- 30 Kasım 2011
- 216
- 328
- 303
Neredeyse her gün içtiğim bi şeydi sigara kullanmak gibiKızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
Ben de saçma sapan bi şey yüzünden ağladım eşim de şok oldu ne alaka bunda ağlayacak ne var diyeben 2 gündembir kahve haftada bir ya da iki yarım bardak kola içiyorum yaa dayanamıyorum :) zaten aslında daha bile fazla içsek zararı olacağını sanmıyorum. bugün eşimi alacaktım ve yolları karıştırdım arabayla salak yandex yüzünden ters yollara falan girdim ve o kadar ağladım ki yine anlatamam. çok canım sıkkın, keşke onkadar ağlayacağıma bir bardak kola içmiş olsaydım, inanın zararı 10 kat az olurdu
Kalbi duyduuuuuuuukcanım çıkınca yaz bence de duyarsın :)
Allah yardimcin olsun cnm keske canini skmasa hele hamile halinleBende es den yana sanssiz olanlardanim malesef can sikmaktan baska bildigi birsey yok. Hergun 1 turk kahvesi içiyorum ben ya yoksa ayakta hic duramam. Kola yerine kahveyi tercih ederim.
Keske ama oluyor iste herkesin bir sinavi var hayatta.Allah yardimcin olsun cnm keske canini skmasa hele hamile halinle❤
Rabbim ins gonlune gore nasip eder. Kimimiz erkek evlat istiyoruz kimimiz kiz evlat bendede 2 tane oglan var.Yarin doktor kontrolum var insallah hersey iyidir artik buyumusturde minik prenses yada prens❤ ( Allah var 2 kizim var birde oglum olsun isterim helede vefat eden bir oglum olunca insan istiyor ama nasip ) :)
Haklisin.. herkesin bir sinavi var uzulmemeye calis bebisin icinKeske ama oluyor iste herkesin bir sinavi var hayatta.
Cok istiyorum insallah rabbim nasip eder herkesin gönlundekiniRabbim ins gonlune gore nasip eder. Kimimiz erkek evlat istiyoruz kimimiz kiz evlat bendede 2 tane oglan var.
Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin insallahKızlar sayfa sonuna ancak gelebildim yaklaşık 40 sayfa okudum. 2 gündür giremedim. 2 gün önce kanamam başlamıştı acile gittiğimde kese gözüküyordu bugün tekrar özel bir muayeneye gittim ama malesef kese gözükmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizlere duam inşallah sağlıklı sıhhatli bebislerinize kavuşmanızı diliyorum. Hakkınızı helal edin. Sağlıktan başka hiçbir şey için üzülmeye değmez kendinize iyi bakın Allah a emanet olasınız
Cok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin insallah ❤
Eşim bana bugün şunu söyledi biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor hani korunuyoruz bebek olmaz, ya da biz çocuk istiyoruz hadi yapalım böyle olmuyormuş Allah kime ne yazdıysa o olacak ben bunu bu hamilelikte anladım dedi. Yani hakkımızda herşeyin hayırlısı. Benim de bugün 7+4 olan haftam karından ultrason ile 6 hafta uyumlu kese gözlendi. Kalp atışı yok. Canlanmamış dedi. Bebek var mı boş gebelik mi bilmiyorum. Ama Rabbime sığındım. Allah en kısa zaman hayırlı bir gebelik naisp etsin canım. Üzülme. Rabbim neylerse güzel eyler.Kızlar sayfa sonuna ancak gelebildim yaklaşık 40 sayfa okudum. 2 gündür giremedim. 2 gün önce kanamam başlamıştı acile gittiğimde kese gözüküyordu bugün tekrar özel bir muayeneye gittim ama malesef kese gözükmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizlere duam inşallah sağlıklı sıhhatli bebislerinize kavuşmanızı diliyorum. Hakkınızı helal edin. Sağlıktan başka hiçbir şey için üzülmeye değmez kendinize iyi bakın Allah a emanet olasınız
Keşke yazmasaydi diye bi tabir kullanmadim dikkatinizi çekerimSahsiniz adina bisey soylemiyorum tabiki olumlu dusunmek en guzelidir fakat burda okudugumuz herhangi bi konudan dolayi cok etkilenmek, cok uzuldum keske yazmasaydi gibi bi dusunce bana biraz tuhaf geliyor. O zaman gercek hayatta yasamayalim gercekten :) hersey bizim icin hersey insanlar icin. Hamilelikte milyon tane olumsuz olabilcek durum var bunlarin bilincinde olup hamile kalmak lazim bence. Sonucta okudugumuz bi hikayenin bigun kahramani bizde olabiliriz hepimiz olabiliriz bunun bi garantisi yokki. Azoncede yazmistim verende Allah alanda Allah. Elimizden bazen hicbisey gelmez inan. Başına kotu bisey gelen bi gebe de hic istemezdi onu yasamayi ama iste elde degilki. Hepimiz için hayırlısı olsun. Genel olarak yazmak istedim lutfen uzerinize alınmayin. Sevgiyle kalın
Bu grupta iki gunde bir bu muhabbet oluyor ben anlamadim neden
oğlumda detaylıda her şeyi açık açık anlatmıştı,sıkıntı olmadığı sürece anlatmasını istemem önceden söylerim artık doktoraKesin gorurler detayli baya inceleniyor hatta ultrasona gormeden once karnin tok olucak cikolata meyve suyu iciriyorlar hareketli olsun diye her yerine bakmak icin. Siz basta soyleyin yada bir kagida yazsin isterseniz sonra bakarsiniz.
bence çok çok arada içilebilir,ben hayatımda içmedim kola şanslıyım☺Eğer sevseydim kesin arada içerdimKızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
canım minnak bir kese görmüşsünüz gözünüzaydın evet muhtemelen geç döllenmedirSelam kızlar yazılanları okuyamadım baya şey olmuşben bufğn doktora gittim. Normalde 7+4 ama karından ultrason ile 6 hafta işe uyumlu kese görüldü. Kalp atışı falan görülmedi.doktor normalde bu haftalarda kalp atışı görürüz ama senşn daha canlanmamış dedi. Kesenin etrafında kanama alanı var dedi düşük tehlikesi bu senşn için dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı
kızArkadaşlar, tahminleri alalım.
Kalbi duyduuuuuuuuk❣ Çok heyecanlı anlardı
Allah gönlünüze göre versin inşallah,güzel haberle dönersin bize inşallahYarin doktor kontrolum var insallah hersey iyidir artik buyumusturde minik prenses yada prens❤ ( Allah var 2 kizim var birde oglum olsun isterim helede vefat eden bir oglum olunca insan istiyor ama nasip ) :)
canım hakkında hayırlısı olsun Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahKızlar sayfa sonuna ancak gelebildim yaklaşık 40 sayfa okudum. 2 gündür giremedim. 2 gün önce kanamam başlamıştı acile gittiğimde kese gözüküyordu bugün tekrar özel bir muayeneye gittim ama malesef kese gözükmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizlere duam inşallah sağlıklı sıhhatli bebislerinize kavuşmanızı diliyorum. Hakkınızı helal edin. Sağlıktan başka hiçbir şey için üzülmeye değmez kendinize iyi bakın Allah a emanet olasınız
Kesinlikle eşine ve sana katılıyorum. Sürpriz olmuştu ama nasipten öte yol yok. Dilerim inşallah tez vakitte pıt pıtları duyarsınız. Dedigin gibi Rabbim neylerse güzel eyler. Tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizden. Cok tesekkur ederim Allah razı olsunEşim bana bugün şunu söyledi biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor hani korunuyoruz bebek olmaz, ya da biz çocuk istiyoruz hadi yapalım böyle olmuyormuş Allah kime ne yazdıysa o olacak ben bunu bu hamilelikte anladım dedi. Yani hakkımızda herşeyin hayırlısı. Benim de bugün 7+4 olan haftam karından ultrason ile 6 hafta uyumlu kese gözlendi. Kalp atışı yok. Canlanmamış dedi. Bebek var mı boş gebelik mi bilmiyorum. Ama Rabbime sığındım. Allah en kısa zaman hayırlı bir gebelik naisp etsin canım. Üzülme. Rabbim neylerse güzel eyler.
Yazdıklarımı tekrar okuyun derim bunlari ben demiyorum gebelik okulunda egitim veren hemşiremiz diyo. Ben sadece bilgilendirmek istedim. Ayrica sadece onu yazmadim korku üzüntü veren film haber her tür strese sokacak şeylerSahsiniz adina bisey soylemiyorum tabiki olumlu dusunmek en guzelidir fakat burda okudugumuz herhangi bi konudan dolayi cok etkilenmek, cok uzuldum keske yazmasaydi gibi bi dusunce bana biraz tuhaf geliyor. O zaman gercek hayatta yasamayalim gercekten :) hersey bizim icin hersey insanlar icin. Hamilelikte milyon tane olumsuz olabilcek durum var bunlarin bilincinde olup hamile kalmak lazim bence. Sonucta okudugumuz bi hikayenin bigun kahramani bizde olabiliriz hepimiz olabiliriz bunun bi garantisi yokki. Azoncede yazmistim verende Allah alanda Allah. Elimizden bazen hicbisey gelmez inan. Başına kotu bisey gelen bi gebe de hic istemezdi onu yasamayi ama iste elde degilki. Hepimiz için hayırlısı olsun. Genel olarak yazmak istedim lutfen uzerinize alınmayin. Sevgiyle kalın
Bu grupta iki gunde bir bu muhabbet oluyor ben anlamadim neden
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsuncanım hakkında hayırlısı olsun Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahçok geçmiş olsun
Eder cnm ya niye etmesin sonucta ikinizin parcasini dunyaya getiriyosunValla hele ilk cocuklarda basindan ayrilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?