Bu sefer de aynısını mı yapacaksınız?
Hayırlısı olsun bakalım. Batıl inançlara göre her şey erkek diyormuş.
Hayırlısıyla, sağ salim gelsin de, pipili de olur.
Hayırlısı olsun. Rabbimin verdiğine razıyım. Sağlıcakla sarıp sarmalayalım bebelerimizi inşallah.
Yaaa, Allah biliyor gönlümdekini.Ama hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz artık.
Zillinin önde gideni olacak yani.Hadi bakalım. Sağlıcakla gelsinler.
Gelsin de kulaklarına kirazdan küpe yapalım.
Bakalım, ne zaman öğreneceğiz cinsiyetini. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah.
Keseye göre 6+4. SAT'a göre 3 gün geriymiş ama uyumluymuş.
Of ben de inanılmaz bir göbek varBaşladı canım. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Bir yere oturdum mu mutlaka 1-2 düğme açmak zorunda kalıyorum
Biran önce hamile pantolonu almam lazım.
Konusu gelmişken arkadaşlar hamile pantolonunda bedenler nasıl oluyor. Ben normalde 38 beden giyiyorum. O yüzden 38 beden mi almalıyım ?
Yaa çok üzüldümiyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
İnanır mısın tartılmaya korkuyorumOf ben de inanılmaz bir göbek varkabız olmama rağmen sürekli bir hazımsızlık hali. Şikinlik var ve ben 4 kilo aldım üç ayın sonunda 5 olur o haftaya diyetisyene başlıyorum artık Ama kimisi de artık üç ay oluyor çıkması yavaştan çok normal diyor. Ben bilemedim bebek mi göbek mi gaz mı tek bildiğim pantolonlarım artık olmuyor
Kesinlikle geliyorumm, geleceğimm. Bu da sana sözüm olsunAy kirazzzzz adapazarinda oturanlar vardı oturmayanlarda farketmez haziran ayında adapazarinda kirazlarımız oluyor napolyon hiç bi yerde bulamazsınız valla herkese beklerim ciddi söylüyorum bu arada öyle lafin gelişi değil yani ❤
iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
M maygirl__ canım cok uzuldum ,Allahım en yakın zamanda saglıklı bır bebek nasıp etsın sabır dılıyorumiyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
Canımm benim çok üzüldümiyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
Çok üzüldümiyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
Bende Doğu illerinde kız gebeliklerinin sonlandırılmasına engellemek için daha geç söylediklerini okumuştum doğruluk payı nedir bilmiyorum tabi
12+5te öğrenmiştim bende oğlumu. 10. Haftada gittiğimde bile çoğu yeri belliydi normal Bebek kıvamına gelmişti
Kesinlikle rahatlatıyor. İzole ve gergin bir hamilelik yaşamaktansa bu şekilde sürdürmek daha hoş
iyi aksamlar kizlar.etkilenenler olmasin diye cok detaya girmek istemedim.aranizdan ayriliyorum.....hepinize once saglikli sonrada sakin gecirebileceginiz hamilelik dilerim..hoscakaliniilay beni silersin kuzum listeden
Sorma sabah cok gerıldım neysekı sonra arkadaslarımla zaman gecırınce cok ıyı geldı :))Evet ama yine bu sayfa bugün gerim gerilmiş mübarek
Hiç deme deme yine bir mesaj gelir biliyorumEvet ama yine bu sayfa bugün gerim gerilmiş mübarek
peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
Tesekkur ederim. Kurumda da ozel sabunlugum var, dolapta duruyor benden baskasi kullanmiyor.Çok geçmiş olsun bida yaşatmasin allah annemde de gogsune yakın yerde yaşadık temiz çıktığını öğrenene kad ar insan ciddi anlamda stres yaşıyor allah korusun hepimizi
Aaa çok sevindim ozaman bende dove sabunlarını kullanıyorum duşta iş yerinde mecbur sadce sıvı sabun kullanıyorum vucudumada koltuk altı felan sürmüyorumteşekkürler ❤
Ay kirazzzzz adapazarinda oturanlar vardı oturmayanlarda farketmez haziran ayında adapazarinda kirazlarımız oluyor napolyon hiç bi yerde bulamazsınız valla herkese beklerim ciddi söylüyorum bu arada öyle lafin gelişi değil yani ❤
Bulut ismini cok severim.Erkeğim belli BULUT ASLAN olacak ama kızda kararsizim beğendim ismi iki gün sonra beğenmiyorum ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?