2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşım haziranda livde doğum yaptı coşkun beyle, memnun kalmıştı çok.
Ama kendısı sezeryancı olarak adlandırılıyor oyuzden memorıal nesrın fenerı bı denıcem ona gore karar verıcem normalde yıllardır tanıyorum coskun beyı

kızlar bnim gibi aksamları kusmaya baslayan varmı bu akşam iki kere cıkardım hiç halim yok midem başım bunı sürekli çeken arkadaşlara allah sabır versin yardım etsn insallah
Kusma segıl ama aksam bulantım oluyor gıbı daha dogeusu canım bısey yemek ıstemıyor ına ragmen kılo almısım

Aa bu doktor bızım orada:) cok mantıklı zaten sımdı dıyorumkı nasıl 2aylık hamıleyım :)))

Kızlar selam, 9 haftalık gebeyim son 2-3 gündür az az kahverengi kanamam oluyor.Progestan ampul ve crinone jel kullanıyorum gebeliğin başından beri. Benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda?
Canım doktorunla konus bence bende bıkere cok acık sutlu kahve rengınde leke oldu ıgne yaptılar

YAa keşke öyle olsa sen işyerinden dolayı çok şanslısın işkanununda 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor :/

Niye sizde yokmu 2.30 saat erken çıkma olayı evet çok şanslıyım kendi ayağıma sıkıyorum yeni geldim isten kocama kıyamadım mesaiye kaldım.onla bide yarın gidicem

Ben canım ıstedıkce ıcıyorum abartmadan :)

Benim adıma sürmüyorum kustugum dönemlerde anneme uydum denedim bi kaç defa kusunca tiksinirdi beni şuan midem bulanir ama bana sprite çok iyi geldi kusturan sonra kafama dikiyordum mide bulantısı ciddi anlamda kesti ama şimdi azima süremiyorum onuda ondanda tiksindim niyeyse

Ben daha hıc kusmadım merak edıyorum hahahah

Kızlar bugün çok yorucu bir gün geçirdim. Ve bugün fark ettim benim ellerim çok kuru üzerleri çatlayacak gibi olmuş. Sizde de var mı böyle bir durum?
Benim de öyle ellerim kupkuru bacaklarıö falan da çok kaşınıyor. Çatlak kremi veya yağları ne zaman kullanmaya başlamamız gerekir acaba özellikle karın için?

Hanımlar, karnınız büyümeye başladı mı? Benim bu hafta kabızlık problemim var düzenli tuvalete çıkamıyorum o yüzden şişkinlik sorunum var ondan diye düşünüyorum iki gündür özellikle akşamları karnım çok şiş. Şu an erkendir herhalde karnın büyümesi. Sizde durumlar nasıl?

Allahım güzel ciltler vermiş maşaallah bize ozaman ne biliyim yüzüm kırışır benim anca bakım yaparım heralde kendime bu konularda çok sorumsuzum sanırsam neyse bebeğim doğunca evde olcam uzun bi süre o ara kendime yönelirim inşallah

Başladı canım. Pantolonlarım rahatsız ediyor. Bir yere oturdum mu mutlaka 1-2 düğme açmak zorunda kalıyorum
Biran önce hamile pantolonu almam lazım.

Konusu gelmişken arkadaşlar hamile pantolonunda bedenler nasıl oluyor. Ben normalde 38 beden giyiyorum. O yüzden 38 beden mi almalıyım ?

Normaldw hıc karın bolgemde yag yoktur ama bıldıgın karnım şiş(

Benim de öyle ellerim kupkuru bacaklarıö falan da çok kaşınıyor. Çatlak kremi veya yağları ne zaman kullanmaya başlamamız gerekir acaba özellikle karın için?

Oğlumda 3 aydan sonra başlamıştım galiba lierac kullanmıştım sadece karın bölgeme banyodan sonra ıslakken de yağlama yapıyordum hiç çatlak olmadı ama bu gebelikte doğal bişi arıyorum. Krem bitkisel miydi hatırlamıyorum. Badem yağı ve kakao yağı içerikli kullanmayın yazıyordu yağ da

Düğmesi açık gezenlere ben aynı beden almak yetiyor çok kilo farkı olmadıkça.

Ben ilkinde 10-11de başladığım halde grupta rekor kırarak 20. Haftada bir gün çatlaklarla uyandım
Kilo verip almaktan zaten biliyordum çatlayacağımı ve çatlamaya meyilli olduğumu ama o kadarda erken beklemiyordum. Önlem almama rağmen..
Sadece birşeyler sürmekle olmuyor bol su içmeli vücudu sürekli nemli tutmak lazım.
Çatlaklar biraz genetiğe bağlı evet ama sırf nasıl olsa çatlayacağım diyerek önlem almamak bana saçma geliyor. Çatlaklarım olmasına rağmen yine de başlayacağım bir haftaya kalmaz bende.
Onun için gönlüne ne zaman eserse başla gitsin. Rahim 12. Haftadan sonra büyümeye başlıyor bunun bilgisini de vereyim..
He bir de sadece karın bölgesi değil, memikler de çatlıyor büyürse. Yanlarımız çatlıyor..
Benim çatlamadı ama bacağı çatlayan arkadaşlar oldu Baştan aşağı nemlendirmek gerekiyor bence vücudu.
En önemli yerler memeler, göbek, arka yanlar. Buralar mutlaka kremlenmeli/yağlanmalı yoksa süprizz yapabilirler

Çok geçmiş olsun bida yaşatmasin allah annemde de gogsune yakın yerde yaşadık temiz çıktığını öğrenene kad ar insan ciddi anlamda stres yaşıyor allah korusun hepimizi
Aaa çok sevindim ozaman bende dove sabunlarını kullanıyorum duşta iş yerinde mecbur sadce sıvı sabun kullanıyorum vucudumada koltuk altı felan sürmüyorum teşekkürler ❤

Burada cevap vereyim
Sabah kalktığınızda olan göbek: Bebek.
Akşama şişkinlik oluyor, gaz oluyor göbüşler haddinden fazla şişiyor. O yanıltıyor olabilir ama bir iki haftaya göbek indiğinde aa karnım gitti diye düşünebilirsin örnek:ben

Birde bunun ilk aşırı süt gidip göğüsler indiğinde olan sütüm kesiliyor sütüm gitti versiyonu var örnek: ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…