- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Oturduğunuz şehire gore değişir tabi bu olay..istanbulda oturuyorsanız şayet 15 inden sonra zaten havalar cok sıcak olmuyor bebek icin..yenidogan bir bebek anne karninda sicak ortamda oldugu icin dogdugunda terlemez ama cokda kalin giydirmezsiniz tabi..en zoru anne icin oluyor sicaktan resmen sut kokuyordum gunde 2 kere dusa girmeme ragmen..soylediklerinde sut kokusu nasil oluyor derdim ve yasadimmerhabalar, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz. Ben çok merak ediyorum ağustos deyince herkes hemen ay çok sıcaklara denk geliyor, bebek doğunca rahat edersin üşüme derdi olmaz vs diyorlar. Ağustosta doğum yapmanın avantaj ve dezavantajları neler? Yaşayan biri olarak sizden duyalım :)
maşallah ben 2.5 a zorluyorum :)Evet canım, ben yaklaşık 4 - 4,5 litre içiyorum. Geceleri 2 saatte bir uyanarak içmeye devam ediyorum. (Doktorumun tavsiyesi).
bende corbada ve pilavda cok severım ama e bölüp öyle atıyordum hamılelıkte kullanmamaya ozen gosterıyorum cunku youtubedan izlemiştim . Kediye et sulu ekmek verıyorlardı yıyordu ama et suyu bulyonlu ekmegi koklayıp uzaklasıyordu :)))Kızlar ben pılav ıcınde bulyon cok severdım suanda kullanmam zararlı mı sızce dun bı arkadas ole bır sey demıstı sankı
bana da vermişti canım ilaç öksürük için çok zorda kalırsan iç dedi 2 gün içtim fayda etmeyince bırakmıştım boştan yere içmeyim diye.. demek ki kötü durumdasın, inşallah bi an önce geçer öksürük ..çok çektim:/ öksürdükçe karnım zıplıyor korkuyordumKızlar doktorumP ulmicort turbuhaler verdi bana öksürüğüm için çünkü suyla bitkisel çayla gerilemedi ilerliyor öksürüüğüm
doğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyorOturduğunuz şehire gore değişir tabi bu olay..istanbulda oturuyorsanız şayet 15 inden sonra zaten havalar cok sıcak olmuyor bebek icin..yenidogan bir bebek anne karninda sicak ortamda oldugu icin dogdugunda terlemez ama cokda kalin giydirmezsiniz tabi..en zoru anne icin oluyor sicaktan resmen sut kokuyordum gunde 2 kere dusa girmeme ragmen..soylediklerinde sut kokusu nasil oluyor derdim ve yasadimama ben temmuzda dogum yaptim..birde aman diyim hazirliklarinizi son ana bırakmayın.. 5 hafta önce doğum yaptım haberiniz olsun
aynen bende öksürüğü kendimi bi yana bıraktım zorluyor benı karnım kasıldıkca kasılıyor bıde bebek daha kucuk insan herseyden korkuyobana da vermişti canım ilaç öksürük için çok zorda kalırsan iç dedi 2 gün içtim fayda etmeyince bırakmıştım boştan yere içmeyim diye.. demek ki kötü durumdasın, inşallah bi an önce geçer öksürük ..çok çektim:/ öksürdükçe karnım zıplıyor korkuyordum
elimizde yelpaze bacaklarımızı açar otururuz artıkdoğduktan sonra bebek için yorum yapmışsınız ama ben en çok sıcakta hamileler bunalıyor diye biliyorum tam son üç ayımız yaza geliyor
Benım arkadaslarımda yapıyorlardı sen ne kadar sakin mutlu enerjık olursan bebekde ole olur derler huysuz ve agrasıf gecırenlerın bebeklerıde ole sınırlı oluyormus ole duymustum bence muzıgınde kesınlıkle bır etkısı vardır ama tabı belkı bıraz buyudukce olabılır:)bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum
Canım dış sesleri duymaya 17. Haftada başlıyorlar o zaman dinleriz bol bol ne istiyorsan onada dinletebilirsin.bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum
şimdiden kendime eziyet etmeyim o zamanBenım arkadaslarımda yapıyorlardı sen ne kadar sakin mutlu enerjık olursan bebekde ole olur derler huysuz ve agrasıf gecırenlerın bebeklerıde ole sınırlı oluyormus ole duymustum bence muzıgınde kesınlıkle bır etkısı vardır ama tabı belkı bıraz buyudukce olabılır:)
hee benimki diyor dedemin adını koyucam ne dedi git şurdan dedim öyle bi isim asla koymampeki, isim düşündünüz mü :) erkek ismi belli bizim eşim koyacak da ben kız isminde kararsızım bir şey bulamadım henüz:) var mı aklınızda sizin fikir olsun bana da
hahahaa çok iyimiş :):):)hee benimki diyor dedemin adını koyucam ne dedi necmettin git şurdan dedim öyle bi isim asla koymam
erkekCanımı çektirdiniz. Benim bebişimede bakın bakalım maksat tahmin oyunu olsun . 2 hafta önce 7 haftalık hali. Alalım cinsiyet tahminlerini
benimde geceleri tıkalı burnum ve çok huysuzum kendime bir şey yapasım yok sadece tıkalı ama gündüz daha iyi bol bol vitamin alın yani meyve sebze tüketin daha çokBende sanırım grip oluyorum
Hapşırık geliyor sürekli ☹ gecede burnum tıkanmış uyuyamadım.
Önce bi ıhlamur deneyeceğim. Geçen ıhlamurla iyi olmuştum. İyi gelmezse fikirlerinize açığım
Eşinin yeni iş size hayırlı uğurlu olur İnşallah canım,bebiş uğuruyla geliyor belliki@sanabenzeyenlervar roll on da alüminyum içerenleri özellikle tercih etmiyorum ama bence de her türlüsü zararlı, doğru demiş doktor kesinlike. zaten doktor yani : )
duş jeli de kullanmıyorum artık, sanki hepsi vücudumda birikecekmiş gibi geliyor.
ve gün aşırı yıkanırım hiç de koktuğumu hatırlamıyorum. Resmen duş jelleri boşuna kullanmışım diyorum yıllardır.
Koltuk altı için karbonat kullanın diyorlar kokuyu engelliyormuş, hiç denemedim sanki zor bir şeymiş gibi : )onu bir deneyeyim.
eşim de iş değiştiriyor, çok stresliyim kızlar. Çok iyi imkanları olan bir iş umarım hayırlısıyla olur.
Şu dönemde aslında stresli hiçbir şeyi istemiyorum ama hayat işte oluyor napıcaksın.
aman sileyim kazara görür mörürhahahaa çok iyimiş :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?