- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Ama kendısı sezeryancı olarak adlandırılıyor oyuzden memorıal nesrın fenerı bı denıcem ona gore karar verıcem normalde yıllardır tanıyorum coskun beyıArkadaşım haziranda livde doğum yaptı coşkun beyle, memnun kalmıştı çok.
Kusma segıl ama aksam bulantım oluyor gıbı daha dogeusu canım bısey yemek ıstemıyor ına ragmen kılo almısımkızlar bnim gibi aksamları kusmaya baslayan varmıbu akşam iki kere cıkardım hiç halim yok midem başım bunı sürekli çeken arkadaşlara allah sabır versin yardım etsn insallah
Aa bu doktor bızım orada:) cok mantıklı zaten sımdı dıyorumkı nasıl 2aylık hamıleyım :)))Doktorlar ay hesabı kullanmıyor amaa çevredeki yaşlı minnoş teyzelerimiz, annelerimiz de hafta hesabından pek anlamıyor
Buradan bakıp direk ay hesabına karar verebilirsiniz.
4 hafta =28 güne denk geldiği için direk çevirince doğru olarak ay vermiyor.
36. Haftada 9. Ayı doldurmuş oluyoruz o hesaba göre. Ama aslında gün hesabına göre 8 ay 12 günlük oluyoruz..
Neyse çok konuştum şu tabloyu bırakayım ben şuraya
Canım doktorunla konus bence bende bıkere cok acık sutlu kahve rengınde leke oldu ıgne yaptılarKızlar selam, 9 haftalık gebeyim son 2-3 gündür az az kahverengi kanamam oluyor.Progestan ampul ve crinone jel kullanıyorum gebeliğin başından beri. Benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda?
YAa keşke öyle olsa sen işyerinden dolayı çok şanslısın işkanununda 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor :/
Ben canım ıstedıkce ıcıyorum abartmadan :)
Ben daha hıc kusmadım merak edıyorum hahahahBenim adıma sürmüyorum kustugum dönemlerde anneme uydum denedim bi kaç defa kusunca tiksinirdi beni şuan midem bulanir ama bana sprite çok iyi geldi kusturan sonra kafama dikiyordum mide bulantısı ciddi anlamda kesti ama şimdi azima süremiyorum onuda ondanda tiksindim niyeyse
kese ve bebeğin konumu benimde böyleydi oğluşumuz geliyor
Benim de öyle ellerim kupkuru bacaklarıö falan da çok kaşınıyor. Çatlak kremi veya yağları ne zaman kullanmaya başlamamız gerekir acaba özellikle karın için?Kızlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim. Ve bugün fark ettim benim ellerim çok kuru üzerleri çatlayacak gibi olmuş. Sizde de var mı böyle bir durum?
Ben de makyaj yapmam. Kirpik perması yaptırıyorum 4 ayda bir. Makyaj gerektiren bir cildim yok Allah'a şükür, kirpik perması da sabah uyandığında bile bakımlı hissi veriyor. Şu an tabi bunu da yaptıramayacağım.
Yaşın erken, 33 gibi bakmıştım ben yaşlanma karşı bakıma. Nemlendirmen ilk etapta yeterli olur sanırım.
Başladı canım. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Bir yere oturdum mu mutlaka 1-2 düğme açmak zorunda kalıyorumHanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?
Normaldw hıc karın bolgemde yag yoktur ama bıldıgın karnım şişHanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?
Benim de öyle ellerim kupkuru bacaklarıö falan da çok kaşınıyor. Çatlak kremi veya yağları ne zaman kullanmaya başlamamız gerekir acaba özellikle karın için?
Başladı canım. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Bir yere oturdum mu mutlaka 1-2 düğme açmak zorunda kalıyorum
Biran önce hamile pantolonu almam lazım.
Konusu gelmişken arkadaşlar hamile pantolonunda bedenler nasıl oluyor. Ben normalde 38 beden giyiyorum. O yüzden 38 beden mi almalıyım ?
Ben ilkinde 10-11de başladığım halde grupta rekor kırarak 20. Haftada bir gün çatlaklarla uyandımBenim de öyle ellerim kupkuru bacaklarıö falan da çok kaşınıyor. Çatlak kremi veya yağları ne zaman kullanmaya başlamamız gerekir acaba özellikle karın için?
3 sene evvel koltuk altında bir kitle bulmuştuk, patolojide Allah'a şükür temiz çıktı.
Doktorun bana söylediği
- Roll-on kullanımı yasak. Sıvı formda olsa bile.
- Duş jeli yasak. Sabun kullan.
- Sıvı sabun yasak. Katı sabun kullan.
Doktorun dediklerini uyguluyorum. Bebe yağıyla duştan sonra nemlendiriyorum vücudu. Katı sabun, daha fazla hijyen hissi veriyor bana.
Bir gün rezil olacağım diye korkuyorumDüğmesi açık gezenlere benaynı beden almak yetiyor çok kilo farkı olmadıkça.
Burada cevap vereyimHanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?
Burada cevap vereyim
Sabah kalktığınızda olan göbek: Bebek.
Akşama şişkinlik oluyor, gaz oluyor göbüşler haddinden fazla şişiyor. O yanıltıyor olabilir ama bir iki haftaya göbek indiğinde aa karnım gitti diye düşünebilirsin örnek:ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?