- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Napıcaz bole bılmıyorum umarım hasta olmam usume gelıyorben hala öyleyim malesef .gerçekten zordan ayakta duruyorum.değil ev işi yapmak yerimden kalkacak halim yok
yoktur inşallah canım.merak etmeteşekkür ederim canım bugün gideceğim bakalım inşallah bişey yoktur
Sanırım benden bahsediliyor.Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir
Aynen bende de öyleAman Allah im 16 miii. Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize. haşimato benimki de. Ayda bir tsh ölçülüp ona göre doz artırılıp yâda azaltılacak
Folik asit 12. Haftaya kadar devam dedi canım başka kullanmıyorumKızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?
Folik asit 12. Haftaya kadar devam dedi canım başka kullanmıyorum
Bende de oldu ki bu sabahta oldu. Dr bolca dinlen demişti bana. KorkmayınKızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?
Sıldıgımde fln gelmıyor bısey camasırıma bulasmıs cok mınık senınkı nasıl?Bende de oldu ki bu sabahta oldu. Dr bolca dinlen demişti bana. Korkmayın
Bende çok donuyorum ama sonra ne oluyorsa bir anda terliyorum. Vücudum bile ne istediğini bilmiyor .kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)
o evdeyken oluyor valla cok usuyorum yataktan cıkamıyorum sabahlarıBende çok donuyorum ama sonra ne oluyorsa bir anda terliyorum. Vücudum bile ne istediğini bilmiyor .
Benimde gelmişti peçeteye silince açık pembeydi doktora gittiğimde doktor önemsemedi bile bir daha gelirse gel o zaman progestan başlarız dedi. Çünkü ultrasonda hiç bir sorun görmüyorum herşey çok güzel dedi. Öyle diyince rahatladım.Kızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?
Ben ben bennkızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)
Canım cok korktum doktora yazdım gelın hemen bakalım demıs gıdıyorum suan ıstem cıktımdua edın banaBenimde gelmişti peçeteye silince açık pembeydi doktora gittiğimde doktor önemsemedi bile bir daha gelirse gel o zaman progestan başlarız dedi. Çünkü ultrasonda hiç bir sorun görmüyorum herşey çok güzel dedi. Öyle diyince rahatladım.
Bir daha geçen gün geldi ama kahverengi çok minicikti doktora söylemeyi unutmuşum bile.dinlendim devamı yine gelmedi şükür sıkıntı yok.
Ultrasondan bakması daha iyi olur git tabi ama stres yapılacak bir şey yok canım hamileliğini 9 ay kanamayla dahi geçiren var.Canım cok korktum doktora yazdım gelın hemen bakalım demıs gıdıyorum suan ıstem cıktımdua edın bana
Sorun varsa soler muhtemelen canım ınsallah bısey yokturUltrasondan bakması daha iyi olur Git tabi ama ama stres yapılacak bir şey yok canım hamileliğini 9 ay kanamayla dahi geçiren var.
Bizede bildir cnmSorun varsa soler muhtemelen canım ınsallah bısey yoktur
Yoktur canım inşallahSorun varsa soler muhtemelen canım ınsallah bısey yoktur
Bnmki akıntı ile birlikte kahve leke akıntı tarzında iç çamaşırıma gelio benmde.Sıldıgımde fln gelmıyor bısey camasırıma bulasmıs cok mınık senınkı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?