2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya ne güzel yasmışsın gerçekten böyle düşünen o kadar az insan varki benimde bir oğlum var inan akşam gezmesini unuttum sırf onun uyku saati değişmesin uykusunu güzel uyusun diye bende mesela böyle diyince şaşırıyorlar hemen cevap hazır ya nolacak uyur ne var gece uyusun çok sınır oluyorum kendi keyifleri için çocuklarını ihmal edenlere

Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Yaa Allah sabır versin. Hayırlısı olsun kuzum üzülmeRabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.⚘❤

Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Kaçıncı haftadaydın canım.? Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım. Allah tez vakitte doldursun kucağını

Canım cok gecmıs olsun en hayırlı zamanda saglıklı bır gebelık yasamanı dılıyorum sevgıyle kal

Çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah... Herhangi bir belirtin olmuş muydu?

Canim bu tarz seyler insandan insana gore degisir. Ailenle ayni sehirde misin mesela? Bu bayağı etkiler. Veya yardimci olabilcek birileri var mi? Dogum kilosunu vermekte kisiden kisiye gore degisir. Benim dogumdan 25 gun sonraki halimi goren kucagimda cocuk olmasa dogum yaptığımı tahmin etmezdi mesela. Ama simdi oyle olmiycam gibi geliyor çünkü oglumda bu zamanlarda peynir ekmek yiyebiliyodum sadece ama simdi cok fazla yemek yeme istegim var.
Kuafore gitmem sekteye uğramıştı evet cunku o zamanlar tek bakiyordum.
Sosyal ortamdan hic kopmadik ozellikle esime demistim ne kadar sosyal aktevite varsa arkadaslarinin duzenledigi hepsine gidelim diye. Ben cok fazla disarda gecirdim dogum yaptıktan sonra o yuzden hic sikilma eve kapandim deme durumum olmadi. Oglumu cikartamiyosam bile en ufak bi firsatta daha 2-3 hafta olmusken dogum yapali esimle disari çıkıp biraz alisveris bi yerde biseyler yeme yapiyorduk. İnsallah simdide oyle yapabilirim ama simdi iki cocuk olcak bakalim :) Olmadi buyugu alir onunla cikariz

Canım benim inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

cnm bakma sen onlara.. benimde 2 tane kizim var hala bakimliyim banada bunu diyen coooook oldu.... ama sukur hayatimda bi degisiklik olmadi sadece guzellesti

sana bir bilgi vermedimi canım.bende 17sindegidicem.banabilgi verdi

Valla bende kız isterim aslında ama kıyafetleri olsun kendileri olsun daha cici eşim de erkek istiyor bakalm hangisi olacak . Tabiki cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar yeter cidden

Geçmiş olsun, rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eylesin. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…