Valla bende detaylı tahliller fln hep devlette yaptırmıştım 3 sene önce . İyiydi yani ilknur gezgine gidiyordm şimdi özelde ilknur hanım.Şuan ne randevu alabiliyorum ne bişey. Randevu bulunmuyorki bide doktor seçebilelim. Bu hamilelikte hiç devlete gidemeyeceğim heralde. İyileşmesi gerekirken sistem daha da kötülemiş yani.Valla bende ilk kez yaşadım güya tahlilleri devletteki kadın doğumcuda yaptırayımmdedim sonuçlar için erken gittim diye surat astı,ilçedeyim kuzum burda halledeyim ilk haftaları dedim ama olmayacak doğruu kendi doktoruma sıra alıcam şimdi,eşime anlattım olur mu öyle şey dedi ya bi aksilik varsa tahlillerde erken önlem alınır dediAcil durum hariç gitmem bi daha
Randevumdan çıktım Kızlar.
1.8 cm olmuş fasulyem
8+2 günlük dedi
8-9 tüp kan + 2 idrar verdim
Araştırma hastanesinde de dosyamı açtırdım
Böyle sağlıkla devam edelim inşallah
Kızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Eğer kalp atımı sırasında kağıt verdiyse yazar
Da-hr karşısında 159 yazıyor doktor bana 160 dedi yuvarlama.
ben 7+1 de gittim bebek 1cm olmus kalp atisi dakikada 144 dedi cnm ondan 8 gun oncede (6+0) bebek minicikti olcemedik kese 1.43 cm diKızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
yazmiyor sanirim.benimkinde o 2 ritim arasinda ölcüm isareti vardi.gecen seferde 6+0 da gidip kalbini dinlemistik ama olcmemisti ayni seninki gibiydi kagitBunda yaziyormu kalp atımı ben hiç sormadım doktorda bise demedi
Bende cumartesi gidecektim ama bugün lekeler arttı belagrisi ve karinagrisi var 2 gundur de bulantilar bitti 4 gibi dra gidicem korkuyorum acikcasi
benim de sata gore 8+0 ultrasonra gore 7+2 canim.benim basinda da sorunlu basladi beta hcg 2 gun artmadi falan nolduysa duzeldi...bence olumsuz dusunme bana normal gibi geldiArkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Kızlar merhaba ıkı gundur bulantım arttı ve kusmaya basladım ne yesem kusuyorum 6. Haftama girmek üzereyim cubuk kraker ve leblebi dısında yapabileceğim bısey var mı ne önerirsnz??
ayrica 114 iyi cikmis canim 80 asagisi olunca endise ediliyomus.normalide 6.haftada 100 ile 160 arasi diolarArkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Kızlar doktorum tv e cıkmıs youtube yazın gorceksınız folik asit kullanırken dikkat diye. Otizm olasılıgını arttırıyormuş . Bi bakın isterseniz.
Sonucunu hemen yaz canım..
yazmiyor sanirim.benimkinde o 2 ritim arasinda ölcüm isareti vardi.gecen seferde 6+0 da gidip kalbini dinlemistik ama olcmemisti ayni seninki gibiydi kagit
Arkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Evet canım ama normalde 7+5 olması gerekiyordu. boyut olarak küçük dedi doktor. Geç döllenme de olabilir dedi ama diğer ihtimali düşününce üzülmeden edemiyorum.ayrica 114 iyi cikmis canim 80 asagisi olunca endise ediliyomus.normalide 6.haftada 100 ile 160 arasi diolar
Evet canım uygulamada 25 kasım olarak görülüyor ama ben ovulasyon testi almıştım onda 27 28 kasımda tam net yumurtlama görülmüştü.Yumurtlama zamanını biliyormusun canim takip etmismiydin geç döllenmedir belki sıkma canını
Hadi ya sıra almak zor demek ki kuzum devlet dediğin eğitim araştırma di mi,ya zaten Filiz Hanıma sıra alıcam muhtemelen cumartesi gününe,eşim gelsin gece konuşup karar alırız artık,anasağlığı hiç sevmiyorum oraya kesin gitmemdeValla bende detaylı tahliller fln hep devlette yaptırmıştım 3 sene önce . İyiydi yani ilknur gezgine gidiyordm şimdi özelde ilknur hanım.Şuan ne randevu alabiliyorum ne bişey. Randevu bulunmuyorki bide doktor seçebilelim. Bu hamilelikte hiç devlete gidemeyeceğim heralde. İyileşmesi gerekirken sistem daha da kötülemiş yani.
Küçük olduğu içindir canım,benim 40 atıyordu o sağlıksızdı,düşük deil ki hem ayrıca küçük diye derinden gelmiş kalp sesi,Hiç üzülme düzelir Allahın izniyle çokta duydum böyle olup düzelenArkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?