- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Aynen canım bende oğlumda 14 cu haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen erkenden hissederiz ,insan o zaman rahatlıyorŞuan bişi yok. oğlumda 14-15. Haftalarda böyle portakal büyüklüğü kadar birşeyin boşlukta sağa sola hareket ettiğini hissediyordum.
Benim zaman zaman tutuyor ama herzaman haklı çıkmıyorumKizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
Ben de başkaları için genelde tuttururum ama kendime yokKizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
6. Hissime güvenip hareket ettiğimde bu zamana karar hiç yanılmadım. Hatta bazen kendimden korkuyorumKizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
Ben hic tutturamam ya. Cok kararsiz bir yapim var.Ben de başkaları için genelde tuttururum ama kendime yok
Peki baskalari icin oluyormu.6. Hissime güvenip hareket ettiğimde bu zamana karar hiç yanılmadım. Hatta bazen kendimden korkuyorum
Karnımı doyurduktan 2-3 saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorumher dakka açım yaşaka maka üç ay bitiyor
Evet. bi çok konuda kendim ve başkaları dahil ya da başkalarının benimle ilgili olan durumlarında kolay kolay yanılmam içten gelen bi his. Bazen iyi bazen kötü bi özellik. biraz şüpheciliğe itiyor.Peki baskalari icin oluyormu.
Hayirlisi cnmBen de iki kızdan sonra üçüncü bebeğimi bekliyorum. Kız çocuk seviyorum bentemenni değil ama hissim erkek olacağı yönünde.
Benim de tam tersi iştahım öyle bi kapandı ki bişeyler yemek eziyet gibi.Karnımı doyurduktan 2-3 saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum
Mide bulantısı yapmasın diye birşeyler yiyorum sürekli
Acıktım diye yiyorum
Sigarayı bıraktım yiyorum derken duba olacağım
Ki marketteyim bazen en olmadık şeyi canım çekiyor haliyle gidip alıyorum yiyorum bunun avantajı da yemeye itiyor beni
Şişkolata olacağım
Evde kendi yaptığımı vs yiyemiyorum iştahım olmuyor fakat işyerinde yiyebiliyorum bendeBenim de tam tersi iştahım öyle bi kapandı ki bişeyler yemek eziyet gibi.Mecbur olduğum için zorluyorum ama yutamıyorum bile iştahsızlıktan. Hiç mide bulantısı yaşamamama rağmen 2 kilo verdim
Ben cinsiyet konusunda hep icimden ne geciyorsa onu soyledim ve hep tutturdum daha 10 yasindayken bile kuzenlerimin cinsiyetini goz renklerini sac renklerine kadar dogru tahmin etmistimKizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
Hadi cok iyi. Bizede soyle bakalim tutar belki hissin.Ben cinsiyet konusunda hep icimden ne geciyorsa onu soyledim ve hep tutturdum daha 10 yasindayken bile kuzenlerimin cinsiyetini goz renklerini sac renklerine kadar dogru tahmin etmistim
Günaydın canımGünaydın hanımlar, benim kabızlık problemim artık can yakmaya başladı. Anal fissür (çatlak) var zaten hamilelik öncesi de düzenli değildi hiç ama şu an sürekli kabız olmaktan o bölge acıyor. Doktora sormadan krem de süremiyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
Gecmis olsun hamilelikte migren zor iyi bilirim. Soguk komplesk yapin ins iyi gelirBenimde migrenim tuttu ağrıdan sabah altı gibi uyuyakaldım anca. 2 saat uyumuşum 8 de kız uyandı. Uykusuzluktan yığılıcam.
amin,çok geçmiş olsun ya
amin,Allah korusun ya bu ara benimde hep aklımda nedense
bizde hissetmedik ya ben çok etkileniyorum depremden zaten,çenem kitlenmiş düzce depreminde doktor bulamamış annemler zor günler yaşamışız
bizde o zamnlar Adapazarında o lojmanlarda oturuyorduk tabi çocuk sayılırdım o zamnlar ama etkisi büyük oldu bu ara aklıma takılıyordu sürekli Allah beterinden korusun
iyi yaparsın canım bende işte araştırıyorum başka dr sen kime gideceksin
Sıkıntı yoktur canım geç döllenme ihtimalide varsa aklına kötü şeyler getirme sakın birbirimize teselli verelim,kaçıncı çocuk olduğunun önemi yok hepsi aynı ya aynı heyecan o kadar korkuyorum ki kalbi duyamıcam diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,eşim çok rahat,sağlıklı değilse tutunamz kendini boşuna üzüyosun diyo sağlıklıysa atıyordur kalbi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?