2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi
oyyy üzüldüm kuzum ya olabilir demiş ama belki değildir ümidini yitirme ne zaman çağırdı kontrole tekrar

valla ben de bişey demedim ki doktor ne isterse onu yaptırıyorum tahlil olarak ekstra bir şey nasıl isteyeyim.
Sen ıstemıceksın zaten doktor bebegı gordukten sonra standart testlerı yaptırması lazım benden 4tup kan ve bır ıdrar tahlılı alındı ıcınde hersey vardır ıste demır b12 tsh tonla sey

oyyy üzüldüm kuzum ya olabilir demiş ama belki değildir ümidini yitirme ne zaman çağırdı kontrole tekrar
Devlet hastanesiydi canim bu kendi doktorum ozeldekine randevum ctesi gunu bakalim o zaman netlesir

Sen ıstemıceksın zaten doktor bebegı gordukten sonra standart testlerı yaptırması lazım benden 4tup kan ve bır ıdrar tahlılı alındı ıcınde hersey vardır ıste demır b12 tsh tonla sey

bende de b12, şeker, tiroid, yok eliza aids vardı da
toksoplazma var mıydı hiç hatırlamıyorum
sanki olsa hatırlardım gibi eve gidince bir bakacağım.

zgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir

Canını sıkmadan, özelde bir yere gitsen? Bana da devlet boş gebelik demişti, özeldeki doktorum herşey normal demişti onlar boş gebelik demeden 3 gün önce. Cihazlar artık çok çok eski kalıyor anladığım kadarıyla devlette. İnşallah bebeğin seninledir canım.

şey demedim ki doktor ne isterse onu yaptırıyorum tahlil olarak ekstra bir şey nasıl isteyeyim

Doktorun muhakkak istemiştir canım. Kafaya takma bence.

Devlette yaptırdıysan E-nabız'dan görebilirsin canım. Bakıver istersen.

Aa bende ozelde yaptırdım e nabızda yınede cıkıyor

Arada oluyor dımı canım
evet çok arada sırada oluyor normal bence
Uzgunum kizlar ya 6+5 im doktor bebegi goremiyorum dedi bos gebelik olabilir dedi
ihtimalli konuşmuş canım yani net değil demek ki,zaten devlet cihazlarında geç görülüyor inşallh kendi doktorunda net görüp duyabilirsin
bende devletteki doktorun verdiği tahlilleri yaptırdım,5tüp kan ,idrar ve ekg istendi ama sonuçlarda toksolplazmayı hiç hatırlamıyorum bakalım kendi doktorum isterse yaptırırım ama ben 2sefer yaptırdım bu testi alerjik sebeplerden negatif çıkmıştı

Devlette yaptırdıysan E-nabız'dan görebilirsin canım. Bakıver istersen.

valla çok akıllıca dedin bunu
gerçi şimdi girdim o da yani site bakıma alınmış
neyse eve gidene kadar bekliyim, olmadı bu haftasonu doktora sorucam yapılmamışsa.
e nabızı da kontrol ediyim ara ara

valla ben de tek tek baktım diye hatırlıyorum ama
inan olsa hatırlardım sanırım igg mi ne diye gerçiyormuş.

Özelde yapılanların e-nabıza aktarılması bir kaç gün sürüyor canım. Göremezse Matmazelimiz bu sefer onun için telaşlanmasın diye söylemiştim.

ahahah ya yok giremedim işte
ben yaptıralı 1 ay oldu tüm testleri neredeyse artık tüm kayıtlara alınmış hatta arşive kaldırılmış olabilir

valla çok akıllıca dedin bunu
gerçi şimdi girdim o da yani site bakıma alınmış
neyse eve gidene kadar bekliyim, olmadı bu haftasonu doktora sorucam yapılmamışsa.
e nabızı da kontrol ediyim ara ara

Baktım şimdi, APP de aynı şekilde hizmet veremediği için üzülüyormuş. Üzüleceğine hizmet versin.

Ama
Kacta gittigin zaman bos gebelik demisti canim?

yani e nabıza hiç işim düşmez düşmez, şimdi bi telaş yaptım onda da açılmayacağı tuttu.

Biyokimya testi altında TOXO IgM
Hormon testi altında TOXO IgG

diye geçiyor. Ayrı sayfalarda oluyor genelde.

Ama
Kacta gittigin zaman bos gebelik demisti canim?

Devlette 5+6'da hem kese küçük hem boş kese dedi ve yüzüme acır halde baktı doktor. İlaveten "Geç döllenme diyeceğim o da değil dedi.
5+3'de kendi doktorum her şey yolunda bebek oluşumu başlamış kese uyumlu demişti.
Vajinal usg ile bakmıştı.
6+1'de Vajinal usg ile kalp atışını dinletti.

Bu olay üzerine hem özel, hem devlet takipte olmalıyım diye düşünürken sadece kendi doktorumla hareket etme kararı aldım.

Bence başka bir doktora görünmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…