2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın,kendini kötü hisseden arkadaşlar inşallah bugün daha iyi olurlar💕eşimin dayısı vefat etti bütün gece bi köy evinde sabahladık çocukları anneme bıraktım,bugünde eşimin yerine çalışıyorum,çok yorgun ve bitkinim ama geçecek uzanınca inşallah,ayrıca bugün randevumu iptal etmek durumunda kaldık😔daha bebek var mı yok mu onu bile bilmiyorum😕
Başınız sağolsun canım. Bebek iyidir inşallah görürsün yakında kalbini ferah tut.

aynen
inanın 6 7 aylık olduğunda bile bir paylaşım yapmıyım yaa, bir şey olur falan diye düşünüyorum.
insanlar nasıl böyle mutlu hamilelikler geçiriyorlar ne kadar mutlular, çok özeniyorum onlara.
Canım 5 6 7 aylıkken falan o rahatlıkları sizde bizde yaşayacağız inşallah. Riskli zaman geçip bebiş içimizde hareket edince stres kalmıyor istisnai durumu olanlar dışında.

sağol Allh razı olsun canım🌸bende bu şansızlık varken yarında aksilik olur🤦🏻‍♀️
kzum çok üzüldüm seni duymamıştım😔tekrardan sağlıcakla bi bebek nasip olur inşallh,çok geçmiş olsun💙
gözünaydın canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallh,seni çok iyi anlatım ablamında 13yıl olmadı ve şu an tüp bebekle ikizlerehamile çok şükür,korkularımız elbet normal 3ayı devirelim daha rahatlıcaz inşallh💙
canım aynen öyle ben çocuklara hamile olduğumu öğrenmiştim hemen doğacağı güne adapte olmuştum doktorun çağırdığı günlerde gayet pozitip gidip gelmiştim aklıma kalp kese kaç kilo şöyle böyle hiç birşey gelmiyordu taaa ki kürtaj ve kimyasalı oldum huzursuzlaşım ve endişe duyuyorum,inşallah hepimiz huzurla geçirelim bugünleri🤲🏻🤲🏻
canım sen ne yaptın dün doktara gidecetin galiba kime gittin
Fatma keskin diye bir doktora gittim canım. Bebek iyi dedi kalp atışları güçlü dedi. Sadece bir hafta geriden geliyor ölçümleri 9+3 düm. 8+3 çıktım. İkili tarama ile ilgili konuştuk düşğnmediğimi söyledim o kadar.

Ayyy asla yıemem:)))canım hıcbır sey ıstemıyor aldıgım kıloyuda verdım gercı ıyı oldu :)
Ben tuhaf bi sekilde disarida her türlü eti yiyebiliyorum ama evde birak yemek gormek midemi bulandiriyor evde yiyemiyorum

Canım 5 6 7 aylıkken falan o rahatlıkları sizde bizde yaşayacağız inşallah. Riskli zaman geçip bebiş içimizde hareket edince stres kalmıyor istisnai durumu olanlar dışında.
Ben oglumda paylasmadim ya bilmiyorum muhtemelen simdide paylasmam gibi geliyor. Zaten sosyal medyam yokta ama whatsap profile bile kendimi hamile olarak koymadim niyeyse 😁 boyle seylerde nazardan korkuyorum sanirim bundan dolayi cekimser oluyorum.

Onceki hamileliğimdeki felsefem
Canın çektiği cana dermandır 😂
Bu sebepten toksoplazmaya neden olacak seyler haric abartmadan yerim canim istediginde. Bide cips yemem
valla cokta severım yerdım ama mıdem cok acı su an o daha da beter eder =) bi anlık zevk için bir haftamı kötü bir miğde ile geçirmiyim dimi ama :D:D

Kızlar ben doktordan geldimm
9+5 günlük olmuşuz 💞
herşey yolunda çok şükür.
4D bakabilir miyiz diye sordum. Doktorumuz şuan kemik yapısı oluşmadığı için pek anlamlı görüntü olmaz ama bakalım dedi sağolsun kırmadı 🥰
3. Ayda hatırlat asıl o zaman bakalım dedii🤭
Bizden haberler böyle fasulyemle 💙
ay maşallahlar olsun fasülyeye😻
Günaydın canım, Başınız sağolsun.
Randevuyu ileri ki günlere ayarlayamaz mısın? Nasıl sabrediyorsun Hala 🤭
Sağol canım,nasıl sabrediyorum bi Allh bi ben bilirim😊 yarın sabah gidicem inşallh doktorun sekreterine söyledim
Alıntılar karışmış olabilir telle giriyorum😂
Amin kuzum inşallah💞
Sağol
Başınız sağolsun canim vardır herseyde bi hayır
aynen,çok sağol canım
Başınız sağolsun canım.
Allah razı olsun canım
Ben grıbım kızlar ve elımden hıcbır sey gelmıyor
ılık su iç bol bol dinlen c vitaminine ağırlık ver canım
Başınız sağolsun canım. Bebek iyidir inşallah görürsün yakında kalbini ferah tut.
sağol canım,inşallh aradım sekreteri cenazemiz var dedim tamam yarın sabah ya da istediğiniz zaman gelin dedi

ay maşallahlar olsun fasülyeye😻
Sağol
aynen,çok sağol canım
Allah razı olsun canım
ılık su iç bol bol dinlen c vitaminine ağırlık ver canım
sağol canım,inşallh aradım sekreteri cenazemiz var dedim tamam yarın sabah ya da istediğiniz zaman gelin dedi
Tesekkur ederım canım:)

Ben oglumda paylasmadim ya bilmiyorum muhtemelen simdide paylasmam gibi geliyor. Zaten sosyal medyam yokta ama whatsap profile bile kendimi hamile olarak koymadim niyeyse 😁 boyle seylerde nazardan korkuyorum sanirim bundan dolayi cekimser oluyorum.
Ayy onu bende yapamadım. Ama eşimden dolayı. Eşim çok korkar benim gözden nazardan. Bende saygı duyuyorum ona. Resim olarakta yaza gelmişti 6.aydan sonrası hep düğünler vardı . Birsürü resmim var şişik yüzlü göbüşlü🤣🤣 Ama paylaşmamıştım.

Fatma keskin diye bir doktora gittim canım. Bebek iyi dedi kalp atışları güçlü dedi. Sadece bir hafta geriden geliyor ölçümleri 9+3 düm. 8+3 çıktım. İkili tarama ile ilgili konuştuk düşğnmediğimi söyledim o kadar.
Farklı cihazlardan kaynaklıdır canım,maşallh bebişe😍🐣Bende Filiz Bilirden sıra almaya çalışıcam ya da burada özel muayenesi olan bi dr var alanı kadın doğum ama her şeye bakıyo😊 belki ona giderim Adapazarına gitmek gelmek zor oluyor çocukların okul saatleri falan ayarlamak zor

Kızlar, geceden beri karnım kasılıyor :-/ hapşırdım sabah uyanınca sırt üstü yatıyordum o kadar ağrıdı ki karnım, izin aldım gitmedim işe dinlenicem bugün korktum açıkçası, cuma randevum var hem troit kontrol edilecek hem bebeğe bakacak inşallah iyidir her şey

Ayy onu bende yapamadım. Ama eşimden dolayı. Eşim çok korkar benim gözden nazardan. Bende saygı duyuyorum ona. Resim olarakta yaza gelmişti 6.aydan sonrası hep düğünler vardı . Birsürü resmim var şişik yüzlü göbüşlü🤣🤣 Ama paylaşmamıştım.
Simdi komple yaza denk gelicez cok heyecanli:) ilk hamileligimde agustosun sonunda ogrenmistim ayaga kalkmam yasak oldugu icin hic guzelce gezememistim. Nisanda dogum yapmistim.
Simdi yine ayaga kalkmam yasak ama insallah guzel ilerlerse 4. Aydan sonra biraz yurumeme izin verir doktorum insallah tadini cikartabilirim bu sefer ❤️

Kızlar, geceden beri karnım kasılıyor :-/ hapşırdım sabah uyanınca sırt üstü yatıyordum o kadar ağrıdı ki karnım, izin aldım gitmedim işe dinlenicem bugün korktum açıkçası, cuma randevum var hem troit kontrol edilecek hem bebeğe bakacak inşallah iyidir her şey
İnşallah canım . İyi düşün güzel düşün öyle olsun. O minnaklar üzüm tanesi kadarlar ama her hissimizi farkediyorlar 😘

İyidir insallah guzelim. Hareketlerini hissedene kadar iyi mi acaba kaygisini hep yasiycaz 😕 buda boyle bir surec ama insallah guzeldir hersey.
Ben hic kusmuyorum o kadar tuhafima gidiyorki. İcimde kanama alani var oda hic gelmiyor durdu gelmesi bunlar bana tuhaf geliyor. Aslinda gelmemesininde, bulanti olmamasininda normal oldugunu bilmeme rağmen. Benimde cuma kontrolum var insallah guzel seyler duyalim

İyidir insallah guzelim. Hareketlerini hissedene kadar iyi mi acaba kaygisini hep yasiycaz 😕 buda boyle bir surec ama insallah guzeldir hersey.
Ben hic kusmuyorum o kadar tuhafima gidiyorki. İcimde kanama alani var oda hic gelmiyor durdu gelmesi bunlar bana tuhaf geliyor. Aslinda gelmemesininde, bulanti olmamasininda normal oldugunu bilmeme rağmen. Benimde cuma kontrolum var insallah guzel seyler duyalim
Benim zaten hiç bulantım yok şanslıyım;) ama uykum geliyor sürekli, bugün de gitmedim köyü bi his yok içimde ama tedbir amaçlı gitmedim, doktora sorduğumda kasılmalar normal demişti o yüzden içim rahat :)

korkma benım hep kasılıyor sürekli bi gerilme hissi var sanki karnımın içini kazma ile kazımışlar gibi bi ağrıda var doktor normal diyor bosver sancıyı diyor onemli değil :D

Özelde benzer tahliller 300 tutuyordu yaptırmadım. Araştırma hastanesinde yaptırıp doktoruma gösterdim.

Ya şimdi gördüm ben bunu geçmişe yeni bakabiliyorum 😔
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.
Süpriz bebek olmasına rağmen ben bile üzüldüm. İstediğiniz vakit sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah canım🎈

Allah dan gelene amenna canım 😊 ben iyyö çok şükür.
Nasıl yani hicmi ilerleme olmamış 😐
Kesede mi büyümemiş
Valla perşembe günü 6 hafta dedi devlet doktoru ölçüm falan söylemedi. Onun demesine göre bugün 6+5 olmam gerekiyor bugün ölçmde yine 6+0 çıktı. Kalp atımı karından göremedi bende vajinal baksın istedim baktı onda da göremedi. Perşembe gün devlette bakılacak bakalım o güne kadar bir gelişme olursa bilemem ama bekleyeceğiz

Back