Ikinci kizim 23 haftalık erkwn doğdu 2 gün yasayabildi melegim teyzesiAllahım erik dedin günlerdir ruyama giriyor eşimde garibim fırsat bulup gidemedi bulmaya içine dert oldu bekliyorum fırsat bulsunda gidip alsa diyeben senin bi çocuğun var diye hatirliyorum ikinci nerden çıktı gi banada diyorlar ikinci normal geçer diye ama yok sanmıyorum
bende aynıydım okurken kendım gıbı düşündüm.9 sene sonra cesaret edebildim benüstelik hamileliğim çok keyifli idi, doğunca çok daha zor gelmişti bazen hala kendime şaşıyorum, etrafıma ne kadar çok "asla düşünmüyorum" dediysem, duyan şoka giriyor
Insallah canim... hayirli haberlerle gelirim insallahInşallah sende görürsün bakalm haber ver
Ben soylemiyim diyorum canim cunku bazi doktorlar tersliyo falan ya. Oyle bisey yasamak istememBende özel kliniğe gidiyorum devletten randevu aldım 32.hafta raporunda sıkıntı falan olmasın diye devlete giderken daha önce özelde muyane olduğunuzu belirtmeliyiz demi sonuçta 9 haftalık oldum ben terslik yapmalarından korkuyorum
Kızlar keseyi gördük bugün sat a göre 6+2 ama ultrasonda 5+3 gözüküyo sizce normal mi inşallah boş gebelik filan değildir
Bizim ailelerde sehir disindalar aslinda ama iste kanama olunca bende sag olsunlar gelicez birakamayiz seni dediler. Masallah diyim esimin ailesiAmin. Bende 2 oglan var biri 7 yasinda 1. Sinifa gidiyor digeride 3 yasinda zor valla boyle bende kimsede yok malesef.
Inşallah canımEnam ne ka küçücükyae boşver akışına bırak yakına öğrenirsin ne olduğunu tadına bak allahın izniyle sağlıklıdır sıkıntı yapma
Evet haklısın canım ama benim gibi bünyelere inan bu saydıkların bile fayda etmiyor ekmek patates beni çok rahatsız ediyor pirinci denemedim ama denicem birde sürekli beyaz leblebi yiyorum oda sadece mideyi kurutuyor
10 gun ileri geri cikmasi normal canimKızlar keseyi gördük bugün sat a göre 6+2 ama ultrasonda 5+3 gözüküyo sizce normal mi inşallah boş gebelik filan değildir
Teşekkür ederim canım10 gun ileri geri cikmasi normal canim
9 sene sonra cesaret edebildim benüstelik hamileliğim çok keyifli idi, doğunca çok daha zor gelmişti bazen hala kendime şaşıyorum, etrafıma ne kadar çok "asla düşünmüyorum" dediysem, duyan şoka giriyor
Ikinci kizim 23 haftalık erkwn doğdu 2 gün yasayabildi melegim teyzesi
Onun dışında canını cektirdim tekrar valla hakkını helal et okuyanlarda tabiki helal etsinler
Kızlar keseyi gördük bugün sat a göre 6+2 ama ultrasonda 5+3 gözüküyo sizce normal mi inşallah boş gebelik filan değildir
Kız mi dersinizÇok güzel çıkmış kızınız fotoğrafta. Maşallah.
Kız mi dersiniz
Allah razı olsun cnm ins hepimizde zamanında saglikla alırız kucagimiza minnoslariYok gi zaten çekiyordu int sürekli karşıma çıkıyor eninde sonunda yicem ne hakkı saçmalamaaynen bak onu bilmiyordum bitaneyi biliyordum üzüldüm inşallah bunu sağlıcakla alırsın kucağına kuzum ❤
Valla bende kız isterim aslında ama kıyafetleri olsun kendileri olsun daha ciciKendim dahil herkes için kız diyorum. Çok seviyorum zillileri
(Rabbim sağlıkla kucağımıza versin, cinsiyeti mühim değil elbette).
teori neymiş benim biri 180 biri 186 atıyorduHiç sormadım daha önce aklımda gelmemiştidaha öncede yaşadı büyük ihtimalle kızacağını tahmin etmiştim
Allah razı olsun cnm ins hepimizde zamanında saglikla alırız kucagimiza minnoslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?