2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla bende detaylı tahliller fln hep devlette yaptırmıştım 3 sene önce . İyiydi yani ilknur gezgine gidiyordm şimdi özelde ilknur hanım.Şuan ne randevu alabiliyorum ne bişey. Randevu bulunmuyorki bide doktor seçebilelim. Bu hamilelikte hiç devlete gidemeyeceğim heralde. İyileşmesi gerekirken sistem daha da kötülemiş yani.

Randevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem
8+2 günlük dedi
8-9 tüp kan + 2 idrar verdim
Araştırma hastanesinde de dosyamı açtırdım
Böyle sağlıkla devam edelim inşallah

Benim 8+1 1.72cm di doktorda hızlı büyüyor dedi acep erkek mi düşündüm gibi

Ben 5+5 ten beri duyuyorum kalp atışını karından 6 dan sonra duyuluyor ama bazı doktorlar dinletmiyor zarar li diye belki dinlemez ama görürsün

Eğer kalp atımı sırasında kağıt verdiyse yazar
Da-hr karşısında 159 yazıyor doktor bana 160 dedi yuvarlama.

Bunda yaziyormu kalp atımı ben hiç sormadım doktorda bise demedi

Eklentiler

• 20191230_101810.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 54
ben 7+1 de gittim bebek 1cm olmus kalp atisi dakikada 144 dedi cnm ondan 8 gun oncede (6+0) bebek minicikti olcemedik kese 1.43 cm di

Arkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

benim de sata gore 8+0 ultrasonra gore 7+2 canim.benim basinda da sorunlu basladi beta hcg 2 gun artmadi falan nolduysa duzeldi...bence olumsuz dusunme bana normal gibi geldi

Kızlar merhaba ıkı gundur bulantım arttı ve kusmaya basladım ne yesem kusuyorum 6. Haftama girmek üzereyim cubuk kraker ve leblebi dısında yapabileceğim bısey var mı ne önerirsnz??

Bana hiç biri yaramadı sürekli deneyeceksin ne yazık ki havuç ayva iyi geliyor bide kussanda yemeye çalış yemeği kusmak daha iyi oluyor mideni bos birakip safrayı kusmaya kalkarsan maffolursun vücut direncinde ciddi anlamda düşüyor ben hala zofran kullanıyorum ilaçsız duramıyorum ama bi kaç gündür allaha şükür.hic kusmadım

ayrica 114 iyi cikmis canim 80 asagisi olunca endise ediliyomus.normalide 6.haftada 100 ile 160 arasi diolar

Yumurtlama zamanını biliyormusun canim takip etmismiydin geç döllenmedir belki sıkma canını

Kızlar bende bugün Dr gittim. Daha önce gitmemiştim, 6+3 günlüğüm herşey yolunda dedi kalp atışını da duydum çok şükür. Başka detaylara girmedim bi problem olsa söylerdi diye, karşılaştırma yapmak yıpratıcı olur her bebeğin gelişimi farklı Dr sorun olduğunu söylemedikçe kafaya takmamak lazım.

A
ayrica 114 iyi cikmis canim 80 asagisi olunca endise ediliyomus.normalide 6.haftada 100 ile 160 arasi diolar
Evet canım ama normalde 7+5 olması gerekiyordu. boyut olarak küçük dedi doktor. Geç döllenme de olabilir dedi ama diğer ihtimali düşününce üzülmeden edemiyorum.

Hadi ya sıra almak zor demek ki kuzum devlet dediğin eğitim araştırma di mi,ya zaten Filiz Hanıma sıra alıcam muhtemelen cumartesi gününe,eşim gelsin gece konuşup karar alırız artık,anasağlığı hiç sevmiyorum oraya kesin gitmemde

Küçük olduğu içindir canım,benim 40 atıyordu o sağlıksızdı,düşük deil ki hem ayrıca küçük diye derinden gelmiş kalp sesi,Hiç üzülme düzelir Allahın izniyle çokta duydum böyle olup düzelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…