- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Esinizle birliktelik diyince bugun hastanede muayne odasinda doktoru beklerken bisey oldu cok güldümiceriye 20 kusur haftalik bi gebe girdi bi sonuc gostermeye doktor plesantanin asagida oldugunu iliski yasamamalari gerektigini soyledi. Bunun uzerine kadin doktora dedi ki bi sn bu konu esimi ilgilendiriyor ona anlatir misiniz o cikarken zaten doktor ve asistanlar koptular. Bende muayne tarafinda perde kapali orda bi asistanla bekliyodum. Sonra cift iceri geldi doktor tekrar ayni seyleri soyledi sonra adam dedi yani dogum bitene kadar o is olmasin diyosunuz :) doktor zamanini soyliycegini belirtti. Sonra kadin dedi ben esime soyluyorum ama anlamiyor ben hissediyordum bi terslik var diye ama dinlemiyor diyo :)) cok şaşırdım hersey iyiyken tabiki olsunda kadın istemedigi halde esinin israrla istemesi ne biliyim kadin icin üzüldüm
evet cnm cok ama cok sukur yardim eden iyi huylu bi esim varCanım inan çok şanslısın maşallahbenim eşim ilk çocukta elini sürmedi diyebilirim şimdi de çok yardım edeceğini sanmıyorum inşallah yardımcı olur
anliyorum seni ama ne bilim bendede o usengeclik yok hic esiminde isine geliyor
yani zorlamayla olmaz tabikihersey karsilikli guzel
valla cnm kolay degil zorda degil duzenini kurdunmu tamamve esim cok ama coooook yardimcim Mesela gece hic kalkip sut yaptigimi hatirlamam hep kendisi kalkar hazirlar getirir saolsun Aksam cocuklari yatirirken birini esim birini ben uyutur oyle keyf yapariz
Tesekkurler canımcımİlk 3 ay zaten bizim yediklerimizden beslenmiyorlarmış o yüzden canın ne istiyorsa ye tabi ki fazla abartmadan. 3 aydan sonra dikkat edersin daha faydalı şeyler yemeye çalışırsın.
Saol cnm insallah yardimcin olurMaşallah nazar değmesin ❤
Pırlanta gibi kocan var bu arada onada maşallah benim eşim nasıl olur acaba çok merakediyorum
Saol cnm insallah yardimcin olurCok iyi hissediyosn kendini hele ilk aylarda, lohusayken..
Eder cnm ya niye etmesin sonucta ikinizin parcasini dunyaya getiriyosunEşim çok iyidir ya şimdi bile çamaşır aşar veri spurur siler toz alır kendimden şüphe ederim ama.esimin başlığından zerre şüphe etmem merhametli insan ama bu benim gördüğüm bebk.doguncada devam eder inşallah
Aynen cnm icilebilir, katiliyorumKızlar sağlık ocağının verdiği Sağlık bakanlığının gebelik dergisine bakıyordum da. Orda kafeini gördüm günde 200 mg geçmemeliymiş kafein alımı. Kolada 33 mg varmış. Yani çok canınız çekti ise bence içebilirsiniz içilmez demiyor. Kafein oranları yazıyor. İsterseniz okuduğum sayfanın resmini atabilirim.
Hatta türk kahvesinin kafeini daha yüksek. Ama ben kahvesiz yapamam.Kızlar sağlık ocağının verdiği Sağlık bakanlığının gebelik dergisine bakıyordum da. Orda kafeini gördüm günde 200 mg geçmemeliymiş kafein alımı. Kolada 33 mg varmış. Yani çok canınız çekti ise bence içebilirsiniz içilmez demiyor. Kafein oranları yazıyor. İsterseniz okuduğum sayfanın resmini atabilirim.
Kaç gündür canım kola istiyordu. Bugun yarım çay bardağı içmiştim. İçim rahatladı.Hatta türk kahvesinin kafeini daha yüksek. Ama ben kahvesiz yapamam.
Çok doktor olumsuz konuşmadı zaten. Devlet hastahanesi ama bursa şehir hastahanesi ne gittim yeni açıldı ultrason cihazını bilmem yeni midir bilmem. Kese boyutunu söylemedi. 6 hafta ile uyumlu dedi kanama alanı var dedi. Ama dışarıdan benim ne akıntı ne lekem ne kanamam varAh canim kismen ayni seyleri yasamisiz. Oncelikle sunu soyleyeyim10 gun ileride veya geride olmasi cok normal ilerleyen zamanlarda bu arayi kapatir bebis ❤ Ozele mi gittin devlete mi? Devletteki cihazlar biraz eskiymis bende yeni ogrendim agzim yandi. Dun devlete gittim kese bos dediler. Belki seninkide boyle olabilir.
Kanama olmasida normal sakın kanama yasadim kesin bebek dusecek diye dusunme. İlk gebeligimde 5 ay kanama yasadim sakır şakır ama cok sukur oglum benimle :) simdiki gebeligimde de kanama var. 2 tane nur topu ne yapalim hayırlısi Allaha emanetiz ❤ Ama sunu unutma hamilelik cok farkli gercekten kimin kucagina alacağı hic belli olmuyor Allahtan umidini kesme. Verende Allah Alanda Allah. Kanamasiz bi gebelikte sans ne ise inan cok az daha sans sadece ama asla umutsuzluk degil kanama. Tabiki cok uzuluyorsun tabiki riskin var ama hepimiz Allaha emanetizhamilelik boyle bisey.kanama boyutunu biliyor musun
Boyle olunca erkek oluyordu galiba :)Arkadaşlar, tahminleri alalım.
Nedenki canim esin ve annen ne diyor bu duruma?Çok doktor olumsuz konuşmadı zaten. Devlet hastahanesi ama bursa şehir hastahanesi ne gittim yeni açıldı ultrason cihazını bilmem yeni midir bilmem. Kese boyutunu söylemedi. 6 hafta ile uyumlu dedi kanama alanı var dedi. Ama dışarıdan benim ne akıntı ne lekem ne kanamam varsadece birşey söylemek için çok erken dedi 10 gün sonra tekrar bakacağız dedi. Çok gerilme takma kafana dedi eğer tutunacak ise her şekilde tutunur dedi, ama tutunmayacak ise zaten ne yapsak Tutunmaz dedi. Valla ben Rabbime sığındım o bunu bana korunduğum anda nasip etti. Vardır elbet benim için yazdığı bir yazı. Eğer var ise hakkımda hayırlı sağlıklı bir oğul nasip etsin yoksa isim konusunda eşim ve annem arasında kalacağım üzülen ben olacağım
Kese yuvarlaksa kiz diyorlar ama tabi rabbim bilir.Arkadaşlar, tahminleri alalım.
üzülme canım inşallah düzene girer geç döllenmedir belkideBozmadım canım planlı bir gebelik değildi hakkımızda hayırlısı ney ise o olsun. Cuma gününe tekrar gideceğim. Zaten belki vajinal baksa görürdü ama karından tercih etti. Birde ben sol kasık ağrısı çekiyordum bebek solda diye düşünüyordum sağdan baktı keseye
Ben tahminlerden hiç anlamam ama benim kızımın 7 +1 deki kese görüntüsünün aynısı:)Arkadaşlar, tahminleri alalım.
Nedenki canim esin ve annen ne diyor bu duruma?
Bence isim ben ve esim arasinda bi karar olmalı ya bilemedim. Siz mi sordunuz canim anneye ne koyalim diye nasil oluyor o surec merak ettim
Hayırlısı canımüzülme canım inşallah düzene girer geç döllenmedir belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?