2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ikinci kizim 23 haftalık erkwn doğdu 2 gün yasayabildi melegim teyzesi
Onun dışında canını cektirdim tekrar valla hakkını helal et okuyanlarda tabiki helal etsinler

bende aynıydım okurken kendım gıbı düşündüm.

Ben soylemiyim diyorum canim cunku bazi doktorlar tersliyo falan ya. Oyle bisey yasamak istemem bide bazi tahlillerimi devlette yaptirmak istiyorum açıkçası. Bizim burdaki devlet hastanesi cok guzel ozel hastane gibi o yuzden guveniyorum dogru sonuclar olcagina. 2 ayri doktor takip etsin hemde daha guzel

Amin. Bende 2 oglan var biri 7 yasinda 1. Sinifa gidiyor digeride 3 yasinda zor valla boyle bende kimsede yok malesef.
Bizim ailelerde sehir disindalar aslinda ama iste kanama olunca bende sag olsunlar gelicez birakamayiz seni dediler. Masallah diyim esimin ailesi iyidir bu konularda. 15 tatilde yanlarina gidicez o zamanda sen yat biz size bakalim hatta oglani bize bırak diyolar ama ona dayanamam, birakamam :) yardimci tutariz diye dusunuyoduk ama kv kimseyle ugrasmayin biz geliriz diyince tamam dedik. Kendime gelene kadar yanimda birilerinin olmasi lazim hem evi hem oglumu idare edebilecek cunku durumum riskli. İlk cocugumda da komple yatarak gecirmistim hamilelik surecimi. O yuzden temkinliyiz bunda da kanama olunca

Evet haklısın canım ama benim gibi bünyelere inan bu saydıkların bile fayda etmiyor ekmek patates beni çok rahatsız ediyor pirinci denemedim ama denicem birde sürekli beyaz leblebi yiyorum oda sadece mideyi kurutuyor

Valla her yazılanı denemek gerekiyor banada hiç bise yaramıyordu patates benide kötü yapıyordu sürekli deneyeceksin bise iyi geldi diyorsun ikinci denemede ise yaramıyor ne yazıkki

Hadi ya bende çok korkuyorum doğunca geçer Heralde ya diye düşünüyorum ama bende uzun süre cesaret edemem Herald e

Ikinci kizim 23 haftalık erkwn doğdu 2 gün yasayabildi melegim teyzesi
Onun dışında canını cektirdim tekrar valla hakkını helal et okuyanlarda tabiki helal etsinler

Yok gi zaten çekiyordu int sürekli karşıma çıkıyor eninde sonunda yicem ne hakkı saçmalama aynen bak onu bilmiyordum bitaneyi biliyordum üzüldüm inşallah bunu sağlıcakla alırsın kucağına kuzum ❤

Allah razı olsun cnm ins hepimizde zamanında saglikla alırız kucagimiza minnoslari

Kendim dahil herkes için kız diyorum. Çok seviyorum zillileri
(Rabbim sağlıkla kucağımıza versin, cinsiyeti mühim değil elbette).
Valla bende kız isterim aslında ama kıyafetleri olsun kendileri olsun daha cici eşim de erkek istiyor bakalm hangisi olacak . Tabiki cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar yeter cidden

Kızlar ya sizinde etrafınızda felaket tellalları var mı ? Bende bir kaç tane var , hayatın bitti , artık uyku yok , kilo alıcaksın dişlerin dökülecek yok bilmem ne sürekli olumsuz şeyler söyleyen üstelik evli ve çocuklu bunları söyleyenler iyice sinir olmaya başladım. Ya ben içimde bir can taşıyorum neden sürekli olumsuz düşünceler yüklüyorlar anlamıyorum.Bende onlara sizin hayatınız bitmiş olabilir benim hayatım yeni başlıcak diyorum .Ben gezen tozan kuaförden çıkmayan bir bayanım çocukluda öyle olucam diyorum.. Sizce bu insanlar niye böyle ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…