• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selam kızlar yazılanları okuyamadım baya şey olmuş 😊 ben bufğn doktora gittim. Normalde 7+4 ama karından ultrason ile 6 hafta işe uyumlu kese görüldü. Kalp atışı falan görülmedi.doktor normalde bu haftalarda kalp atışı görürüz ama senşn daha canlanmamış dedi. Kesenin etrafında kanama alanı var dedi düşük tehlikesi bu senşn için dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı

Selam kızlar yazılanları okuyamadım baya şey olmuş 😊 ben bufğn doktora gittim. Normalde 7+4 ama karından ultrason ile 6 hafta işe uyumlu kese görüldü. Kalp atışı falan görülmedi.doktor normalde bu haftalarda kalp atışı görürüz ama senşn daha canlanmamış dedi. Kesenin etrafında kanama alanı var dedi düşük tehlikesi bu senşn için dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı
Geç döllenme olabilir canım:) moral bozmak yok annesine tutunur o

Geç döllenme olabilir canım:) moral bozmak yok annesine tutunur o
Bozmadım canım planlı bir gebelik değildi hakkımızda hayırlısı ney ise o olsun. Cuma gününe tekrar gideceğim. Zaten belki vajinal baksa görürdü ama karından tercih etti. Birde ben sol kasık ağrısı çekiyordum bebek solda diye düşünüyordum sağdan baktı keseye😊

Selam ins 10 gun sonra hayirli haberlerini aliriz. Artik kanama icinde dikkat ediceksin elinden geldigince varsa ömru tutunur zaten ins sana.

Bozmadım canım planlı bir gebelik değildi hakkımızda hayırlısı ney ise o olsun. Cuma gününe tekrar gideceğim. Zaten belki vajinal baksa görürdü ama karından tercih etti. Birde ben sol kasık ağrısı çekiyordum bebek solda diye düşünüyordum sağdan baktı keseye😊
Ultrason nasil merak ettim kiz seninkinide.

Kızlar:) ben kolayı çok severim normalde:-/. Çok canım çekiyo içsem ne olur ya

Annem bana hamileyken günde 3 litre kola içiyormuş 😂😂 sor bakalım neden doktoru tavsiye etmiş miden bulandıkça yudum yudum al demiş bizimkisi abartmış sağolsun içebilirsin bu kadar sıkıntı yapmayın ya şahsen mide bulantıların gecti her şeyi yiyorum gastirit olduğu için asitli şeylerden uzak duruyorum sadce çünkü maffediyor beni

Dogru belki vajinal baksa daha iyi gorurdu. Ama olsun cumaya kadar daha buyur ins. Benim de mesela aralik 3 du sali yumurtlamam simdi takip ediyorum her sali haftam buyuyor.

Selam ins 10 gun sonra hayirli haberlerini aliriz. Artik kanama icinde dikkat ediceksin elinden geldigince varsa ömru tutunur zaten ins sana.

Hayırlısı kuzum valla öyle çok dert edecek birşey im yok. RABBİM DEN gelene razıyım. O verdi alırsa o alacak.
Ultrason nasil merak ettim kiz seninkinide.

Elime herhangi birşry vermedi canım. Bebek varmıydı onu bile bilmiyorum kese 6hagta ile uyumlu kalp atımı yok canlanmamış dedi sadeve

Annem bana hamileyken günde 3 litre kola içiyormuş 😂😂 sor bakalım neden doktoru tavsiye etmiş miden bulandıkça yudum yudum al demiş bizimkisi abartmış sağolsun içebilirsin bu kadar sıkıntı yapmayın ya şahsen mide bulantıların gecti her şeyi yiyorum gastirit olduğu için asitli şeylerden uzak duruyorum sadce çünkü maffediyor beni
Annende baya abartmis ama 😂 arada icilir tabi. Bizim is sey gibi oldu hamileyken dondurma yesem bebegim üşürmu misali 😊

Hayırlısı kuzum valla öyle çok dert edecek birşey im yok. RABBİM DEN gelene razıyım. O verdi alırsa o alacak.

Elime herhangi birşry vermedi canım. Bebek varmıydı onu bile bilmiyorum kese 6hagta ile uyumlu kalp atımı yok canlanmamış dedi sadeve
Anladim hadi bakalim cumaya o zaman benimde randevum o gun. Kosturacadan ins gidebilirsem

Dogru belki vajinal baksa daha iyi gorurdu. Ama olsun cumaya kadar daha buyur ins. Benim de mesela aralik 3 du sali yumurtlamam simdi takip ediyorum her sali haftam buyuyor.
Benim adet düzeni zaten düzensiz 31-34 aradı değişiyor. Geç döllenme olabilir yani.1 hafta sabır yani 😊

Benim adet düzeni zaten düzensiz 31-34 aradı değişiyor. Geç döllenme olabilir yani.1 hafta sabır yani 😊
Himm evet o zaman olabilir. Adet duzensizliginde boyle olan cok kisi duydum. Ben hep duzenli olurdum.

Anca sayfa sonuna geldim ar ada baktım arada işlerimi halettim ortaya konuşuyorum özel olarak yazmıyorum okurken tek dikkatimi çeken ebelerin insan toplayıp fazla para alacağına inanıp kaydetmeyenler yüzüne para kesilmesine kimse inanmamış komik geldi bu konu hakkında fikrim yok yorum yapmicam sadce dikkatimi çektiği için söylemek istedim ayrıca sağlık ocağı takibinin en büyük sebeplerinden biri yasal olmayan yollardan kürtajlarin ve cocuk satmalarinin onunu kesmek icin yapilan bir işlem doğum yapıldığı zaman götürülmeyen bebek için işlem başlatma hakları var.

Hanımlar, havamız değişsin.

- Bugün 3 kişi ne kadar güzelleştin, ne sürdün yüzüne dediler, bebeğe zararı olur diye bakım bile yapmıyorum 6 haftadır.
- Hamile olduğumu öğrenen bir kişi makas ve bıçak seçimi yaptırdı. Makası seçtim.
- Yüzükle bir test yaptı, ileri geri gitti yüzük.
- Belimin tam ortasında iki gündür dehşet bir ağrı var.
- Ayaklarım bir türlü ısınmıyor.
- Çin takvimi erkek diyor. (Bu arada Çinliler bu takvim olayını bilmiyor bile).
- Rus takvimi erkek diyor.

Anlayacağınız ben herkese kız bebek yakıştırması yaparken; batıl inançlara göre benimki pipili olacak. Bekleyip görelim.:emir_bebek:

* Bu arada, cidden cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz? Normalde L'occitane'nın Immortelle Divine serisinden yaşlandırma karşıtı ürünleri kullanıyordum. Gebelikte kullanımına dair net bir cevap alamayınca kullanamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yoksa siz daha 20'lik çıtırlar olduğunuz için böyle derdiniz yok mu?
Benim doktorum cildine istediğini sürebilirsin dedi 🙈:halay:

Annende baya abartmis ama 😂 arada icilir tabi. Bizim is sey gibi oldu hamileyken dondurma yesem bebegim üşürmu misali 😊

Aynen bide her fırsatta söyler iyi bişey yapmış gibi şimdi azina sürmüyor karı 😂😂 bütün garezi banaymış benimde canim burger king yemek istiyor ranch sos ve acı sosla birlikte 😂😂😂 ama eve sipariş getirmiyor kör olasicalar 😆

Benim doktorum cildine istediğini sürebilirsin dedi 🙈:halay:

Ya onu yanlış buluyorum yargılamak için demiyorum yanlış anlama sakınmam normalde ama krem derinin altına işliyor kana karışıyor o yüzden normal kremler de çok fazla kimyasal var o yüzden el kremi bile sürmüyorum valla

Back