• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Martilikiz07 Martilikiz07 Boşver cnm ya herkes kendisinin bildiğini doğru sayıyor para kesiliyor olabilir ama bununda gerçekleşmesi için bazı şartlar aranıyor aaa sen bilmiyon al sana ceza diyemez kimse yani =) Boşveer nası gidio hamilelik onu söyle?
Canım cok yorgun hıssetmem dısında sıkıntım yok cok sukur mıde bulantım hıc olmadı ama bısey yapamıyorum hıc ,halsızım keyıfsızım yemek yemek ıstemıyorumm sadece kahvaltılık seyler ıstıyor canım:)haftaya cumartesı farklı bır dr gıdıcem senın nasıl gıdıyor? :)

Para konusu aklıma bıle gelıp vıcdan yapmamıstım belkıde cok vıcdansız bırısıyım:( daha oncede dıkkatımı cekmıstı sadece net bır sekılde elestırısel sekılde yorumlar yapıyorsunuz konu sahıbı oldugunuz ıcın mı bu sekılde veya herhangı bır tavır sorununuz mu var anlamadım ne kadar cok gundem oldu aıle hekımı konusu bıldıgınız seyde tabıkı uyarabılırsınız ama gordugunuz gıbı farklı bır arkadasta baska bır yorum yapıyor Tabıkı gıtmemız gerekıyorsa gıdıcez ama konuyu vıcdana fln getırerek saptırmanız sacma geldı neyse daha fazla bu konuda yazmayacagım ıyı gunler
Konu sahibi olmamla ne alakası var?
Ben sadece listeye ekleme yapıyorum bu konuda başka bir özel vasfım yok😌
Uyarı yapmak haddime de değil.
Sadece yanlışlara tahammülüm yok. Ben doğrusunu bildiğim bir şeyi sizinle paylaşacağım. Burada hepimiz o yüzden varız.
Başka arkadaş dediğiniz kişi sadece yorum yapıyor. Bildiğini değil mantığına uygun olan o olduğu için konuşuyor.
Çok sinirlendim. -Yalancı- olarak itham edilmek sinir bozucu oluyor çünkü. Israrla emin olduğum bir konuda o öyle değildir denilmesi beni gerçekten çok sinirlendiriyor.
Evet daha önceden de size karşı ön fikirlerim oluşmuştu. Kayıpları olan arkadaşların yazdıklarından sonra ‘’Ben arkadaşın yazdığına çok etkilendim.’’ demeniz beni çok üzdü.
Bu zamana kadar iyi dayandım. Artık hormonlarımın gücüyle bu yazımı burada bırakıp sizi göz ardı edebilirim. Çünkü bana kattığınız hiç bir şey yok.

Arkadaşlarım sizlerden de özür diliyorum. Gerçekten dayanamadım artık. Konu sahibi olarak devam etmek istemiyorum. İsteyen olursa mune’ye mesaj atıp değişim yapalım. Tekrar hepinizden çok özür dilerim.

Canım cok yorgun hıssetmem dısında sıkıntım yok cok sukur mıde bulantım hıc olmadı ama bısey yapamıyorum hıc ,halsızım keyıfsızım yemek yemek ıstemıyorumm sadece kahvaltılık seyler ıstıyor canım:)haftaya cumartesı farklı bır dr gıdıcem senın nasıl gıdıyor? :)
Bende çok halsizim mide bulantım cok olmadı toplasan 2 kere kustum ama kasık sancım ara ara vuruyor . Benimde hep bol tuzlu seyler istiyor cnm .

ah beee
ben de diyorum bazı insanlar bu koltuktan neden korkuyorlar böyle.
ben de böyle 2 kere muayene olsam zaten ömür boyu yeter korkusu.
bir de utanmadan suyunu patlatıveririm diyor, allah göstermesin bişey yapsa senin suçun yani.
ay neyse işte allah böylelerinden korusun sana da geçmiş olsun.
Çocuğun sağ salim doğmuş ya boşver normal mi sezeryan mı, sağlıklı olsunlar o yeter bizlere.
Spinal sezeryan oldum canım. Nefes egzersizleri falan çalıştık ama itiyordum doktoru ara ara. Ben riske atmak istemiyorum dedi kızımında kafası ufak ama omuzları genişti omuz geçmezse diye kızımda 3980 di. Hayırlısı buymuş ben memnunum

Sadece yanlışlara tahammülüm yok. Ben doğrusunu bildiğim bir şeyi sizinle paylaşacağım. Burada hepimiz o yüzden varız.
Başka arkadaş dediğiniz kişi sadece yorum yapıyor. Bildiğini değil mantığına uygun olan o olduğu için konuşuyor.
Çok sinirlendim. -Yalancı- olarak itham edilmek sinir bozucu oluyor çünkü. Israrla emin olduğum bir konuda o öyle değildir denilmesi beni gerçekten çok sinirlendiriyor.
Evet daha önceden de size karşı ön fikirlerim oluşmuştu. Kayıpları olan arkadaşların yazdıklarından sonra ‘’Ben arkadaşın yazdığına çok etkilendim.’’ demeniz beni çok üzdü.
Bu zamana kadar iyi dayandım. Artık hormonlarımın gücüyle bu yazımı burada bırakıp sizi göz ardı edebilirim. Çünkü bana kattığınız hiç bir şey yok.

Arkadaşlarım sizlerden de özür diliyorum. Gerçekten dayanamadım artık. Konu sahibi olarak devam etmek istemiyorum. İsteyen olursa mune’ye mesaj atıp değişim yapalım. Tekrar hepinizden çok özür dilerim.
Sen doğru olduguna inanabilirsin ama kimse sana yalancı demedi . Sadece öyle değildir sanmıyoruz denildi . 15 senedir sağlık sektöründe çalışıyorum emin ol seninde bilmediğin birçok şeyi biliyorumdur . Bu kadar ben bildimcide olmayın araştırarak herşeyin doğrusunu öğrenebilirsiniz nerde okudugumu merak ediyorsanız size link te atabilirim google a doktorlar yazdımda cıkmadı tabikide ki bu eğitim seviyemede haksızlık olurdu . Daha fazla uzasın istemiyorum biz konuyu kapattık sizde kapatın lütfen .

Oncelıkle asla yalancı oldugunuzu dusunmedım olabılır ama eksık bılgıler olabılır seklınde dusunmustum

dıger kayıplardan etkılendım konusuna gelıcek olursak benım burada ozelden gorustugum arkadaalarımda var hepsı benı tanıyan ve bılen ınsanlar bır sorun oldugunda hementelaslanıp uzuluyorum kımse olumsuz seyler yasasın ıstemedıgım ıcınde ama sız nasıl bır zıhnıyetle ole dusunebıldınız anlayamadım yanı bostan yere gunaha gırmek oluyor benı tanımıs olsanız uzulme bunları hepımız yasıyacagıZ ,sen hassassın gıbı yorumlar yapardın Cunku ben orda nasıl bır kalpsız olmalıyımkı elestırmelıyım uzucu sey yasayan ınsanı bunu en basta Allahtan korktugum ıcın yapamam zaten yapımda ole cırkın dusunceler yoktur,ama tanımamana ragmen cok sert elestırılerın var nasıl dusunmek ıstersen o sekılde dusunebılırsın ama lutfen tanımadıgın ınsanlar ıcın ıcınde bır melek varken bu sekılde yanlıs dusuncelere gırme

Kızlar merak ettiğim başka birşey daha var . Gebelikten önce sigara içen varmıydı aranızda bırakmak zor oldumu hala devam eden varmı ? Ben içiyordum plansız gebelık oldugu ıcın ogrendıgım gün bıraktım biraz zorlandım ama su an kokusundan bile tiksiniyorum :)

Lütfen sakinleş kuzum konu sahibi olarak devam etmelisin,biz memnunuz senden,böyle şeyler arada olur ve olacakta💙

Kızlar merak ettiğim başka birşey daha var . Gebelikten önce sigara içen varmıydı aranızda bırakmak zor oldumu hala devam eden varmı ? Ben içiyordum plansız gebelık oldugu ıcın ogrendıgım gün bıraktım biraz zorlandım ama su an kokusundan bile tiksiniyorum :)
Ben oğluma hamileyken bıraktım sağolsun doktorumunda aileminde büyük desteğiyle,çok güzel tiksinmişsiniz ben zorla bırakmıştım çok şükür 6yılı geçti kurtulmuş oldum☺️

Kızlar , hormanlarınızdan dolayı gerginsiniz saygı duyuyorum diyorumda. Benim gibi olumlu birini bile geriyorsunuz. Yapmayın ya. Ufak bir konudan nerelere geliyorsunuz. Münakaşa ya da inatlaşmayı seviyorsanız bunu yapabileceğiniz bir sürü topik var. Lütfen saygı çercevesinde mutluluklarımızı paylaşalım bu konu içerisinde.

demekki bir yanlış anlaşılma olmuş.lütfen kalp kırmayalım.inat yaparak kalp kırarak biryere gelemeyiz.böyle güzel bir konuda belli başlı ortak paydada biraraya geldik,bence bu konuda tartışalım görüş sunalım.hem konu sahibi arkadaşım sen bana burda herkes iyi kötü fikir belirtebilir buranın amacı o demiştin hatırlarsan.bana bunu söyledin ama aynı şeyi kendin yapma.oda kendi fikrini belirtmiş sonuçta.burda kimse doktor değil.herkes kendi doğrusunu tecrübesini paylaşıyor.kimse kimseyi kırmasın lütfen ,şimdi bu noktada gerçekten beni ve diğer anne adaylarını üzersiniz.

Ben içiyordum . Ama tek tük başlamıştım yani günde 2 i geçmiyordu. Hamile kalınca bıraktım. Evet bırakınca kokusu berbat geliyor. Bende böyle mi kokuyormusum diyorsun.

Canım ben heyecanlı panık yapımdan dolayı regl gunumden 3gun onde ogrendım 13aralıkta ..16aralık regl gunumdu ,13nde kan verdım 65cıktı 17snde kan verdım 290sonea bana 1hafta sonra gel dedı oda salı gunune denk gelıyordu o ıkı hafta kent marka 0.1nıkotın ıctım o ara yurtdısına cıktı arkadaslarımızın yanında ıcemedıgım ıcın esımden 2tane fln cektım sonra salı gunu keseyı gorduk carsamba dedımkı zaten 0.1ıcıyorum bı ıse yaramıyor hıc ıcmeyım yazık degıl mı bırde daha once kımyasal gebelıgım oldugu ıcın cok korktum ve ıcmedım suan baktım 16gundur agzıma surmuyorum:)

demekki bir yanlış anlaşılma olmuş.lütfen kalp kırmayalım.inat yaparak kalp kırarak biryere gelemeyiz.böyle güzel bir konuda belli başlı ortak paydada biraraya geldik,bence bu konuda tartışalım görüş sunalım.hem konu sahibi arkadaşım sen bana burda herkes iyi kötü fikir belirtebilir buranın amacı o demiştin hatırlarsan.bana bunu söyledin ama aynı şeyi kendin yapma.oda kendi fikrini belirtmiş sonuçta.burda kimse doktor değil.herkes kendi doğrusunu tecrübesini paylaşıyor.kimse kimseyi kırmasın lütfen ,şimdi bu noktada gerçekten beni ve diğer anne adaylarını üzersiniz.
Kimse üzülmesin lütfen böyle basit bir konu yüzünden herkes istediğini yazmakta özgürdür kimse kimsenin görüşüne sinirlenmesin .

Canım ben heyecanlı panık yapımdan dolayı regl gunumden 3gun onde ogrendım 13aralıkta ..16aralık regl gunumdu ,13nde kan verdım 65cıktı 17snde kan verdım 290sonea bana 1hafta sonra gel dedı oda salı gunune denk gelıyordu o ıkı hafta kent marka 0.1nıkotın ıctım o ara yurtdısına cıktı arkadaslarımızın yanında ıcemedıgım ıcın esımden 2tane fln cektım sonra salı gunu keseyı gorduk carsamba dedımkı zaten 0.1ıcıyorum bı ıse yaramıyor hıc ıcmeyım yazık degıl mı bırde daha once kımyasal gebelıgım oldugu ıcın cok korktum ve ıcmedım suan baktım 16gundur agzıma surmuyorum:)
benimde 1 ay oldu ve artık midem bulanıyor kokusundan :) İnsan anne olmayı bırak daha ihtimali bile olunca hiçbirşeyi gözü görmüyor artık kaynanamda yemek falan yerken bile soruyorum bulyon koydunmu maydonoz varmı ıcınde falan :)

Back