- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Çok gecmıs olsun canımCanım benim de öyle geçtiğimiz pazartesi ile bu pazartesi mm bile oynamamış ama ben ilkinde kalp atışını duymuştum bunda kalp atışı da durmuştu o yüzden kesindi. Ama sen hiç duymadın sanırım belki ilerleyen günlerde duyarsın üzülme. Ben de kürtajdan çıktım genel anestezi yaptılar sonrasında da hiç ağrım olmadı çok şükür alınan örnek de genetiğe yollanacakmış
Amin hep dilimde dua sadece kendim için değil hepimiz için, ben çok bekledim 10 yıl ve 4. tüp bebek buraya kadar hiç gelememiştik, hala inanamıyorum zaten hamilemiyim diye hevesleri kursağında kalan biri olarak korkularım var, allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla ve hayırlısı ile...Sağlıkla kavuş inşallah. Maalesef doğuma kadar gidiyor. Sonra insan diyor ki keşke en güzel şekilde yaşasaydım o günleri. Zaten olacağın önüne geçilemeyecek boşuna yaşamamışım hamileliği diyor insan. Ama işte en ufak akıntı da kanama mı demekten kendini alamıyor. Bi an çince doğsa artık kucağımda olsa da iyi olduğunu görsem diyor. Sonra geriye 9 ay geçmiş ama yaşanmamış hamilelik kalıyor hele bir de riskler çıkınca.. Yapabildiğin kadar yaşamaya bak her anı çok güzel bir süreç, geriye bakıp keskesiz sürsün.
aynen
inanın 6 7 aylık olduğunda bile bir paylaşım yapmıyım yaa, bir şey olur falan diye düşünüyorum.
insanlar nasıl böyle mutlu hamilelikler geçiriyorlar ne kadar mutlular, çok özeniyorum onlara.
Sağol canım benimÇok gecmıs olsun canım
Valla ben de çok özeniyorum idrar testi yaptıkları çubukların mı resmini dersiniz :) ultrason resimlerini mi dersiniz herşeyi paylaşıyorlar ben de paylaşamam gibi geliyoraynen
inanın 6 7 aylık olduğunda bile bir paylaşım yapmıyım yaa, bir şey olur falan diye düşünüyorum.
insanlar nasıl böyle mutlu hamilelikler geçiriyorlar ne kadar mutlular, çok özeniyorum onlara.
Amin hep dilimde dua sadece kendim için değil hepimiz için, ben çok bekledim 10 yıl ve 4. tüp bebek buraya kadar hiç gelememiştik, hala inanamıyorum zaten hamilemiyim diye hevesleri kursağında kalan biri olarak korkularım var, allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla ve hayırlısı ile...
Kızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?
Bunlar sağlık ocağında ücretsiz. Sağlık ocağının yapamadıkları rubelle toxo fln ki senden onlar istenmemiş . Benim özel bu tahliller için 513 istemişti. Hastaneden hastaneye değişiyor.Kızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?
kuzum 11. haftandasın 1 hafta sonra allah nasip ederse risk durumunda geçmiş olacak nerdeyse :) hiç kafana takma insallah rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin .
Adete göre 8+2 olmam laozm geç döllenme falan tamam ama perşembeden bugüne 4 gün geçti mm oynamamış yine 6 haftalık. Perşembe günü tekrar ultrason var bakalım ne diyecekler. Özelde mi oldu senşn operasyon?Canım benim de öyle geçtiğimiz pazartesi ile bu pazartesi mm bile oynamamış ama ben ilkinde kalp atışını duymuştum bunda kalp atışı da durmuştu o yüzden kesindi. Ama sen hiç duymadın sanırım belki ilerleyen günlerde duyarsın üzülme. Ben de kürtajdan çıktım genel anestezi yaptılar sonrasında da hiç ağrım olmadı çok şükür alınan örnek de genetiğe yollanacakmış
Sağol canımAaa gecmis olsun canim hayirlisi olsun sizin icin.
selam canim ben 380 liraya yaptirdim ozeldeKızlar selam bu tahlilleri yaptıran var mı ? Özelde sizce ne kadar tutar bunlar yaptıran var mı ?
Ya canım çok üzüldümKızlar ben çıktım. Kese ve bebek 6 haftalık. Gelende de öyleydi ya bir gelişme yok. Kalp atışı da yok. Yüksek ihtimal sonlandıracaklar.
sağol Allh razı olsun canımayy nasıl da kötü denk gelmiş yaa
Allah rahmet eylesin.
neyse yarın gideceksin zaten, ama insan sabırsızlanıyor işte.
kzum çok üzüldüm seni duymamıştımCanım benim de öyle geçtiğimiz pazartesi ile bu pazartesi mm bile oynamamış ama ben ilkinde kalp atışını duymuştum bunda kalp atışı da durmuştu o yüzden kesindi. Ama sen hiç duymadın sanırım belki ilerleyen günlerde duyarsın üzülme. Ben de kürtajdan çıktım genel anestezi yaptılar sonrasında da hiç ağrım olmadı çok şükür alınan örnek de genetiğe yollanacakmış
gözünaydın canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallh,seni çok iyi anlatım ablamında 13yıl olmadı ve şu an tüp bebekle ikizlerehamile çok şükür,korkularımız elbet normal 3ayı devirelim daha rahatlıcaz inşallhAmin hep dilimde dua sadece kendim için değil hepimiz için, ben çok bekledim 10 yıl ve 4. tüp bebek buraya kadar hiç gelememiştik, hala inanamıyorum zaten hamilemiyim diye hevesleri kursağında kalan biri olarak korkularım var, allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla ve hayırlısı ile...
canım aynen öyle ben çocuklara hamile olduğumu öğrenmiştim hemen doğacağı güne adapte olmuştum doktorun çağırdığı günlerde gayet pozitip gidip gelmiştim aklıma kalp kese kaç kilo şöyle böyle hiç birşey gelmiyordu taaa ki kürtaj ve kimyasalı oldum huzursuzlaşım ve endişe duyuyorum,inşallah hepimiz huzurla geçirelim bugünleriKötü tecrübesi olanlar, tedavili süreç geçirenler yada çevresinde görüp etkilenenler de oluyor bu hal. İlk hamileliğimde kanda görüşüyle demiştim ne kese ne kalp hiç bişi bilmiyorsun. Tamam hamilesin 9 ay sonra doğacak.. Oğlum da anca yakın çevre biliyordu o da 3 aydan sonra, kimi doğumdan sonra duydu. Heyecanını yaşayamıyor insan hep o korku devam.. Duyguların önüne geçilemiyor o süreçlerde.
canım sen ne yaptın dün doktara gidecetin galiba kime gittinBunlar sağlık ocağında ücretsiz. Sağlık ocağının yapamadıkları rubelle toxo fln ki senden onlar istenmemiş . Benim özel bu tahliller için 513 istemişti. Hastaneden hastaneye değişiyor.
Üzülme canım ben çok iyiyim hakkımda hayırlısı böyle imiş. Üç evladım var zaten buna nasıl bakacağım diye kara kara düşünür olmuştum. Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahYa canım çok üzüldüm
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim çoçuklarınızla sizi mutlu etsin.Üzülme canım ben çok iyiyim hakkımda hayırlısı böyle imiş. Üç evladım var zaten buna nasıl bakacağım diye kara kara düşünür olmuştum. Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Aynen herseyde bir hayır vardır canım rabbim 3 evladına uzun ömür versin insallah canım insallahÜzülme canım ben çok iyiyim hakkımda hayırlısı böyle imiş. Üç evladım var zaten buna nasıl bakacağım diye kara kara düşünür olmuştum. Allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim çoçuklarınızla sizi mutlu etsin.
Amin canım cümlemizin inşallahAynen herseyde bir hayır vardır canım rabbim 3 evladına uzun ömür versin insallah canım insallah❤❤
Oh maşşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben doktordan geldimm
9+5 günlük olmuşuz
herşey yolunda çok şükür.
4D bakabilir miyiz diye sordum. Doktorumuz şuan kemik yapısı oluşmadığı için pek anlamlı görüntü olmaz ama bakalım dedi sağolsun kırmadı
3. Ayda hatırlat asıl o zaman bakalım dedii
Bizden haberler böyle fasulyemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?