2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet araştırma doğum evindeki polikliniklere yer bulamıyorum.

kızlar yaa ben çok panik yapıyorum
sanki gidicem ve bebeğinizin kalp atışları durmuş diyeceklermiş gibi geliyor her an
naapmam lazım :/

Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 25.11.19 cuma günü keseyi görmek için çağırdı doktor kalp atışını da duyabilir miyim

İnşallah canım sağol.. bir hafta sonra tekrar çağırdı doktor ama ben bu sürede başka bir doktora da gitmeyi düşünüyorum

Katılıyorum ve burda karsılastırma cok yapılıyor ve moral bozucu olabılıyor

A

Evet canım ama normalde 7+5 olması gerekiyordu. boyut olarak küçük dedi doktor. Geç döllenme de olabilir dedi ama diğer ihtimali düşününce üzülmeden edemiyorum.
Bence hıc uzulme lekelenmen fln olmadı dıe bılıyorum gec dollenmedır

Merhaba kızlar benim de son adet tarihim 25.11.19 cuma günü keseyi görmek için çağırdı doktor kalp atışını da duyabilir miyim
Merhaba canım hayırlı olsun önceliklegünlerimiz aynıBen geçen hafta perşembe kese için gittim,büyük ihtimalle duyulabilir canım geç döllenme deilse,duyulmazsada henüz ufak olduğu içindir

Katılıyorum ve burda karsılastırma cok yapılıyor ve moral bozucu olabılıyor
Canım her gebelik kendine özgüdürburada hepimiz birbirimize yakın tarihlerde hamile kaldığımız için kader arkadaşlığı yapıyoruz aynı zamanda destek oluyoruz bir çok konuda da,kimse isteyerek karşılaştırma ya da kıyaslama yapıpta kalp kırma niyetinde değildiriçinizi ferah tutun kaderimizi yaşayacağız en nihayetinde,güzel ilerleyen bi hamileliğiniz varmaşallah kalbide erkenden dinlediniz ya da öğrendiniz kendinizi üzmeyin,bu güzel zamanların tadını çıkaralım hep beraber

Ornegın bugun kalp atısı muhabbetı oldu ben ıstemsız onu taktım kafaya benımkının hızı kActı fln dıe bu sekılde olcumler kese boyutu kalp atıs hızı fln karsılastırmalı seyler bos yere stres yaratıyor malesef doktorum bana hıcbır sekılde bu boyutlarla alakalı hızla ılgılı seyler solemedı tek soledıgı bebegın 6cm olduguydu kese boyutu budur hızı sudur vs suan ben ultrason kagıdında bunları ıncelıyorum arkadasında solemek ıstedıgı seye kesınlıkle bu nedenle katılıyorum her bebegın gelısımı olcusu bence farklıdır

Arkadaslar bu kalp hız muhabbetınde ornegın ben atısı 6haftalıkken duymusumdur hızım 50dır arkadas 8haftasa duymustur hızı 150dır bu sekılde karsılastırmalar sahsım adına bende stres yaratıyor bunu yapmamaya ozen gosterırsek cok daha ıyı olur dıe dusunuyorum olcumler aymı tarıhlerde aynı zamanlarda olmuyor cunku hemen saglıksızdır dusuncesı yer alıyor ıstemsız zwten yeterınce kaygılıyız sevgıyle kalın

Evet hiç olmadı canım inşallah geç döllenmedir. Kalbini de duyduktan sonra kötü bişey olursa çok üzülürüm
Kötü bişey olacağını düşünmüyorum drlar bu konuda çok açık sözlü oluyor bi sıkıntı görse söylerdi bence. İçini rahat tut meleğini üzme annesi

Hamişlerim states yapıyor ben dahil olmak üzere :) rahat olalım güzel düşünelim Allah hakkımızda en hayırlısını verir zaten akışına bırakalım olur mu kızlar:) kendinizi kasmayın bebişlerimiz güzel güzel büyüsün

Tabi ki kıyaslamamalıyız çünkü dediğim gibi her gebelik kendine özeldir tek sebebi budur,bu platformda kalp atımınıda konuşabiliriz kese boyutunuda bebek boyunuda hatta ilerleyen dönemlerde çok şey var konuşabileceğimizönemli olan bizlerin konuşması deil doktorunuz iyi dediyse siz araştırmayın başka bir şey,kendinizi üzmeyin,sizi çok iyi anlıyorum hassas bi kişiliğe sahipsiniz sanırım,bazen istemsizce etkilenebiliyoruz buradan ama Allaha şükür ki doktorunuz bi sıkıntı görmemiş zaten,buradaki 3.grubum burası,sizlerlede çok güzel olacak eminimlütfen üzmeyin kendinizi tasalanmayın

Kızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…