• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hahaha aynen benide aramadılar hatta şmdi aile hekimimi ariyim dedim soylim gelmicem diye dr bey yokmuş bu gün :KK70: Bide onumu takip edicem . Para kesilmiyordur alacakları parayı almıyorlardır. Yoksa ayda 3 kişi gebeliğini bildirmese 3 bin lira hiçbi hemşire çalışmazdı orda :KK70:
O para kesılme olayı kısı olarak ımkansız zaten canım muhtemelen yuzdelık bır dılım vardır %70ıne ulasılma gıbı bence

O para kesılme olayı kısı olarak ımkansız zaten canım muhtemelen yuzdelık bır dılım vardır %70ıne ulasılma gıbı bence
Banane ya yıllardır bir kere bile aranmadım bir kere gittim ankilozan spondilitim var dedim işe gidemedim tmm dedi al rapor insan bi muayne eder ne ilaç kullanıosn der ilaç yazayım der . Yok aramazlarsa bende bildirmicem :)

Banane ya yıllardır bir kere bile aranmadım bir kere gittim ankilozan spondilitim var dedim işe gidemedim tmm dedi al rapor insan bi muayne eder ne ilaç kullanıosn der ilaç yazayım der . Yok aramazlarsa bende bildirmicem :)
Aynı fıkırdeyım:)

Hahahah annemlerın ordakı araması lazımdı onlar aramadı ıste yenı yere arasalarda gıtmem:))

A pardon yanlış anladım o halde. Demek ki artık ana evinden çıktınız diye muamele ediyorlar. Yapacak bir şey yok, mecbur koca köylü olacaksınız. :KK45:

Bu durumdan annemlerin çok şikayetçi olduğu için biliyorum. İş yerinde olan konuşmalarda insanların keyfi durumlarından maaş kesintisi oluyor vs çok duydum. Sadece bildiklerimi aktarmak istedim insanlar zor durumda kalmasın diye. Ama gebe bildirmedi diye ceza var o konuda kesin ve netim😊

Herkesin çalışma hayatı farklı ve uzaksa o da ayrı bir etmen. Gidemiyorsan yapacak bir şey yok canım.
Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormul :D Biraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan :D

Canım bildiğim bir şeyi açıkladım. Kesin ve net diyorum. İnanmak istediğinizin o olduğunu anladım ama doğrusu SEN , BEN , O , ŞU kim bildirim yapmıyorsa ceza yiyorlar. Gerçekten durum bu.
Gitmemekte özgürsünüz ama lütfen bir şeyi kabullenin. Vicdan rahatlatmaya calışmayın:)

Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormul :D Biraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan :D
👍🏼Süpersin

Canım bildiğim bir şeyi açıkladım. Kesin ve net diyorum. İnanmak istediğinizin o olduğunu anladım ama doğrusu SEN , BEN , O , ŞU kim bildirim yapmıyorsa ceza yiyorlar. Gerçekten durum bu.
Gitmemekte özgürsünüz ama lütfen bir şeyi kabullenin. Vicdan rahatlatmaya calışmayın:)
Vicdanımı rahatsız edecek bir durum goremiyorum ben . sadece biraz araştırırsanız konunun aslının farklı oldugunu gorursunuz . Yani bildirmediğim durumda bir kişinin maaşından bin lira kesilebileceğini soyledınız dıye acıklama yapıyorum . Neyse o günlere daha cok var Allah düşürmesin .

İstanbul'dayım. Benim avantajım aile hekimi ve hemşirenin aynı bina olmasıydı. Hemşire bana, sen gelmeseydin arayacaktık dedi. Aşı vs için de arayacakmış.

Dikkatimi çeken bir şey de, hemşiremi en son Temmuz ayında görmüştüm. Daha test vs yapılmamış, koridorda karşılaştık. ismimle hitap edip hatrımı sordu, soğuk algınlığı mı vs diye sordu, ben de gebelik olabilir deyince benden çok sevindi. Şayet, bizim üstümüzden para kazanıyorlarsa helal-u hoş olsun.
Evet evet benimde ismimi biliyor ve seslenip hal hatır sorar sağolsun☺️

Vicdanımı rahatsız edecek bir durum goremiyorum ben . sadece biraz araştırırsanız konunun aslının farklı oldugunu gorursunuz . Yani bildirmediğim durumda bir kişinin maaşından bin lira kesilebileceğini soyledınız dıye acıklama yapıyorum . Neyse o günlere daha cok var Allah düşürmesin .
Hala aynı şeyi söylemeye devam ediyorum😊
Dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Maaşlarından kesinti oluyor.😊👍🏼

Vıcdan rahatlamaya çalısmayın derken?neden benım aklıma gelmeyen veya dusunmedıgım bıseyı yasıyormusum gıbı aktardınız anlamadım?vıcdanla ılgılı bırsey dusunmemıstım hıc cok ılgınc geldı yorumunuz gercekten

Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormul :KK70: Biraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan :KK70:

Ben şimdi doktorlar sitesinde okudum . Bu durumu annenizin bildiği gibi değilmiş olay eğer sistemde gormedılerse ve hamıle oldugunu bildirmediyse hasta bundna dolayı para kesilemezmiş kesilirsede dilekçe yazılıp ücretin iadesi oluyormul :KK70: Biraz araştırmacı bir ruhum vardır da konunun seceresini çıkarıcam birazdan :KK70:

Doktorlar sitesi indekli bir site mi? Hakem heyetinden geçiyor mu merak ettim. Benim ki mesleki dezenformasyon, kusura bakmayın. Doktorlar yazıp google bakayım dedim -ki googlamayı hiç sevmem - DOKTORLAR ELA- diye bir şey çıktı. :KK76:

Vıcdan rahatlamaya çalısmayın derken?neden benım aklıma gelmeyen veya dusunmedıgım bıseyı yasıyormusum gıbı aktardınız anlamadım?vıcdanla ılgılı bırsey dusunmemıstım hıc cok ılgınc geldı yorumunuz gercekten
Hemen açıklayayım yanlış anlaşılmasın.
Bilginiz olmamasına rağmen ısrarla para kesilmiyordur vs dediğiniz için söyledim.
Yani ben gitmeyeceğim nasılsa paraları kesilmiyordur gibi vicdanızı rahatlatma biçimi olarak.
Umarım anlatabilmişimdir😊

Hemen açıklayayım yanlış anlaşılmasın.
Bilginiz olmamasına rağmen ısrarla para kesilmiyordur vs dediğiniz için söyledim.
Yani ben gitmeyeceğim nasılsa paraları kesilmiyordur gibi vicdanızı rahatlatma biçimi olarak.
Umarım anlatabilmişimdir😊
Para konusu aklıma bıle gelıp vıcdan yapmamıstım belkıde cok vıcdansız bırısıyım:( daha oncede dıkkatımı cekmıstı sadece net bır sekılde elestırısel sekılde yorumlar yapıyorsunuz konu sahıbı oldugunuz ıcın mı bu sekılde veya herhangı bır tavır sorununuz mu var anlamadım ne kadar cok gundem oldu aıle hekımı konusu bıldıgınız seyde tabıkı uyarabılırsınız ama gordugunuz gıbı farklı bır arkadasta baska bır yorum yapıyor Tabıkı gıtmemız gerekıyorsa gıdıcez ama konuyu vıcdana fln getırerek saptırmanız sacma geldı neyse daha fazla bu konuda yazmayacagım ıyı gunler

Cezai bi işlem olduğuna bende eminim artık çünkü arkadaşım var başka bir asmde aradım meraktan🤪zaten öyle olduğunu biliyordum ama en iyisi arkadaşa sorayım dedim😊çok yoğundu detaylı konuşamadık gerçi ama cezai bi işlem uygulanıyor dedi

Yaa kızlar böyle şeyleri elbet saygı çerçevesinde tartışıp beraber araştırabilicez,lütfen birbirinize kırılmayın💙💙💙beraber öğreniyoruz işte🌸

Martilikiz07 Martilikiz07 Boşver cnm ya herkes kendisinin bildiğini doğru sayıyor para kesiliyor olabilir ama bununda gerçekleşmesi için bazı şartlar aranıyor aaa sen bilmiyon al sana ceza diyemez kimse yani =) Boşveer nası gidio hamilelik onu söyle?

Back