2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Aman ne yapıyorsun boşver her şeyi yasamicazda illa yaşayacağımız şeyler olacak yas ayarak görürüm de kapat konuyu boşver

ayy ikisidemi kız o zaman bence her hafta değişiyodur ama 140 ın altına doğuma doğru iner sanırım

Ikizmi sizin doktorda aynısını değişti sürekli değişir bu dedi işte kendimize eğlence yaşarıyoruz ne edek yoksa günler nasıl geçer yahu

insanlar bulundukları durumu kötülemeyi seviyo garip bi şekilde pişman ama 2.yi 3. yü yapıyor

evet ikizler bence de eğlence arıyoruz başka teoriler varmı onlarada bakayım

Cin takvimi diyorlar ama anlamıyorum onları kese şekli ve nerde durduğuna gorede diyorlar kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek diyorlar senin ikiz biri sağda biri solda duracaktır Herald e zor mu ikiz nasıl bulantı felan

8+6 dayız daha tam zorluğunu anlamadım ama bulantım çok erken başladı ekşi şeyler yada kuru kraker falan yiyerek bastırmaya çalışıyorum. Sabah bastırılamayan bulantım var ama maalesef. Ben kesenin neresinde olduklarını anlamadım ortasındalar gibi

Çocuğa tek mi bakacaksın yoksa ailen yakın mı ? Ben misal tektim aileler farklı şehirde çocuğu bırakacak insan olmadığı için öle kuaföre gezmeye kafama göre gidemedim. Hele bebeğin uyku saati yemek saati şaştı mı çok ağlıyor susmuyor hatta ağlamaktan morarıyorsa inan sen kendin gitmek istemiyorsun. Ama annen yakınında ise fıldır fıldır gezersin valla sorun olmaz. Diğer olaylar beslenme ile ilgili. Ben ne diş döktüm ne farklı bişey oldu. Yani tek sıkıntı eskisi gbi sosyal olamadım. Ondada güveneceğim biri olmamasından yoksa her haftasonu çıktık eşimle. Ama haftada bi gün de yetmiyo . Geçici bir süreç ama büyüyünce sıkıntı kalmıyor.

Kızlar dunden berı wc cıkamıyorum onerınız var mı?

Ayrıca, bebek yapmak fedakarlık istiyor. Kafamıza göre aynen devam olmamalı zaten bunu bilip bir cocuğun sorumluluğunu almalıyız. Biz bebeğe uyum sağlamalıyız ona güvende mutlu bir dünyada olduğunu ihtiyacı olduğunda temizleneceğini doyurulacağını uyutulacağını göstermeliyiz. Gezmek tozmak için onların ihtiyaçlarını ötelememeliyiz bence. Örneğin 8 de uyuması gereken çocuğu sırf arkadasımıza çaya davetliyiz diye 12 lere kadar ayakta tutmak cocuk sızıncada ayy yavrum oynarken sızdı demek benim vicdanıma sığmıyor bu nedenle ben sızlanan değil yavruma şükredenlerdeyim.

Canım benim ailem bana çok yakın ve ilk torun bakacaklar var , kaynanam da çok yakın zaten , ben hep iyi düşünmek istiyorum pozitif :)

vallahi canım herkes doğuruyor, kimse de çocuk yaptım diye ölmüyor, en fazla 2 yıl evet baktım zorlanıyorlar sonra hepsi fıldır fıldır geziyor. o 2 yılda da hapis hayatı yaşamıyorsun zaten sadece adaptasyon, arada dışarı çıkma şeklinde. hiç bir şey olmaz. bu dönemde çocuğun sağlıklı olsun başka bir şey isteme. gezersiz de tozarsın da. hep güzel düşün

kızlar ben de devlete gittim, bakırköy sadi konuk. valla gitmesem daha iyiydi tüm zamanım geçti deli gibi yoğun. zaten bakıp adam gibi bir şey de söylemiyorlar. neyse hala sağlıklıyız, ikili test dönemindeyim ama tabi ki devlet yer kalmamış. bakalım kendi özel doktorum yapıyordur umarım ikili testi

Evet canım valla çok haklısın önemli olan sağlıklı olması gerisi zaten boş bir şekilde hallolur. :)

kızlar ikili teste gidenler lütfen muhakkak yazsınlar

canım ben gidicem sanırım, meraktan ölücem. doktor da 18inde çağırdı o zaman 13 haftalık oluyor ama ikili test için bir şey demedi, inan aklım karıştı. herhalde gittiğimde bakacak mı ne yapacak artık

Valla her yazılanı denemek gerekiyor banada hiç bise yaramıyordu patates benide kötü yapıyordu sürekli deneyeceksin bise iyi geldi diyorsun ikinci denemede ise yaramıyor ne yazıkki
Aynen öyle ya bende daha çözüm bulabilmis değilim heralde yek çare sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…