2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
2022 bize en büyük hediyesi ilk olarak uyku reddi oldu herhalde... uyuyamiyoruzzzzzz herkese günaydın bu arada. Madem gece milyon kere uyandım gidip kendime bir kahve yapayım bari

2 gecedir bir şey oluyor ama gerçekten tam olarak ne olduğunu çözemedik. Luna uyumadan önce ağlıyor. Ama mızmızlanma ağlaması gibi değil, yeni doğan gibi yeri göğü inletiyor. Ağlama krizine giriyor sanki. Gözü beni babasını görmüyor. Dişlerinden desem hiç böyle yapmamıştı ve çoğu patladı dişlerinin. Bir tanesi var şu an beklediğimiz. Bize bir şey anlatmaya çalıştığı kesin ama anlamıyoruz. Mümkün değil sakinleştiremiyoruz. Bir eşim alıyor bir ben. Ne istediğini o da bilmiyor gibi. yatmak istemiyor, yatırsak ağlıyor, kucak istiyor ama kucağımıza alsak ağlıyor. yere inmek istiyor, yere bıraksak ağlıyor. Su istiyor suyu versek ağlıyor, oyuncağını battaniyesini istiyor; onları verince de ağlıyor. Amaçsız bir ağlama sanki, sanki ağlamak istiyor, kendini sakinleştiremiyor ve ağladıkça daha da ağlıyor. 2 gün önce 2 saat sürdü, sakin kalmaya çalıştım zor olsa da. çünkü artık öğrendim biz ne kadar stres olursak o da olacak. hep sırtını sıvazladım ninni söyledim öptüm. kucağımda uyudu ama salonda, odaya gitmeye çalıştığımda yine ağlamaya başladı. uyuyunca uyuyor sabaha kadar. tam olarak uyku reddi diyemem ama uyumaya geçme sırasında hiç yaşamadığımız zorluklar yaşıyoruz. 2 gün önce araştırdım neden olmuş olabilir diye. Çocuk gün içerisinde yeterli ilgiyi almadığını düşünüyorsa akşamları hırçınlaşır ve uyku öncesi ağlayabilir yazıyordu. öyle üzüldüm ki ben çalışıyordum babası da hastaydı, gerçekten günü kurtaralım diye düşünerek üstün körü ilgilenmiş olduk. çizgi film izledi. Dedim belki de öyle ve dün çalışmıyordum ve babası da iyileşmişti dolayısıyla tüm gün onunla oynadık, konuştuk, yürüyüşe çıktık, keyfi çok yerindeydi. gece oldu mu yine aynı ağlama seansı başladı. Babası da internetten bakmış, kulağında mı sorun var acaba diyor. kucakta dik durmayı istemesinden mütevellit. ama kulağını çekiştirmiyor ki. bir de gün içerisinde keyfi tamamen yerinde. kıkır kıkır bir bana bir babasına koşup sarılıyor. yine de emin olmak için doktora götürücez. ben daha çok psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum. 2 haftayı geçti memeyi bırakalı, belki de sonradan çıktı değişimin acısı. belki gün içerisinde çok fazla şey öğreniyor ve ağır geliyor. yenidoğanken bile böyle ağlama krizine girmiyordu. bugün 3. gün inşallah aynı şeyi yaşamayız. bunları yaşarken aklıma geldi. burda yazılmıştık ya aramızda, birkaç kişi aynı şeyden müzdaripti hani. komşunun 2-3 yaşındaki çocuğu her gün aynı saatlerde ağlıyor, susturmaya çalışan da olmuyor, gidip ben susturucam yazık çocuğa diye. şu an ben o komşu oldum. aslında susturmak için tüm sakinliğimle konuşuyorum sarılıyorum ama olmuyor. hayat bir kez daha kimseyi ayıplamam gerektiğini bana gösterdi

2022 bize en büyük hediyesi ilk olarak uyku reddi oldu herhalde... uyuyamiyoruzzzzzz herkese günaydın bu arada. Madem gece milyon kere uyandım gidip kendime bir kahve yapayım bari
Dün geceyi bende hatırlamak istemiyorum . Her saat uyandık sabah 6 da babası aldı öyle enerjikti ki oynadılar biraz 7 buçuktan 10 a kadar sızdı artık. Gece birde sağ meme ucumu ısırdı aman Allahım nasıl bir acıymış ya . Umarım bu gece tekrarı yaşanmaz bu aralar uyku düzeni bozulmuştu

Kizlar diş ates yapar mi? Bugun kizimin atesi yuksekti daha once hic ates yapmamisti ben de anlamadim dis mi yoksa usutmemi

Kizlar diş ates yapar mi? Bugun kizimin atesi yuksekti daha once hic ates yapmamisti ben de anlamadim dis mi yoksa usutmemi
Bizim bir gün süren 37-37.5 arası ateş olmuştu. Daha yukarı çıkmamıştı. Hasta gibi degildi, sadece sıcaklık vardi. Dişin kabarma döneminde olmustu, o yüzden tam emin degilim. Gerçi bizim dış cikarma süresi uzun suruyor

herkese mutlu yıllar

MC06 evet her gun çıkartıyorum aslında. bazen yuruyerek bazen bebek arabasinda ama yagmur yoksa soguk bile olsa muhakkak çıkıyoruz.

Bizim de cok uzun surdu,kizimin ustte dort altta iki disi var,cok gec cikardi dislerini,bir aydir alt yanlar azilar kizarik ama cikmadi bir turlu influzenza salgini var insallah oyle bir sey degildir

38.2 yi gorduk malesef,burun akintisi da var,bir sey yiyip icmiyor bogazdan kaynakli da olabilir
Geçmiş olsun umarım çabucak toparlar . Emmeye devam ediyorsa bol bol emsin onun yerine de yiyin hastayken iştahsız olmaları normal. Bizde 2 hafta önce atlatmıştık biraz ateş bol burun akıntısı gece tıkanıklık . Sadece emiyordu 3 gün fazla birşey yememişti

Sizede gecmis olsun,insallab bizde cabuk toparlariz,malesef okula basladigimdan beri eve hastalik getiriyorum Sukur emiyor sutum cok olmasada bol bol emziriyorum kuzumu.

Sizede gecmis olsun,insallab bizde cabuk toparlariz,malesef okula basladigimdan beri eve hastalik getiriyorum Sukur emiyor sutum cok olmasada bol bol emziriyorum kuzumu.
Sütün yeter kuzuya . Bol bol emzir beslenmeni çeşitlendirebilirsin ben sarımsak ve et suyunu fazla kullanırım hasta olduğumuzda.
Kreşe okula başlayınca da hasta olacaklar bu sene okula giden herkes etkilendi öğrenci de öğretmen de

Bu ara ogrencilerim hep hastaydilar zaten,on iki yillik ogretmenim bu yil kadar hastalanan ogrenci gormedim,pandemi de eve kapanmanin olumsuz etkileri bence,cocuklarin bagisikliklari da kuvvetli degil.

Sarimsak yiyivereyim iyi fikir,kizim hasta olunca ondan beter istahim kesiliyor,aklima gelmiyor yemek

Bizde çok yaptı ateş, tüm vucutta kırmızı döküntü, kusma , ishal, iştahsızlık, makat çatlağı deri döküntüsü biz hepsini yaşadık. Bünyeden bünyeye değişiyor tabikide benim kızım biraz hassas bir bebek.

Herkese mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim. Umarım 2022 güzelliklerle anılacak bir yıl olur her birimiz için

Kaç sayfa okudum sayamadım, bebeklerimiz hem ne kadar aynı hem de ne kadar farklı diye düşündüm okurken
Bizim memesiz uyku yok, onun dışında çok düşkün değil artık, bu beni biraz umutlandırıyor. Ah bi de uykuya geçişte gerek kalmasa..
Geçen hafta çok hastandı, gece 40 a çıktı ateşi, şehir dışındaydık, otel odasını kabus gibi hatırlıyorum. Resmen seyahat fobim oluştu, 3 defa böyle ateşlendi, 3ünde de şehir dışındaydık. 2 gün boyunca hiçbir şey yemedi sadece emdi, gelince doktora gittik üsye geçirmiş atlatmış dedi, öksürüğü çok çok azdı. Ama şimdi öksürük arttı, yine gitmek lazım. İçim acıyor öksürdükçe
Tabi biz de hastalandık bu arada, eşim de ben de ateşlendik kesin covid olduk dedik ama negatif çıktık neyse ki.
Velhasılıkelam, hastayken bebeğinin de hasta olması çok çok zormuş.

İşte bi de bu süreçte tv ye sardık, bizimki de peppa cı oldu. Çok abartmadan açıyorum artık, acayip keyif alıyor. Ama telefondan izlenebildiğini henüz bilmiyor.
Bir de bizim kız kalem kağıt hastası, ciddi derecede. Gözünü açar açmaz onların başına geçiyor, deliler gibi çiziyor karalıyor hiç mi usanmaz. Başka oyun oynamaya vakit kalmıyor resmen.

Ay ne yazdım, daha da yazarım da şarjım bitiyor dayanamadı bu kadar burada kalmama.

Ah hadiya, cok gecmis olsun kuzucuga peki 38 lere cikmis miydi atesi? Ben okuldan hastalik getiriyorum galiba.Hatta korkarim bit bile getirmis olabilirim,bakici bir kac tane sirke gormus kizimin sacinda bin pisman oldum bu sene okula basladigima Ulkenin durumu da ortada,kredi odedigimiz icin ucretsize de ayrilamadim

canım o gün çok yemek yedirdiysen reflü yapmış olabilir mi? benimki genelde çok yediği günlerin gecesinde bu davranışları sergiliyor. arada öksürüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…