Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.
Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.
Ben nisanda doğum yaptığım halde o orta halli havalar bile bunaltıyordu. Hamileler için çok zor gerçekten o sıcaklar. Martta kısa kollu giymeye başlamıştım biledoğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor
Ben klasik müzik dinlettim günlük en az yarım saat anne-oğul vaktimiz vardı. Oğlumla konuşuyordum bol bol. Klasik müzik dinletiyordum. Tabi maalesef ki etkisini gözlemleyemedim.bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum
9-10. Haftalarda ikiz olduğunu öğrenenler de duydum ama tabi hafta ilerledikçe ihtimal azalıyorKızlar artık ikiz olma ihtimali yok dimi olsaydı smdıye bellı olurdu aklım ikizde kaldı ya
İnşallah bana 2 hafta sonra gel dedi beklim bakalım 2 hafta. Kese boyutu normal mi acaba.belki geç döllenme olmuştur canım?
doktor eğer önemli görmediyse bir hafta sonra git bakalım, Allah'ın izniyle duyarsın kalp atışını da
Evet Dr da geç döllenme olablr dedi.Geç döllenme olmuş olabilir. Hamilelik sürecinde çok değişiyor bu ileri geri olayı. Doktordan doktora bile fark gösteriyor ölçümler
Ahahaa çok iyi evet ablam 30udoldurdu ve artık izne ayrıldı tek gebelik gibi değil şartlar ama zorluklarıd şimdiden başladı,bu arada benim hamile olduğumu bilmiyorlar
korkma canım benımde sata göre 7 ıcındeydım ama dr 6 ile uyumlu bi sorun yok dediMerhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.
en klasik müzik dinlettim günlük en az yarım saat anne-oğul vaktimiz vardı. Oğlumla konuşuyordum bol bol. Klasik müzik dinletiyordum. Tabi maalesef ki etkisini gözlemleyemedim.
canım başta bana da öyle dedi sonra gittiğimde hızlı büyümüş dedi 1 hafta attı mesela :) değişiyor oEvet Dr da geç döllenme olablr dedi.
Aslında dayanamaz söylerdim de kürtaj olduğum bebede daha bat günü dolmadan herkese yaydım,neyse sonra kimyasal geçirdim onda da hemen herkese söyledim ve şimdi payımı aldım 3arkadaşım hariç kimseye söylemedim,batgünümden 1hafta önce testte silikle öğrendim bunuda içimde patlıcam artıkaaa nasıl dayanıyorsun valla hayret yaaa
ben iş yeri dahil herkese hemen söyledim.
düşünün kalp atışını bile beklemedim.
Ben kizima meva ismini koyucam 1 oğlumda olmadi 2. Oglumda olmadi ins bu kiz olurpeki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
bi söyledi 5 hafta diye sonra gel dedi programlara göre 6 haftalık olması lazımdı 7 hafta dedi:) aaaa geç döllenme olabilir demiştiniz dedim değilmiş hızlıca büyümüş bak dedi:)Merhaba hanımlar bugün sat a göre 5+3 üm ama ultrason girdim keseyi gördü Dr 5.6 mm kese 1nhafta geriden geliyor dedi 15 gün sonra kalp atımı için gel dedi. Sizce normal mi kese boyutu? 1 hafta geriden gelmesi.
Isyerım bılıyor aılelere henuz solemedık :)aaa nasıl dayanıyorsun valla hayret yaaa
ben iş yeri dahil herkese hemen söyledim.
düşünün kalp atışını bile beklemedim.
Şuan adapte dönemi canım çok normal bu halsizlik bulantı bitsin o zaman biraz daha moda gireceğiz. Hele ufaktan göbekler çıkıp, cinsiyet falan derken bir bakmışsın sevgi pıtırcığı olmuşsunvardır muhakkak yaa
ay ben tam anlamıyla hiçbir şey yapmıyorum hani anneliğe alıştırma anlamında
Aynı seyı yasadıgım ıcın suan solemıyoruz:)Aslında dayanamaz söylerdim de kürtaj olduğum bebede daha bat günü dolmadan herkese yaydım,neyse sonra kimyasal geçirdim onda da hemen herkese söyledim ve şimdi payımı aldım 3arkadaşım hariç kimseye söylemedim,batgünümden 1hafta önce testte silikle öğrendim bunuda içimde patlıcam artıkşu kalbi duyalım da
Ay çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birdecanım başta bana da öyle dedi sonra gittiğimde hızlı büyümüş dedi 1 hafta attı mesela :) değişiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?