2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ay kirazzzzz adapazarinda oturanlar vardı oturmayanlarda farketmez haziran ayında adapazarinda kirazlarımız oluyor napolyon hiç bi yerde bulamazsınız valla herkese beklerim ciddi söylüyorum bu arada öyle lafin gelişi değil yani ❤

Of ben de inanılmaz bir göbek var kabız olmama rağmen sürekli bir hazımsızlık hali. Şikinlik var ve ben 4 kilo aldım üç ayın sonunda 5 olur o haftaya diyetisyene başlıyorum artık Ama kimisi de artık üç ay oluyor çıkması yavaştan çok normal diyor. Ben bilemedim bebek mi göbek mi gaz mı tek bildiğim pantolonlarım artık olmuyor

iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakalin iilay beni silersin kuzum listeden
Yaa çok üzüldüm
Rabbim tekrar nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle

İnanır mısın tartılmaya korkuyorum Bir ara cesaret edebilirsem tartılacağım.

Kesinlikle geliyorumm, geleceğimm. Bu da sana sözüm olsun

iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakalin iilay beni silersin kuzum listeden

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

M maygirl__ canım cok uzuldum ,Allahım en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasıp etsın sabır dılıyorum

Canımm benim çok üzüldüm Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Ama bir problem yoktu en son. Seni üzmeyecekse ne oldu birden bire?

Çok üzüldüm inşallah sağlıkla tekrar hamile kalır kucağına alırsın

Evet ama yine bu sayfa bugün gerim gerilmiş mübarek

Rabbim gönlüne ferahlık versin. Sağlıkla hayırlısıyla tekrar nasip olur inşallah

peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da

Erkeğim belli BULUT ASLAN olacak ama kızda kararsizim beğendim ismi iki gün sonra beğenmiyorum ne yazıkki

Tesekkur ederim. Kurumda da ozel sabunlugum var, dolapta duruyor benden baskasi kullanmiyor.

Ailem orada. Hatta yarin sabahtan kismetse oraya geciyoruz. Cin seyahatim ertelendi. Haftasonunu oralarda gecirecegiz.

Gecmis olsun, en kisa surede boslugu dolsun, saglikli gebelik gecir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…