• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
merhabalar, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Ben çok merak ediyorum ağustos deyince herkes hemen ay çok sıcaklara denk geliyor, bebek doğunca rahat edersin üşüme derdi olmaz vs diyorlar. Ağustosta doğum yapmanın avantaj ve dezavantajları neler? Yaşayan biri olarak sizden duyalım :)
Oturduğunuz şehire gore değişir tabi bu olay..istanbulda oturuyorsanız şayet 15 inden sonra zaten havalar cok sıcak olmuyor bebek icin..yenidogan bir bebek anne karninda sicak ortamda oldugu icin dogdugunda terlemez ama cokda kalin giydirmezsiniz tabi..en zoru anne icin oluyor sicaktan resmen sut kokuyordum gunde 2 kere dusa girmeme ragmen..soylediklerinde sut kokusu nasil oluyor derdim ve yasadim🤣ama ben temmuzda dogum yaptim..birde aman diyim hazirliklarinizi son ana bırakmayın.. 5 hafta önce doğum yaptım haberiniz olsun😁

Kızlar ben pılav ıcınde bulyon cok severdım suanda kullanmam zararlı mı sızce dun bı arkadas ole bır sey demıstı sankı
bende corbada ve pilavda cok severım ama e bölüp öyle atıyordum hamılelıkte kullanmamaya ozen gosterıyorum cunku youtubedan izlemiştim . Kediye et sulu ekmek verıyorlardı yıyordu ama et suyu bulyonlu ekmegi koklayıp uzaklasıyordu :)))

Kızlar doktorumP ulmicort turbuhaler verdi bana öksürüğüm için çünkü suyla bitkisel çayla gerilemedi ilerliyor öksürüüğüm :(

Kızlar doktorumP ulmicort turbuhaler verdi bana öksürüğüm için çünkü suyla bitkisel çayla gerilemedi ilerliyor öksürüüğüm :KK43:
bana da vermişti canım ilaç öksürük için çok zorda kalırsan iç dedi 2 gün içtim fayda etmeyince bırakmıştım boştan yere içmeyim diye.. demek ki kötü durumdasın, inşallah bi an önce geçer öksürük ..çok çektim:/ öksürdükçe karnım zıplıyor korkuyordum :P

Oturduğunuz şehire gore değişir tabi bu olay..istanbulda oturuyorsanız şayet 15 inden sonra zaten havalar cok sıcak olmuyor bebek icin..yenidogan bir bebek anne karninda sicak ortamda oldugu icin dogdugunda terlemez ama cokda kalin giydirmezsiniz tabi..en zoru anne icin oluyor sicaktan resmen sut kokuyordum gunde 2 kere dusa girmeme ragmen..soylediklerinde sut kokusu nasil oluyor derdim ve yasadim🤣ama ben temmuzda dogum yaptim..birde aman diyim hazirliklarinizi son ana bırakmayın.. 5 hafta önce doğum yaptım haberiniz olsun😁
doğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor :P

bana da vermişti canım ilaç öksürük için çok zorda kalırsan iç dedi 2 gün içtim fayda etmeyince bırakmıştım boştan yere içmeyim diye.. demek ki kötü durumdasın, inşallah bi an önce geçer öksürük ..çok çektim:/ öksürdükçe karnım zıplıyor korkuyordum :p
aynen bende öksürüğü kendimi bi yana bıraktım zorluyor benı karnım kasıldıkca kasılıyor bıde bebek daha kucuk insan herseyden korkuyo

doğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor :p
elimizde yelpaze bacaklarımızı açar otururuz artık :D

bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum :D

bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum :KK70:
Benım arkadaslarımda yapıyorlardı sen ne kadar sakin mutlu enerjık olursan bebekde ole olur derler huysuz ve agrasıf gecırenlerın bebeklerıde ole sınırlı oluyormus ole duymustum bence muzıgınde kesınlıkle bır etkısı vardır ama tabı belkı bıraz buyudukce olabılır:)

bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum :D
Canım dış sesleri duymaya 17. Haftada başlıyorlar o zaman dinleriz bol bol ne istiyorsan onada dinletebilirsin.

Benım arkadaslarımda yapıyorlardı sen ne kadar sakin mutlu enerjık olursan bebekde ole olur derler huysuz ve agrasıf gecırenlerın bebeklerıde ole sınırlı oluyormus ole duymustum bence muzıgınde kesınlıkle bır etkısı vardır ama tabı belkı bıraz buyudukce olabılır:)
şimdiden kendime eziyet etmeyim o zaman :D büyüsün biraz o zaman :P:P yarabbim hiç güzerl değil nasıl dinliyorlar müzik biraz sakin sonra bi şiddetleniyor sıçrıyorum :P

peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da

peki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
hee benimki diyor dedemin adını koyucam ne dedi git şurdan dedim öyle bi isim asla koymam :KK70:

Canımı çektirdiniz. Benim bebişimede bakın bakalım maksat tahmin oyunu olsun . 2 hafta önce 7 haftalık hali. Alalım cinsiyet tahminlerini 🤗🤗🤗
erkek😻🐣
Bende sanırım grip oluyorum
Hapşırık geliyor sürekli ☹ gecede burnum tıkanmış uyuyamadım.
Önce bi ıhlamur deneyeceğim. Geçen ıhlamurla iyi olmuştum. İyi gelmezse fikirlerinize açığım😌
benimde geceleri tıkalı burnum ve çok huysuzum kendime bir şey yapasım yok sadece tıkalı ama gündüz daha iyi bol bol vitamin alın yani meyve sebze tüketin daha çok
@sanabenzeyenlervar roll on da alüminyum içerenleri özellikle tercih etmiyorum ama bence de her türlüsü zararlı, doğru demiş doktor kesinlike. zaten doktor yani : )
duş jeli de kullanmıyorum artık, sanki hepsi vücudumda birikecekmiş gibi geliyor.
ve gün aşırı yıkanırım hiç de koktuğumu hatırlamıyorum. Resmen duş jelleri boşuna kullanmışım diyorum yıllardır.
Koltuk altı için karbonat kullanın diyorlar kokuyu engelliyormuş, hiç denemedim sanki zor bir şeymiş gibi : )onu bir deneyeyim.

eşim de iş değiştiriyor, çok stresliyim kızlar. Çok iyi imkanları olan bir iş umarım hayırlısıyla olur.
Şu dönemde aslında stresli hiçbir şeyi istemiyorum ama hayat işte oluyor napıcaksın.
Eşinin yeni iş size hayırlı uğurlu olur İnşallah canım,bebiş uğuruyla geliyor belliki😻

Kız olursa belli elif olacak. Kızımda ikilemde kalmıştık sonra diğer ismi koymuştuk elif içimizde kalmıştı. Ama erkek olursa belli olmaz.

Kızlar artık ikiz olma ihtimali yok dimi olsaydı smdıye bellı olurdu aklım ikizde kaldı ya :D :D

Back