2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
Neredeyse her gün içtiğim bi şeydi sigara kullanmak gibi ama kafeinden ziyade içeriğinde ne olduğunu bilmediğimiz hamile değilken bile içilmesi hiç tavsiye edilmeyen bir şeyi bile bile nasıl içelim çok nadir içmekten zarar gelmez herhalde

Ben de saçma sapan bi şey yüzünden ağladım eşim de şok oldu ne alaka bunda ağlayacak ne var diye dizi film izlerken bile duygusal olmayan sahnelerde duygulanıyorum

Bende es den yana sanssiz olanlardanim malesef can sikmaktan baska bildigi birsey yok. Hergun 1 turk kahvesi içiyorum ben ya yoksa ayakta hic duramam. Kola yerine kahveyi tercih ederim.

Bende es den yana sanssiz olanlardanim malesef can sikmaktan baska bildigi birsey yok. Hergun 1 turk kahvesi içiyorum ben ya yoksa ayakta hic duramam. Kola yerine kahveyi tercih ederim.
Allah yardimcin olsun cnm keske canini skmasa hele hamile halinle

Yarin doktor kontrolum var insallah hersey iyidir artik buyumusturde minik prenses yada prens ( Allah var 2 kizim var birde oglum olsun isterim helede vefat eden bir oglum olunca insan istiyor ama nasip ) :)

Kızlar sayfa sonuna ancak gelebildim yaklaşık 40 sayfa okudum. 2 gündür giremedim. 2 gün önce kanamam başlamıştı acile gittiğimde kese gözüküyordu bugün tekrar özel bir muayeneye gittim ama malesef kese gözükmedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sizlere duam inşallah sağlıklı sıhhatli bebislerinize kavuşmanızı diliyorum. Hakkınızı helal edin. Sağlıktan başka hiçbir şey için üzülmeye değmez kendinize iyi bakın Allah a emanet olasınız

Yarin doktor kontrolum var insallah hersey iyidir artik buyumusturde minik prenses yada prens❤ ( Allah var 2 kizim var birde oglum olsun isterim helede vefat eden bir oglum olunca insan istiyor ama nasip ) :)
Rabbim ins gonlune gore nasip eder. Kimimiz erkek evlat istiyoruz kimimiz kiz evlat bendede 2 tane oglan var.

Rabbim tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin insallah

Eşim bana bugün şunu söyledi biz ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor hani korunuyoruz bebek olmaz, ya da biz çocuk istiyoruz hadi yapalım böyle olmuyormuş Allah kime ne yazdıysa o olacak ben bunu bu hamilelikte anladım dedi. Yani hakkımızda herşeyin hayırlısı. Benim de bugün 7+4 olan haftam karından ultrason ile 6 hafta uyumlu kese gözlendi. Kalp atışı yok. Canlanmamış dedi. Bebek var mı boş gebelik mi bilmiyorum. Ama Rabbime sığındım. Allah en kısa zaman hayırlı bir gebelik naisp etsin canım. Üzülme. Rabbim neylerse güzel eyler.

Keşke yazmasaydi diye bi tabir kullanmadim dikkatinizi çekerim

Kesin gorurler detayli baya inceleniyor hatta ultrasona gormeden once karnin tok olucak cikolata meyve suyu iciriyorlar hareketli olsun diye her yerine bakmak icin. Siz basta soyleyin yada bir kagida yazsin isterseniz sonra bakarsiniz.
oğlumda detaylıda her şeyi açık açık anlatmıştı,sıkıntı olmadığı sürece anlatmasını istemem önceden söylerim artık doktora
Kızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya
bence çok çok arada içilebilir,ben hayatımda içmedim kola şanslıyım☺Eğer sevseydim kesin arada içerdim
canım minnak bir kese görmüşsünüz gözünüzaydın evet muhtemelen geç döllenmedirkendine dikkat et canım
Arkadaşlar, tahminleri alalım.
kız
Kalbi duyduuuuuuuuk❣ Çok heyecanlı anlardı
gözünüzaydın darısı bizlere inşallah benim gibi henüz duymayanlara
Yarin doktor kontrolum var insallah hersey iyidir artik buyumusturde minik prenses yada prens❤ ( Allah var 2 kizim var birde oglum olsun isterim helede vefat eden bir oglum olunca insan istiyor ama nasip ) :)
Allah gönlünüze göre versin inşallah,güzel haberle dönersin bize inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun Allah tekrardan sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallahçok geçmiş olsun

Kesinlikle eşine ve sana katılıyorum. Sürpriz olmuştu ama nasipten öte yol yok. Dilerim inşallah tez vakitte pıt pıtları duyarsınız. Dedigin gibi Rabbim neylerse güzel eyler. Tevekkül etmekten başka birşey gelmez elimizden. Cok tesekkur ederim Allah razı olsun

Yazdıklarımı tekrar okuyun derim bunlari ben demiyorum gebelik okulunda egitim veren hemşiremiz diyo. Ben sadece bilgilendirmek istedim. Ayrica sadece onu yazmadim korku üzüntü veren film haber her tür strese sokacak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…