2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ben doktordan geldimm
9+5 günlük olmuşuz 💞
herşey yolunda çok şükür.
4D bakabilir miyiz diye sordum. Doktorumuz şuan kemik yapısı oluşmadığı için pek anlamlı görüntü olmaz ama bakalım dedi sağolsun kırmadı 🥰
3. Ayda hatırlat asıl o zaman bakalım dedii🤭
Bizden haberler böyle fasulyemle 💙
Masallah kocaman olmus saglıkla ılerlesın ınsallah dun doktora gıttım 10.haftadan sonra hıc korkma demıstı bana sen o surece gelmıssın artık Allahın ıznıyle saglıkla buyur mınık

Oh maşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun güzel günler görelim💙
Masallah kocaman olmus saglıkla ılerlesın ınsallah dun doktora gıttım 10.haftadan sonra hıc korkma demıstı bana sen o surece gelmıssın artık Allahın ıznıyle saglıkla buyur mınık
İnşallah canımm💙💙🧿

Valla ben de çok özeniyorum idrar testi yaptıkları çubukların mı resmini dersiniz :) ultrason resimlerini mi dersiniz herşeyi paylaşıyorlar ben de paylaşamam gibi geliyor

gerçekten ben de şok oluyorum. :anneadayı: şu emojiyi bile kullanmaktan çekiniyorum :D

Oldukça haklısın zaten mantık ne söylerse söylesin o içte ki duygu vesvese hep devam. Benim de ilk gebeliğim oldukça zor süreçti 16. Haftaya kadar devam etti, sonra kimyasal, sonra tedavi süreçleri sürekli doktor, ilaçlar, ameliyat, aşılamayla oğluma hamile kaldım. İlk 3 ay düşük tehlikesi tam artık rahat dönem derken 15. Hafta sonrası Plesanta previa, tam o geçti derken 26. Haftada aşırı baskı sancı erken doğum riski. Sürekli yatarak geçen süre. 39. Haftayı gördük ve oğlumuz bizle. Şimdi 3 yaşında süpriz bi bebek geldi. İnsan o kadar zorluğu yaşayınca olumsuz bişiler duyacak gibi geliyor ama bizim minik kavanoz kapağı ben o kadar ağır eşyalar taşımama rağmen sıkı sıkı tutulmuş 💕 dualar birde kucağına alınca öyle bir artıyor ki he bakışta o sevgiyi her hissettiğinde Allahım nolur herkes yaşasın bunu diyorsun.. Sağlıkla o günleri de görelim inşallah 💕

ay yerim ben o minik kavanoz kapağını.
canım evet sen de kolay şeyler yaşamamışsın, işte oluyor bunlar hayat maalesef.
ama bak ne güzel 2.si de yolda

sağol Allh razı olsun canım🌸bende bu şansızlık varken yarında aksilik olur🤦🏻‍♀️

olmaz olmaz merak etme

Kızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?
Özelde benzer tahliller 300 tutuyordu yaptırmadım. Araştırma hastanesinde yaptırıp doktoruma gösterdim.

Kızlar ben çıktım. Kese ve bebek 6 haftalık. Gelende de öyleydi ya bir gelişme yok. Kalp atışı da yok. Yüksek ihtimal sonlandıracaklar.
Ya şimdi gördüm ben bunu geçmişe yeni bakabiliyorum 😔
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.
Süpriz bebek olmasına rağmen ben bile üzüldüm. İstediğiniz vakit sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah canım🎈

Günaydın,kendini kötü hisseden arkadaşlar inşallah bugün daha iyi olurlar💕eşimin dayısı vefat etti bütün gece bi köy evinde sabahladık çocukları anneme bıraktım,bugünde eşimin yerine çalışıyorum,çok yorgun ve bitkinim ama geçecek uzanınca inşallah,ayrıca bugün randevumu iptal etmek durumunda kaldık😔daha bebek var mı yok mu onu bile bilmiyorum😕
Günaydın canım, Başınız sağolsun.
Randevuyu ileri ki günlere ayarlayamaz mısın? Nasıl sabrediyorsun Hala 🤭
Canımm benim aynen öyle oldu hatta bana 27 mart gibi görünüyor du ama gel gör ki 40+5 de doğurdum 8 nisan da... Son günümdü zaten o gün sancım gelemseydi suni sancı ile doğum başlatılacaktı

Tüm anne adaylarının hamileliği sağlıkla geçsin inşallah Sıkıntısız doğumlarınız olsun kızlar bebişleriniz sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
Amin kuzum inşallah💞

Arkadaşlar kabuslar görüyor ve çok etkileniyorum.. Bir de anlamına bakınca yıkılıyorum😓😓 Hamilelikte rüyaların çok görüldüğünü okumuştum... Ama anlamlarından çok etkileniyorum... Benim gibi kabus içinde olan var mı aranızda?

Valla sabaha kadar kaç senaryo çiziyorum oynuyorum anlatamam 😂😂😂 ama yorumlarına hiç bakmıyorum kafami kulandirmi yorum sen de öyle yap ne gerek var normal hamilelikte olan bişey sonuçta

Günaydın,kendini kötü hisseden arkadaşlar inşallah bugün daha iyi olurlar💕eşimin dayısı vefat etti bütün gece bi köy evinde sabahladık çocukları anneme bıraktım,bugünde eşimin yerine çalışıyorum,çok yorgun ve bitkinim ama geçecek uzanınca inşallah,ayrıca bugün randevumu iptal etmek durumunda kaldık😔daha bebek var mı yok mu onu bile bilmiyorum😕

Başınız sağolsun canim vardır herseyde bi hayır

Kızlar ben doktordan geldimm
9+5 günlük olmuşuz 💞
herşey yolunda çok şükür.
4D bakabilir miyiz diye sordum. Doktorumuz şuan kemik yapısı oluşmadığı için pek anlamlı görüntü olmaz ama bakalım dedi sağolsun kırmadı 🥰
3. Ayda hatırlat asıl o zaman bakalım dedii🤭
Bizden haberler böyle fasulyemle 💙

Oh maşallah ❤❤

Başınız sağolsun canım.

Ayyy asla yıemem:)))canım hıcbır sey ıstemıyor aldıgım kıloyuda verdım gercı ıyı oldu :)
emedura basladım ya bulantımı gecırdı ama midem yanıyor tabı hala bal yıyorum onun ıcınde . Whoper yiyim :P

Back