2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

7,5 saat yemek molaları -HARİÇ-
diyelim 9,00-18:00 çalışıyoruz. 1 saat ve ikişer 15 dakikalık molalarla 1,5 saati mola zaten
9 saati işte olmasına rağmen 1,5 saat mola aslında 7,5 saat çalıştık gibi hesaplanıyor.
cumartesi de yarım gün çalıştırılarak bu haftada 45 saate tamamlanıyor.

evlilik nedeniyle istifada ise kıdem tazminatı dışında başka bir hak maalesef bulunmuyor.

Sağol güzelim. Mesaim 09:00 - 17:00. 1 saat yemek molası var ama lafta. Yemekten sonra odama dönüyorum, çalışmaya devam. 15-20 dakika mola yapıyorumdur en fazla.

Evlilik nedeniyle istifada ihbar süresi gerekmediği için kıdemden başka tazminat olmadığını biliyorum. Açıkçası çok da dert değil. Yüklü bir tazminatım var. Sırf onu yakmamak için direnmiştim. Bari gebeliği huzurlu, evimde geçireyim.

Zombi gibiyim, her gece 4-6 defa uyanıyorum, çoğumuz böyle zaten. Anlarız birbirimizi.

Plesanta previa teşhisi için daha erken. Genelde zaten Plesanta ilk dönem aşağı da olur ama 6. Hafta da doktor Plesantası sonra oluşacak demişti. Yani daha tam oluşmamıştır. Teşhisi genelde 15. Haftalarda konur bebek büyüdükçe yukarı çıkar 25. Haftalara kadar çıkmazsa o zaman tanı yerine geçiyor. Bu tür durumlarda kanama olayı fazla oluyor türüne göre. Senin büyük ihtimal bebek rahim ağzına yakın bi yere tutunmuş. 5. Haftada doktor keseye bakarken bak rahim ağzı burası bebek yukarı da iyi güzel yere tutunmuş demişti. Büyüdükçe zaten kendine yer açacaktır.

Arkadaşlar cinsiyet tahmini için nub teorisini duyan oldu mu aranızda? Haziranda doğum yapmış arkadaşım anlattı şimdi bebeğinin ultrason görüntüleri ile.. Bu durumda benimki erkek gibi duruyor, gönlüm kızdan yana yine ama tabii hayırlı sağlıklı evlat olsun öncelikle... Bir araştırın isterseniz siz de...

aile çevremden yeni bebiş bekleyen kuzenim var, devamlı midesi bulanıyor, annem teyzem herkes bulantım yok diye senin erkek diyorlar:) doğruluğu var mı bunun, bulantı varsa kız, yoksa erkek diye?

Benim ikisinde de bulanmadı kız erkek ama Kasım annelerinde genelde çoğunluğun şikayetlerine göre teorilerimiz vardı. Göğüsleri ağrıyanların kız ağrı olmayanların erkek, göbek bölgesinde kıllanma olanların erkek olmayanların kız bunun gibi ama istisnalar çıktı arada

Allah gönlüne göre sağlıkla nasip etsin. Kk sayfalar var nub ile alakalı. Bizim Kasım annelerinde mevhibe ikna vardı sanırsam artık o da bakıyormuş o sayfada. Benimkini tutturamamıştı

P pembe38 cnm sanırım sende kayseridesin burda kadin doğum özellikle acili berbat gerçekten allah dusurmesin ama bende mecbur kaldıkça gidiyorum cnm
Normalde ozel e kime gidiyosun cnm

Su dökülmüş gibi ıslak di mi canım. Kokusuz ıslak . Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Sıkıntı değil canım. İçin rahat olsun oluyor arada öyle.
Ama benim 36 hafta falanken olmuştu şimdi düşününce. Sen bir doktoruna danış .

aile çevremden yeni bebiş bekleyen kuzenim var, devamlı midesi bulanıyor, annem teyzem herkes bulantım yok diye senin erkek diyorlar:) doğruluğu var mı bunun, bulantı varsa kız, yoksa erkek diye?
Valla kesinliği var mı bilemem ama benim çok bulantılı geçmişti kızdı ama BeratBatuhanMeva onubda bulantılı geçmiş erkekti.

Kızlar çok kusmam olunca doktoruma yazdım bana idrar tahlili yaptırmamı söyledi keton pozitif olursa serum takmak gerekirmiş. Bana göre baya enfeksiyon var ama bakalım doktor ne dıyecek .
4 LÖKOSİT, 11 ERİTROSİT, 18 YASSI EPİTEL, BOL BAKTERİ, 2 MAYA

bende r
üyamda kızda erkekte gördüm

Su dökülmüş gibi ıslak di mi canım. Kokusuz ıslak . Benim ilk gebeliğimde olmuştu. Sıkıntı değil canım. İçin rahat olsun oluyor arada öyle.
Evet evet aynen su dökülmüş gibi koku yoktu akıntı diyemem su gibiydi ıcımı rahatlattınız tesekkur ederim.
Arkadaslar cep telefonundan giriyorum herkese yorumu için tesekkur ederim

kızımda
hiç bulantım olmadı.bunda 2 3 hafta oldu bünye meselesi

nub teorisi 11 12 haftalıkken yapılıyormuş

Benim üçü de kızdı hepsinde kustum. Birde kız bebekte sol göğüs büyük olur derler ona da bir bakın
bende r

üyamda kızda erkekte gördüm
Valla bizim rüyalar sayılmaz bilinçaltı ama kızıma hamileyken portakal görmüştüm beğenip almamıştım sonra baktım erkek bebek imiş portakal nasıl almadım o portakalı ben

Geçmiş olsun onun etkisi büyük ihtimal. Hamilelikte sık görülüyor

Geçmiş olsun onun etkisi büyük ihtimal. Hamilelikte sık görülüyor
teşekkür ederim cnm 4 eritrosit cok anlamlı sayılmazmış . Şimdi emedur almamı önerdi doktorum . Hala idare ediyormuş vucudum seruma gerek yokmuş :))))

Canım 12.haftada en iyi görülüyor diye biliyorum. Hatta burada bir konu var bayan nuba göre tahmin ediyor.

valla kızımda sağ göğsüm büyüktü bu arada benim gögüslerimdeçok büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…