• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.

şu an dinlediğim standart müzikleri dinliyoum aklıma geldikçe
zaten normalde klasik müzik de dinlediğimden karışık çalıyor.
sabah zaten illa ki böyle gaz şarkılar olsun isterim o şekilde devam ediyor.
sanırım bir 4 5 aylıkken böyle kulaklıkla dinletiyorlar ya bend e öyle yapabilirim inşallah.

tek istediğim hayatımdan stresi çıkartabilmek ama işte o asla olmuyor.
aa bir de hamilelik ve sonrası bilgi amaçlı kitap okuyan var mı?

Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.

Geç döllenme olmuş olabilir. Hamilelik sürecinde çok değişiyor bu ileri geri olayı. Doktordan doktora bile fark gösteriyor ölçümler

belki geç döllenme olmuştur canım?
doktor eğer önemli görmediyse bir hafta sonra git bakalım, Allah'ın izniyle duyarsın kalp atışını da :KK200:

doğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor :p
Ben nisanda doğum yaptığım halde o orta halli havalar bile bunaltıyordu. Hamileler için çok zor gerçekten o sıcaklar. Martta kısa kollu giymeye başlamıştım bile ☺️
Kasılma oldukça insana zaten durduk yere hararet basıyor, terliyor. Bir şekilde katlanıcaz artık.
bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum :KK70:
Ben klasik müzik dinlettim günlük en az yarım saat anne-oğul vaktimiz vardı. Oğlumla konuşuyordum bol bol. Klasik müzik dinletiyordum. Tabi maalesef ki etkisini gözlemleyemedim.
Bebeklerin anne karnında aşina olduğu müzikle uyuması daha kolay olabiliyormuş ayrıca.
Klasik müziğin zeka üzerindeki etkinliği de kanıtlanmış dediğin gibi.
İnşallah biraz daha büyüyelim bende başlayacağım tekrar.
Ayrıca annenin sakin ve huzurlu olması, Stresten sinirden gerginlikten uzak duruyor olması da bebeklerin kişiliklerini olumlu etkileyen bazı şeylerden 😊
Kızlar artık ikiz olma ihtimali yok dimi olsaydı smdıye bellı olurdu aklım ikizde kaldı ya :KK70: :KK70:
9-10. Haftalarda ikiz olduğunu öğrenenler de duydum ama tabi hafta ilerledikçe ihtimal azalıyor 😂

Ahahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlar🙈

aaa nasıl dayanıyorsun valla hayret yaaa
ben iş yeri dahil herkese hemen söyledim.
düşünün kalp atışını bile beklemedim.

korkma canım benımde sata göre 7 ıcındeydım ama dr 6 ile uyumlu bi sorun yok dedi

Benim bebeğim de şu an için 3 gün geriden geliyormuş. Doktor 10 güne kadar fark etmesi normal, yuvalanması geç sürmüş olabiliyor dedi. Kafana takmayıp, stressiz kalmaya gayret et. Olmadı, haftaya tekrar gider kontrol ettirirsin. :KK45:

en klasik müzik dinlettim günlük en az yarım saat anne-oğul vaktimiz vardı. Oğlumla konuşuyordum bol bol. Klasik müzik dinletiyordum. Tabi maalesef ki etkisini gözlemleyemedim.

vardır muhakkak yaa
ay ben tam anlamıyla hiçbir şey yapmıyorum hani anneliğe alıştırma anlamında

İsim konusu çok heyecanlı ☺
Oğluma Uras koymuştuk. Anlamı şans, talih demek. Ayrıca öztürkçe idi.
Bu sefer oğlumuz olursa daha ne koyacağıma karar veremedim.
Kızım olursa en baştan beridir İnci istiyordum.
Bakalım cinsiyet öğrenme biraz daha yaklaşsın tam olarak karar veririz bizde🙈

aaa nasıl dayanıyorsun valla hayret yaaa
ben iş yeri dahil herkese hemen söyledim.
düşünün kalp atışını bile beklemedim.
Aslında dayanamaz söylerdim de kürtaj olduğum bebede daha bat günü dolmadan herkese yaydım,neyse sonra kimyasal geçirdim onda da hemen herkese söyledim ve şimdi payımı aldım 3arkadaşım hariç kimseye söylemedim,batgünümden 1hafta önce testte silikle öğrendim bunuda içimde patlıcam artık😂şu kalbi duyalım da🐣

peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
Ben kizima meva ismini koyucam 1 oğlumda olmadi 2. Oglumda olmadi ins bu kiz olur 💖

bi söyledi 5 hafta diye sonra gel dedi programlara göre 6 haftalık olması lazımdı 7 hafta dedi:) aaaa geç döllenme olabilir demiştiniz dedim değilmiş hızlıca büyümüş bak dedi:)

vardır muhakkak yaa
ay ben tam anlamıyla hiçbir şey yapmıyorum hani anneliğe alıştırma anlamında
Şuan adapte dönemi canım çok normal bu halsizlik bulantı bitsin o zaman biraz daha moda gireceğiz. Hele ufaktan göbekler çıkıp, cinsiyet falan derken bir bakmışsın sevgi pıtırcığı olmuşsun💞🐥

Aslında dayanamaz söylerdim de kürtaj olduğum bebede daha bat günü dolmadan herkese yaydım,neyse sonra kimyasal geçirdim onda da hemen herkese söyledim ve şimdi payımı aldım 3arkadaşım hariç kimseye söylemedim,batgünümden 1hafta önce testte silikle öğrendim bunuda içimde patlıcam artık😂şu kalbi duyalım da🐣
Aynı seyı yasadıgım ıcın suan solemıyoruz:)

canım başta bana da öyle dedi sonra gittiğimde hızlı büyümüş dedi 1 hafta attı mesela :) değişiyor o
Ay çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birde

Back