2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa, mayalı şeyler çok dokunur.

Bana yağsız, sadece peynirli tost çok iyi geldi aklınızda olsun :) Sadece peynir ekmek yemek ise zulüm gibi.

Resmen tost aşeriyorum
Bende peynir ekmek takılıyorum bu ara bir de tarhana çorbası sürekli canım istiyor

aşermem de yok benim benim bebek uslu ha :) geçen bi çikolata istedi canım ama herhangi biri değil:) ülker çikolatalı gofret :) şarkısını söyleye söyleye istedim eşimden çıktık buz gibi havada yağmur da yağıyo alır almaz açıp yedim:) sanırım ilk kez aşerdim :) annem de diyoo oo sen ucuz şeyler istiyosun istesene şöyle kiraz karpuz falan diyo

bende geçen gün simit aşerdim eşime diyorum cocugum bile fakir
Hahhah hiç bu açıdan düşünmemiştim, haklısınız, ben de sizdenim

Yalnız ben simit delisi bir insandım, şu an görmeK bile istemiyorum. Ne acayip şeymiş ya bu hormonlar.

Hahhah hiç bu açıdan düşünmemiştim, haklısınız, ben de sizdenim

Yalnız ben simit delisi bir insandım, şu an görmeK bile istemiyorum. Ne acayip şeymiş ya bu hormonlar.
valla bana ara ara tiksinme geliyor ama herseyden sonra acıkınca geçiyor

et yemek istiyorum yumurta peynir o tarz turşu yiyemiyorum midemi ekşitiyor.

aslında benim canım herşey isteyebilir buraya yazılanları bile canım çekebiliyor.

merhaba herkese bebsi hayirli olsun insaallah bende agustos annesi gozukuyorum ama sezeryan olacaginicin temmuz sonu olabilir bu ikinci bebegim 2018 kasim annesi olacakken erken gelip eylul annesi olmustum bakalim bunda nasil ilerleyecek

merhaba herkese bebsi hayirli olsun insaallah bende agustos annesi gozukuyorum ama sezeryan olacaginicin temmuz sonu olabilir bu ikinci bebegim 2018 kasim annesi olacakken erken gelip eylul annesi olmustum bakalim bunda nasil ilerleyecek
Sağol canım seninde hayırlı olsuninşallah zamanında gelir minikler

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Ben 15 gündür yatıyorum serumla besleniyorum. Muhtemelen 4 hafta daha böyle gidecek. Su bile içemiyorum inşallah hemen geçer artık gücüm kalmadı

Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

Ay çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birde
Benim 5+5 te kese 10 mm idi. İki hafta sonra bebeği gördüğümüzde bir hafta geriden geliyor dedi o zaman ilk ölçülen kese de bir hafta gerideydi demekki. Ama benim de çok kafam karışıyor bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…