Herkese mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim. Umarım 2022 güzelliklerle anılacak bir yıl olur her birimiz için
Kaç sayfa okudum sayamadım, bebeklerimiz hem ne kadar aynı hem de ne kadar farklı diye düşündüm okurken
Bizim memesiz uyku yok, onun dışında çok düşkün değil artık, bu beni biraz umutlandırıyor. Ah bi de uykuya geçişte gerek kalmasa..
Geçen hafta çok hastandı, gece 40 a çıktı ateşi, şehir dışındaydık, otel odasını kabus gibi hatırlıyorum. Resmen seyahat fobim oluştu, 3 defa böyle ateşlendi, 3ünde de şehir dışındaydık. 2 gün boyunca hiçbir şey yemedi sadece emdi, gelince doktora gittik üsye geçirmiş atlatmış dedi, öksürüğü çok çok azdı. Ama şimdi öksürük arttı, yine gitmek lazım. İçim acıyor öksürdükçe
Tabi biz de hastalandık bu arada, eşim de ben de ateşlendik kesin covid olduk dedik ama negatif çıktık neyse ki.
Velhasılıkelam, hastayken bebeğinin de hasta olması çok çok zormuş.
İşte bi de bu süreçte tv ye sardık, bizimki de peppa cı oldu. Çok abartmadan açıyorum artık, acayip keyif alıyor. Ama telefondan izlenebildiğini henüz bilmiyor.
Bir de bizim kız kalem kağıt hastası, ciddi derecede. Gözünü açar açmaz onların başına geçiyor, deliler gibi çiziyor karalıyor hiç mi usanmaz. Başka oyun oynamaya vakit kalmıyor resmen.
Ay ne yazdım, daha da yazarım da şarjım bitiyor dayanamadı bu kadar burada kalmama.