2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa, mayalı şeyler çok dokunur.

Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.

Resmen tost aşeriyorum

Ahaha tostu da dün yedim o iyi geldi

Yaa inşallh geçer hemen bu süreçler
İlk gebeliğimde onyzd bende kullandım 1 kere ama sonra geçti benim bulantım..
İlaçtan mı geçti yoksa zaten geçecek miydi bilmiyorum tabi
ben ilk gebeligimdede doguma gidene jadar kusmustum bundada kusmanbulanti migren ataklari yasiyorum cok zor oluyor bebekle birde

Benimde canım bişey çekti söylemiyim. Aradım eve servisimiz yok dediler. Ama ben hamileyim dedim bir anda . Çocuk hemen tamam abla getircez bir şekilde dedi getirdiler İyi insanlar iyi ki varlar yoksa eşimi bekliycektim bu akşamda geç gelecek.

ben ilk gebeligimdede doguma gidene jadar kusmustum bundada kusmanbulanti migren ataklari yasiyorum cok zor oluyor bebekle birde
Ayy ilkimde ben öyleydim çok zor gerçekten. Migrenim var benimde çok zor sadece parolu serumla veriyorlar doktorlarda bişey yapamıyor. Etkisi geçince gene başlıyor Allah yardımcın olsun. Çok su iç.

Hahhhhaha supermıs:)))

Hamileliğin faydaları

Ayy ilkimde ben öyleydim çok zor gerçekten. Migrenim var benimde çok zor sadece parolu serumla veriyorlar doktorlarda bişey yapamıyor. Etkisi geçince gene başlıyor Allah yardımcın olsun. Çok su iç.
aynen canım oyle serum alinca o gece iyi sonra tekrar basliyor ilkinde 5. ayda gecmisti artik sabir diyicem

Yaaa benimki de bu kadar mıı haftaya cuma gidicem ben de inşallah, daha da büyür o zamana heralde

Bir de erkek mi acaba
Insallah oyledir cnm Dr erkek olma sansi var ama soyleyemem dedi zaten 1 haftaya belli olcak testle cinsiyet fln hersey cikiyor

Doktorlar ay hesabı kullanmıyor amaa çevredeki yaşlı minnoş teyzelerimiz, annelerimiz de hafta hesabından pek anlamıyor
Buradan bakıp direk ay hesabına karar verebilirsiniz.
4 hafta =28 güne denk geldiği için direk çevirince doğru olarak ay vermiyor.
36. Haftada 9. Ayı doldurmuş oluyoruz o hesaba göre. Ama aslında gün hesabına göre 8 ay 12 günlük oluyoruz..
Neyse çok konuştum şu tabloyu bırakayım ben şuraya

Eklentiler

• 2D334276-DD44-4CFA-AA75-349D46346729.jpeg
    338 KB · Görüntüleme: 48
  • 84E950B6-B1BA-4467-B1D0-BBE96FC682B6.jpeg
    425,9 KB · Görüntüleme: 48
Bende ayniyim migrenim tuttumu fena zaten bulantim var birde migren birde 2 cocuk allahim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…