- 10 Aralık 2019
- 73
- 75
- 3
- 32
Ya ne güzel yasmışsın gerçekten böyle düşünen o kadar az insan varki benimde bir oğlum var inan akşam gezmesini unuttum sırf onun uyku saati değişmesin uykusunu güzel uyusun diye bende mesela böyle diyince şaşırıyorlar hemen cevap hazır ya nolacak uyur ne var gece uyusunAyrıca, bebek yapmak fedakarlık istiyor. Kafamıza göre aynen devam olmamalı zaten bunu bilip bir cocuğun sorumluluğunu almalıyız. Biz bebeğe uyum sağlamalıyız ona güvende mutlu bir dünyada olduğunu ihtiyacı olduğunda temizleneceğini doyurulacağını uyutulacağını göstermeliyiz. Gezmek tozmak için onların ihtiyaçlarını ötelememeliyiz bence. Örneğin 8 de uyuması gereken çocuğu sırf arkadasımıza çaya davetliyiz diye 12 lere kadar ayakta tutmak cocuk sızıncada ayy yavrum oynarken sızdı demek benim vicdanıma sığmıyor bu nedenle ben sızlanan değil yavruma şükredenlerdeyim.
Yaa Allah sabır versin. Hayırlısı olsun kuzum üzülmeKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Allah razı olsun amin inşallahYaa Allah sabır versin. Hayırlısı olsun kuzum üzülmeRabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.⚘❤
Rabbim en iyi zamanda sağlıklı bir evlat versin canım.Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Kaçıncı haftadaydın canım.? Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım. Allah tez vakitte doldursun kucağınıKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Canım cok gecmıs olsun en hayırlı zamanda saglıklı bır gebelık yasamanı dılıyorum sevgıyle kalKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Kuru kayısı kuru incir ye ılık su iç . Belki işe yarar:)Kızlar ben dunden berı wc cıkamıyorum kabızlık ıcın onerınız var mı?
Tesekkur ederım canım denıcem:)Kuru kayısı kuru incir ye ılık su iç . Belki işe yarar:)
Çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah... Herhangi bir belirtin olmuş muydu?Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Canim bu tarz seyler insandan insana gore degisir. Ailenle ayni sehirde misin mesela? Bu bayağı etkiler. Veya yardimci olabilcek birileri var mi? Dogum kilosunu vermekte kisiden kisiye gore degisir. Benim dogumdan 25 gun sonraki halimi goren kucagimda cocuk olmasa dogum yaptığımı tahmin etmezdi mesela. Ama simdi oyle olmiycam gibi geliyor çünkü oglumda bu zamanlarda peynir ekmek yiyebiliyodum sadece ama simdi cok fazla yemek yeme istegim var.Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
Canım benim inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile bebeğini kucağına almayı nasip etsinKızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
geçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda yerini doldursun canım.Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?
Saol allaj razı olsun canımRabbim en iyi zamanda sağlıklı bir evlat versin canım.
Saol canım allah razı olsun amin inşallah sende sevgi ile kal canım ❤Canım cok gecmıs olsun en hayırlı zamanda saglıklı bır gebelık yasamanı dılıyorum sevgıyle kal♥
Amin saol canım allah razı olsun inşallahCanım benim inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sana bir bilgi vermedimi canım.bende 17sindegidicem.banabilgi verdicanım ben gidicem sanırım, meraktan ölücem. doktor da 18inde çağırdı o zaman 13 haftalık oluyor ama ikili test için bir şey demedi, inan aklım karıştı. herhalde gittiğimde bakacak mı ne yapacak artık
Saol canım allah razı olsun amin inşallahgeçmiş olsun canım.rabbim tez zamanda yerini doldursun canım.
Valla bende kız isterim aslında ama kıyafetleri olsun kendileri olsun daha cicieşim de erkek istiyor bakalm hangisi olacak . Tabiki cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar yeter cidden
Kızlar bu gün kontrole gittim malesef bebegimin kslbi durmuş . Hayırlısı böyleymiş kürtaj olcam . Rabbim sizin bebeklerinizin sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?