2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam güzel anne adayları ben de tüp bebekle 10 yıl sonra gebe kaldım ve kısmetse Ağustos 21 doğum görünüyor, ama ben çok tedirgin oluyorum, sürekli bebeğime bişe olmuşmudur, iyi midir diye düşünüp duruyorum, aklımdan nasıl silebilirim,keyfili geçirmek istiyorum bu zamanlarımı ama hep bi korku var siz neler tavsiye edersiniz?
O korku bendede var 1hafta goremeyım stres oluyorum dun gece gıttım hastaneye meraktan o malesef gecmıcek sanırım aklına kotu seylerı getırme yapabılırsen ama kaygılıyız malesef

Her uyanıp yattıktan sonra değişik rüya görüyorum. Kabus daha doğru olur. Tabirine bakmıyorum. Hakikatli rüya değiller sonuçta.

Bu gece rüyamdaki yaratıktan kaçarken gerçekten yataktan kalkmaya çalışınca boynumdan küt diye ses çıktı, sabah eşim masaj yaptı, ama bana mısın demiyor. Bugün iş nasıl geçer bilmiyorum.
Bende sizler gibi ruyalar körüp korkuyorum hamıle oldugum dan berı var bu durum psikolojik olarak cok kafaya takıyorum bebeğı ondan oldugunu düşünüyorum

Eki Görüntüle 2576350
[/QUOTE]
evet cnm rutın yapılıyor bunlar mikrop troid vs tahilleri devlet hastanesınde yaptırabilirsn
artık devletlerde bile randevu istiyorlar 1 Ocak irtibari ile sağlık ocağı dahil olmaz üzere randevu ile işlem yapıyor o yüzden özelde yaptırmam gerekiyor çünkü doktor Cuma’ya kadar tahlillerimi bekliyo bakalım bi çözüm bulucam artık

Selam güzel anne adayları ben de tüp bebekle 10 yıl sonra gebe kaldım ve kısmetse Ağustos 21 doğum görünüyor, ama ben çok tedirgin oluyorum, sürekli bebeğime bişe olmuşmudur, iyi midir diye düşünüp duruyorum, aklımdan nasıl silebilirim,keyfili geçirmek istiyorum bu zamanlarımı ama hep bi korku var siz neler tavsiye edersiniz?
O korku hepimizde var ama senin biraz daha fazla olması normal tabi.Şöyle düşün verende Allah alanda Allah . Biz üstümüze düşeni yapalım . O isterse düz duvara tutunur demişti doktorum . Yani sağlıklı bebebkler tutunurlar tutunmuyorsa sağlıksız olan bırsey vardır derler . O yüzden hiç kafana takma .Miden falan bulanmıyorsa keyfine bak :)

artık devletlerde bile randevu istiyorlar 1 Ocak irtibari ile sağlık ocağı dahil olmaz üzere randevu ile işlem yapıyor o yüzden özelde yaptırmam gerekiyor çünkü doktor Cuma’ya kadar tahlillerimi bekliyo bakalım bi çözüm bulucam artık
[/QUOTE]
İstanbuldamsın?

Bende sizler gibi ruyalar körüp korkuyorum hamıle oldugum dan berı var bu durum psikolojik olarak cok kafaya takıyorum bebeğı ondan oldugunu düşünüyorum

Okuduğum metinlerde, hamilelikte rüya görmelerin ve görülen rüyaların hatırlanma oranlarının arttığı ve bunun hormonlarla alakalı olduğu yazıyor. Hayırlısıyla atlatacağız inşallah şu süreci.

Kızlar ben çıktım. Kese ve bebek 6 haftalık. Gelende de öyleydi ya bir gelişme yok. Kalp atışı da yok. Yüksek ihtimal sonlandıracaklar.

Bu ikinci doktorun yorumu değil mi? Geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun lütfen.

IMG_2020_01_14_10_32_47_132436932528.jpg

canım vajinal mi baktılar karından mı ?

Her ikiside canım karından göremeyince vajlnal baktı. Perşembe günü de 6 haftalık idi şimdide öyle.
Bu ikinci doktorun yorumu değil mi? Geçmiş olsun, moralinizi yüksek tutun lütfen.

Çok şükür iyiyim. Hamd olsun Rabbime 3 evladım var zaten bu süpriz Di ve ben Rabbimin rızasını diledim sadece. Hakkımda hayırlı olan ney ise o olsun

Her ikiside canım karından göremeyince vajlnal baktı. Perşembe günü de 6 haftalık idi şimdide öyle.

Çok şükür iyiyim. Hamd olsun Rabbime 3 evladım var zaten bu süpriz Di ve ben Rabbimin rızasını diledim sadece. Hakkımda hayırlı olan ney ise o olsun
Anladım canım Hakkında hayırlısı olsun inşallah

RABBİM hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler naisp etsin. Sağ salim evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. Ben şimdi perşembe ultrasona giderim devlet hastahanesine onlar bakalım ne diyecek ondan sonra Allah ne yazdıysa amenna😊

Rabbim yavrularınızı size bağışlasın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back