Bende peynir ekmek takılıyorum bu ara bir de tarhana çorbası sürekli canım istiyorYaa, mayalı şeyler çok dokunur.
Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.
Resmen tost aşeriyorum
Bende peynir ekmek takılıyorum bu ara bir de tarhana çorbası sürekli canım istiyor
bende geçen gün simit aşerdim eşime diyorum cocugum bile fakirYaa, mayalı şeyler çok dokunur.
Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.
Resmen tost aşeriyorum
Canım benim ben bu sene 2 defa yaptım tarhanayı yoksa gonderebilirimBende peynir ekmek takılıyorum bu ara bir de tarhana çorbası sürekli canım istiyor
aklıma gelmişken akşama bir tarhana çorbası yapayımAhh tarhana çorbası, ben de resmen kurtarıcım gibi hissediyorum :))
benim evde de var bende gidince yapayım eve :)aklıma gelmişken akşama bir tarhana çorbası yapayım
Hahhah hiç bu açıdan düşünmemiştim, haklısınız, ben de sizdenimbende geçen gün simit aşerdim eşime diyorum cocugum bile fakir
valla bana ara ara tiksinme geliyor ama herseyden sonra acıkınca geçiyorHahhah hiç bu açıdan düşünmemiştim, haklısınız, ben de sizdenim
Yalnız ben simit delisi bir insandım, şu an görmeK bile istemiyorum. Ne acayip şeymiş ya bu hormonlar.
Onu bende hergun ıstıyorumdjjjbende geçen gün simit aşerdim eşime diyorum cocugum bile fakir
Ayy kuzum çok incesin teşekkür ederimCanım benim ben bu sene 2 defa yaptım tarhanayı yoksa gonderebilirim
Sağol canım seninde hayırlı olsunmerhaba herkese bebsi hayirli olsun insaallah bende agustos annesi gozukuyorum ama sezeryan olacaginicin temmuz sonu olabilir bu ikinci bebegim 2018 kasim annesi olacakken erken gelip eylul annesi olmustum bakalim bunda nasil ilerleyecek
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Ben 15 gündür yatıyorum serumla besleniyorum. Muhtemelen 4 hafta daha böyle gidecek. Su bile içemiyorum inşallah hemen geçer artık gücüm kalmadı
Teşekkürler canımGeçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.
Benim 5+5 te kese 10 mm idi. İki hafta sonra bebeği gördüğümüzde bir hafta geriden geliyor dedi o zaman ilk ölçülen kese de bir hafta gerideydi demekki. Ama benim de çok kafam karışıyor bu konulardaAy çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?