çok tehlikeli,Benim de ilk gebelikte tsh sınır çıkmıştı o zaman başladım ilaç kullanmaya sonra nodüller çıktı. Bi ömür devam
İlaç içmek sıkıntı değil de iyileşmesi güzel olurdu:) hayırlısı olsun nihayetinde şifası var hastalığın şükürBende gidicem yarin insallah sorun cikmaz beni de ilaca baslatacak sanirim allah yardimcimiz olsun
Doğrudur canım ama İçim rahat etmiyor benim yaa direk çiğ yumurta var çünkü. Kendimi tek kısıtladığım şey o zatenMayonezi biz onceki hamileligimdeki arkadaslarla cok arastirmistik canim cok sevdigimizden elde ettigimiz bilgi şuydu normal mayonezler yeniyor ama bazi mayonezler varmis dolapta satiliyormus onlari yememek lazimmis. Biz yemeyi cok seven bi hamile grubuyduk hepimiz yedik mayonezi bi zarari olmadi ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Kendi adima ben yiyorum ama
Hangi ilçe canım merak ettimBi burger king konusunda sanssizim çünkü bulundugum ilcede yokbursanin kucuk bi ilcesindeyim. Ancak merkeze gidince yiyebilirim o zamanda bir suru cesit oluyor ona sira gelmiyor
Nodül yokmuş bende baktılar fakat gebe kaldıktan sonra geçen ay baktı doktor 16 tsh değerim çok tehlikeli,
Ben yedim gecenlerdeElde yara varsa çiğ ete eldivensiz dokunmamakta gerek diyor. Çiğ köfte bayılıyorum ama onu da Çin tuzu var diyorlar o yüzden yemiyorumbak rüyamda aldığımı gördüm şimdi hatırladım
Orhangazi canim. Yalovanin bitisi Bursanin baslangıcı. Kontrollerime falan Yalovaya gidiyorum. Burger i da orda yiyorumHangi ilçe canım merak ettim
Yani canım? Ben anlamıyorum daSon paylaştığın ultrason görüntüsünde 6W0D +/- 4D yazıyor. Yani 5+3 ile 6+4 arası bir ölçüde.
İlk kez böyle toleranslı bir ölçüm gördüm.
Çok güzel , benim 2 idi hamile kaldığımda değerim canım nasıl fırlamış düşünebiliyor musunYüksek çıkmış. İlaçları düzenli kullanınca çabuk düşüyor. Benimde 4.2 tam sınırdı. Şimdi senelik usg çekiliyor ilk nodüller yoktu şimdi 2 tanedahiliye hamile halının gel ilaç dozunu yükseltelim dedi de tahlilde 1.42 ilacı düzenli alıyorum
Bu haftasonu gelicem:) eşim orhangaziliOrhangazi canim. Yalovanin bitisi Bursanin baslangıcı. Kontrollerime falan Yalovaya gidiyorum. Burger i da orda yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?