• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Açılın topiğin en yaşlısı geldi. Açılın ben doktorum! (Ama Uluslararası Ticaret Doktoru ve kısmetse Sosyoloji doktoru, o tez bitecek!)

Şöyle bir doğum tarihlerinize baktım, zorlasam çocuğumla yaşıt olurmuşsunuz da Allah'tan hayatı ters yaşadım, emeklilik haklarımı elde ettim, evlendim, kısmetse doğuracağım. :halay:

Hanımlar, durduk yere strese girmenin manası yok. Burada bir kaçımız hariç zaten ilk gebelik yaşıyoruz, tecrübesizlik diz boyu.

Mesela sağlık ocağına bildirim zorunlu mu diye baktık her kafadan bir ses çıkıyor, ısrarla ve ısrarla aynı soruyu sormanın manası yok. Hemen tecrübeli olanlara sorabiliriz. Mesela gidip Haziran anneleri grubu bizden 2 ay evvel. Tecrübelerini paylaşırlar eminim. Ya da ne bileyim hamilelikte sağlık ocağının önemi okuyalım. Benzer onlarca başlık var.

Ayrıca iilay iilay kuzum, sen ev sahibisin. İkramlarını beğenmeyen olunca evden çıkıp gitmesi gereken de sen değilsin, otur oturduğun yerde. :dondurma:
Yaşınıza ve tecrübelerinize saygı duyuyorum yanlız konu başlığı ona ait diye biz kendi yorumlarımızı dusuncelerımızı yazamıyacakmıyız ayrıca biz ona sen git biz kalalım demedik .Sizin bu tavrınızdan da hiç hoşlanmadım . Sundugunuzu beğenmezlerse gitmesi gereken onlar demeniz yanlış . Evinize gelen misafirinizede beğenmediyseniz gidin diyemezsniz size tuzlu gelmıs olabılır ama bana gore normal dersiniz . Ayrıca ben konuyu kapatmak istedıgım her defasında soylememe rağmen farklı şekillere bürünüp karşıma cıkıyor . Kovuluyorsak biz de bilelim cıkalım guruptan .

- Hamile olduğumu öğrenen bir kişi makas ve bıçak seçimi yaptırdı. Makası seçtim.

canım makas kız değil mi?
Kız da olabilir he dur hemen şartlama kendini.

bu arada ben de güzelleştim sanki yaa cildim kaymak gibi ahahaha -şimdi böyle de megalomanca oldu ama-
valla normalden güzel diye diyorum.
Bir de saçlarım çok uzadı

Hanımlar, havamız değişsin.

- Bugün 3 kişi ne kadar güzelleştin, ne sürdün yüzüne dediler, bebeğe zararı olur diye bakım bile yapmıyorum 6 haftadır.
- Hamile olduğumu öğrenen bir kişi makas ve bıçak seçimi yaptırdı. Makası seçtim.
- Yüzükle bir test yaptı, ileri geri gitti yüzük.
- Belimin tam ortasında iki gündür dehşet bir ağrı var.
- Ayaklarım bir türlü ısınmıyor.
- Çin takvimi erkek diyor. (Bu arada Çinliler bu takvim olayını bilmiyor bile).
- Rus takvimi erkek diyor.

Anlayacağınız ben herkese kız bebek yakıştırması yaparken; batıl inançlara göre benimki pipili olacak. Bekleyip görelim.:emir_bebek:

* Bu arada, cidden cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz? Normalde L'occitane'nın Immortelle Divine serisinden yaşlandırma karşıtı ürünleri kullanıyordum. Gebelikte kullanımına dair net bir cevap alamayınca kullanamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yoksa siz daha 20'lik çıtırlar olduğunuz için böyle derdiniz yok mu?

-Makas seçtim.
-Yüzük ileri geri yapıyor.
(buraya kadar erkek gibi)
- Çin, Rus , Japon takvimi kız diyor.
Ben Çinlilere çok inanıyorum😋

Yüzüme ise sadece Yves Rocher’den aldığım nemlendirici sürüyorum.

bu arada ben de güzelleştim sanki yaa cildim kaymak gibi ahahaha -şimdi böyle de megalomanca oldu ama-
Aa ben makası erkek diye biliyordum.

-Makas seçtim.
-Yüzük ileri geri yapıyor.
(buraya kadar erkek gibi)
- Çin, Rus , Japon takvimi kız diyor.
Ben Çinlilere çok inanıyorum😋

Yüzüme ise sadece Yves Rocher’den aldığım nemlendirici sürüyorum.

Güzelim, Çin'de okuyan ve Çince bilen biri olarak bu tespiti yaptım. Bizim yüklediğimiz anlam biraz fazla. Çin'i ve Çinlileri severim. Kocamı bile o vasıtayla tanıdım. :cool:

Yves Rocher uygun mu acaba? Ne bileyim kimyasal her şeyden çekiniyorum. Dermatoloğa gidip bilgi alayım en iyisi. (Kendisi ablam olur). :halay:

Güzelim, Çin'de okuyan ve Çince bilen biri olarak bu tespiti yaptım. Bizim yüklediğimiz anlam biraz fazla. Çin'i ve Çinlileri severim. Kocamı bile o vasıtayla tanıdım. :cool:

Yves Rocher uygun mu acaba? Ne bileyim kimyasal her şeyden çekiniyorum. Dermatoloğa gidip bilgi alayım en iyisi. (Kendisi ablam olur). :halay:
Hamile kalmadan önce kız çocuk çok istiyordum ondan Çinlilere inanmak istedim sanırım.😊

Sorarsan bizim içinde çok iyi olur. Bitkisel olarak geçiyor diye oradan almıştım. Eğer değilse hemen değiştireceğim.

Yaşınıza ve tecrübelerinize saygı duyuyorum yanlız konu başlığı ona ait diye biz kendi yorumlarımızı dusuncelerımızı yazamıyacakmıyız ayrıca biz ona sen git biz kalalım demedik .Sizin bu tavrınızdan da hiç hoşlanmadım . Sundugunuzu beğenmezlerse gitmesi gereken onlar demeniz yanlış . Evinize gelen misafirinizede beğenmediyseniz gidin diyemezsniz size tuzlu gelmıs olabılır ama bana gore normal dersiniz . Ayrıca ben konuyu kapatmak istedıgım her defasında soylememe rağmen farklı şekillere bürünüp karşıma cıkıyor . Kovuluyorsak biz de bilelim cıkalım guruptan .

Kullanıcı adımın üstüne mouse ile gelip "Göz Ardı Et"e tıklarsanız, hoşlanmadığınız kişilerin yorumları otomatik olarak size gösterilmez. Hunharca tıklayabilirsiniz. Zira ben size öyle yaptım.

* Bu arada, cidden cilt bakımını nasıl yapıyorsunuz? Normalde L'occitane'nın Immortelle Divine serisinden yaşlandırma karşıtı ürünleri kullanıyordum. Gebelikte kullanımına dair net bir cevap alamayınca kullanamıyorum. Siz ne yapıyorsunuz? Yoksa siz daha 20'lik çıtırlar olduğunuz için böyle derdiniz yok mu?

ya şimdi loreal yaşlanma karşıtı almışım en son onu kullanıyorum
gayet sıradan bir ürün. sırf nemlendirmesi açısından.
Bir de saf hindistan cevizi yağı yüzüme.

ancak göbeğimiz için hangi yağı kullanalım bu çok önemli şu an benim için.
Sanırım doğal yağları kullanmak istiyorum. Susam+badem+hindistan cevizi+chia yağını karıştırıp sürebilirin
biraz da doğal mı olsa diyorum ya, hani hayatımı doğallığa mı evirsem, çocuğum da olacak diye düşünüyorum.

Hamile kalmadan önce kız çocuk çok istiyordum ondan Çinlilere inanmak istedim sanırım.😊

Sorarsan bizim içinde çok iyi olur. Bitkisel olarak geçiyor diye oradan almıştım. Eğer değilse hemen değiştireceğim.

Ben de kız istiyorum, erkek çıkıyor diye karalıyorum takvimi. Şaka bir yana, bu takvim mevzusuna da akşam bir bakayım yeniden. Tamam bilgi alınca yazarım. Yves Rocher 99% bitkiseldi diye hatırlıyorum.

ya şimdi loreal yaşlanma karşıtı almışım en son onu kullanıyorum
gayet sıradan bir ürün. sırf nemlendirmesi açısından.
Bir de saf hindistan cevizi yağı yüzüme.

ancak göbeğimiz için hangi yağı kullanalım bu çok önemli şu an benim için.
Sanırım doğal yağları kullanmak istiyorum. Susam+badem+hindistan cevizi+chia yağını karıştırıp sürebilirin
biraz da doğal mı olsa diyorum ya, hani hayatımı doğallığa mı evirsem, çocuğum da olacak diye düşünüyorum.

Bak bunu sormuştum. Yani göbek için ne yapalım diye. 100% çatlaklar olmaz diye hiçbir şeyin garantisi yokmuş.
Badem+kakao yağını karıştırarak kullanabilirmişim. Eşim hazır karışmış olanı buldu, getirdi. Bakalım 10. hafta sonrası başlamayı düşünüyorum.

Doğallık konusunda hemfikirim. Ben de arayışlardayım. Öğrendiklerimizi paylaşalım. :KK200:

Bak bunu sormuştum. Yani göbek için ne yapalım diye. 100% çatlaklar olmaz diye hiçbir şeyin garantisi yokmuş.
Badem+kakao yağını karıştırarak kullanabilirmişim. Eşim hazır karışmış olanı buldu, getirdi. Bakalım 10. hafta sonrası başlamayı düşünüyorum.

Doğallık konusunda hemfikirim. Ben de arayışlardayım. Öğrendiklerimizi paylaşalım. :KK200:
Çatlaklar ıcın 10.haftada mı baslamamız gerekıyor?

Zerre bilgim yok inan. Makas erkek dediler. Anlatırlardı inanmazdım, ne bileyim bir gün başıma geleceğini. ^_^
Ben de güzelleştin diyenlerden sonra şöyle bir alıcı gözüyle baktım, maşallah ay gibi paylıyorum. :cool:Saçlarım hızlı uzadığı için benim için ölçek olmaz sanırım.:emir_bebek:

Selam kızlar 26 agustos beklenen 16 ağustos gerçekleşen 2019 agustos annesiyim ALLAH sağlıkla kolaylikla kucaklariniza almayi nasip.etsin 😍
gözüm çarptı siz erken başlamışsınız yanlis anlamalara soğukluklara yahu yapmayın zamanla burda neler paylaşacaksınız neler kardeş olcaksınız üzmeyin birbirinizi en güzel dönemleriniz tadını cikarin kizlar bir soru merak ettikleriniz olursa topige bekleriz ✌😍💞

Selam kızlar 26 agustos beklenen 16 ağustos gerçekleşen 2019 agustos annesiyim ALLAH sağlıkla kolaylikla kucaklariniza almayi nasip.etsin 😍
gözüm çarptı siz erken başlamışsınız yanlis anlamalara soğukluklara yahu yapmayın zamanla burda neler paylaşacaksınız neler kardeş olcaksınız üzmeyin birbirinizi en güzel dönemleriniz tadını cikarin kizlar bir soru merak ettikleriniz olursa topige bekleriz ✌😍💞
Ayyy cok tatlısınız:)

Umarım ilk ve son olarak kalır😋
Çok teşekkür ederiz 💜

Back