2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Masallah kocaman olmus saglıkla ılerlesın ınsallah dun doktora gıttım 10.haftadan sonra hıc korkma demıstı bana sen o surece gelmıssın artık Allahın ıznıyle saglıkla buyur mınık

Oh maşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimize nasip olsun güzel günler görelim
Masallah kocaman olmus saglıkla ılerlesın ınsallah dun doktora gıttım 10.haftadan sonra hıc korkma demıstı bana sen o surece gelmıssın artık Allahın ıznıyle saglıkla buyur mınık
İnşallah canımm

Valla ben de çok özeniyorum idrar testi yaptıkları çubukların mı resmini dersiniz :) ultrason resimlerini mi dersiniz herşeyi paylaşıyorlar ben de paylaşamam gibi geliyor

gerçekten ben de şok oluyorum. şu emojiyi bile kullanmaktan çekiniyorum

ay yerim ben o minik kavanoz kapağını.
canım evet sen de kolay şeyler yaşamamışsın, işte oluyor bunlar hayat maalesef.
ama bak ne güzel 2.si de yolda

sağol Allh razı olsun canımbende bu şansızlık varken yarında aksilik olur

olmaz olmaz merak etme

Kızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?
Özelde benzer tahliller 300 tutuyordu yaptırmadım. Araştırma hastanesinde yaptırıp doktoruma gösterdim.

Kızlar ben çıktım. Kese ve bebek 6 haftalık. Gelende de öyleydi ya bir gelişme yok. Kalp atışı da yok. Yüksek ihtimal sonlandıracaklar.
Ya şimdi gördüm ben bunu geçmişe yeni bakabiliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.
Süpriz bebek olmasına rağmen ben bile üzüldüm. İstediğiniz vakit sağlıkla tekrar nasip olsun inşallah canım

Günaydın canım, Başınız sağolsun.
Randevuyu ileri ki günlere ayarlayamaz mısın? Nasıl sabrediyorsun Hala
Amin kuzum inşallah

Valla sabaha kadar kaç senaryo çiziyorum oynuyorum anlatamam ama yorumlarına hiç bakmıyorum kafami kulandirmi yorum sen de öyle yap ne gerek var normal hamilelikte olan bişey sonuçta

Başınız sağolsun canim vardır herseyde bi hayır

Oh maşallah ❤❤

Başınız sağolsun canım.

Ayyy asla yıemem:)))canım hıcbır sey ıstemıyor aldıgım kıloyuda verdım gercı ıyı oldu :)
emedura basladım ya bulantımı gecırdı ama midem yanıyor tabı hala bal yıyorum onun ıcınde . Whoper yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…