- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
Gebelik baslangicindan beri 3,5 kg verdim. Fakat pantolonlarima sigmadigim icin gecen haftasonu mecburen bir kac parca aldim bile. O da cok buyuk oluyor ama daralmaktan iyidir.Hanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?
Bulut ismi çok hoşErkeğim belli BULUT ASLAN olacak ama kızda kararsizim beğendim ismi iki gün sonra beğenmiyorum ne yazıkki
Şu birkaç haftayı daha atlatsak rahatlayacağız ama iştedemesi kolay oluyor da zaman geçmiyor ki.
Her türlüsü çok kötü ya. Neyse tek değilmişim en azından. Bi an dedim ben hariç herkes güzel güzel hamilelik geçiriyor heralde
Sanırım tek kılo alan benım :/Gebelik baslangicindan beri 3,5 kg verdim. Fakat pantolonlarima sigmadigim icin gecen haftasonu mecburen bir kac parca aldim bile. O da cok buyuk oluyor ama daralmaktan iyidir.
Bu yüzden erkek olursa Aslan koymayı düşünüyoruzBulut ismi çok hoşBenimde isim listemde olanlardan biri. Zaten erkekte çok seçenek yok isim olarak. Epey zor oluyor karar vermek
Aslan’da burca mı gönderme olacak acep çünkü bir çoğumuzun minik aslanlarıolacak bir kısım ise Başak
İkiside hoş canım hadi bakalımBu yüzden erkek olursa Aslan koymayı düşünüyoruz
Demir(soyadımızla uyumlu) ve Giray ismi de aklımızda.
İkiside hoş canım hadi bakalım
Yalnız benim eşimde Aslan Burcu ve idare etmesi pek kolay değilevde ikinci bir Aslan Burcu nasıl olacak ben bilmiyorum Birde erkek olursa vay benim Halime
Ben daha hıc kusmadım merak edıyorum hahahah
Ben aksamları bısey yemek ıstemıyorum ama bulantı degıl sanırım yasamıcam ,ınsallah en yakın zamanda geçer zor olmalıBence hiç merak etme benim ilk baş akşamları başladı dedim.niye sabah bulantım olmuyor demez olaydım sabah akşam gece anam ağladi bulantım.yok şuan ama midem düzelmedi henüz her yediğim midemde hissetmek kader iğrenç bi durum yok
iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
Ne yazsam bilemedimNasıl oluyorlar? Aslanlar için duyumlarım var ama hiç erkek aslan tanıdığım yokVarsa hatırlamayadım
Kesinlikle geliyorumm, geleceğimm. Bu da sana sözüm olsun
Aman aman:)))Ne yazsam bilemedim
Yazılan klasik şeyler gibi ya çoğunlukla. İlgi alakayı üstüne çekmeyi sever, söz geçirmeyi sever, inatçıdır dediğim dedik. Ama perdelerini kaldırınca kedi gibidirÇok fedakar cömert sosyal Bebeklerde çok ilgi çekmeyi sevecek inatlaşacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı
O sen mısın:)Elazeynepust ınstagramdan eklersin erkek çocuğuyla resmim var ne olur ne olmaz diye ordan ekle cnm mutlaka bekliyorum çok güzel ve eğlenceli oluyor bide konuk yaparız değme keyfimize ❤
Sorma sabah cok gerıldım neysekı sonra arkadaslarımla zaman gecırınce cok ıyı geldı :))
Hiç deme deme yine bir mesaj gelir biliyorum
Tesekkur ederim. Kurumda da ozel sabunlugum var, dolapta duruyor benden baskasi kullanmiyor.
Gönderdim canım istekElazeynepust ınstagramdan eklersin erkek çocuğuyla resmim var ne olur ne olmaz diye ordan ekle cnm mutlaka bekliyorum çok güzel ve eğlenceli oluyor bide konuk yaparız değme keyfimize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?