- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Zaten hep sarışın çocuklara bakıyorum belki benzer diye. Tabi ki esmer olursa mutsuz olucam gibi anlaşılmasın öyle sempati duyuyorum sadeceben de instagramda Didem Uzel ‘i takip ediyorum maşallah o nasıl bir çocuk.. konuşmaları tipi ısırasım geliyor
Öyle tabiki valla bide ilk ya cok üstüne düşüyo herkes kayinvalidem falan olmazsa yıkılır herkesAynen cnm belki ondandir sağlıklı oldun da geç gör sorun değil valla
Aynen cnm ama kan değerim düşük cik inca iste nasip diyelim veririm cnm inşAllah'tan ümit kesilmez canım bakalm haber ver bana da
Yok cnm değerin güzel artmış bisey olmaz ins allahin izni ile sen rahat olÖyle tabiki valla bide ilk ya cok üstüne düşüyo herkes kayinvalidem falan olmazsa yıkılır herkes
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım ilk bebiş mi ?Aynen cnm ama kan değerim düşük cik inca iste nasip diyelim veririm cnm inş
Inşallah bi daha baktırmadım ama bilmiyorum yine de hayırlısı olsun .Yok cnm değerin güzel artmış bisey olmaz ins allahin izni ile sen rahat ol
Yok cnm 1 tane 3 yasin da oğlum var ikinci olacaktıSağ salim kucağına alırsın inşallah canım ilk bebiş mi ?
Olur insallah canim daha benim ilk olucak insallah çok istiyoruz bizdeYok cnm 1 tane 3 yasin da oğlum var ikinci olacaktı
Allah bağışlasınYok cnm 1 tane 3 yasin da oğlum var ikinci olacaktı
Olur insallah canim daha benim ilk olucak insallah çok istiyoruz bizde
Amin.olur ins cnm sende olmazsa alttan baktir senin değerinde güzel artmış ve keseyi görmüş sonuçta tahmin etmişAllah bağışlasın
Olur insallah canim daha benim ilk olucak insallah çok istiyoruz bizde
Amin.olur ins cnm sende olmazsa alttan baktir senin değerinde güzel artmış ve keseyi görmüş sonuçta tahmin etmişAllah bağışlasın
Tahmin bakalm inşallah net gorurAmin.olur ins cnm sende olmazsa alttan baktir senin değerinde güzel artmış ve keseyi görmüş sonuçta tahmin etmiş
Pazar gezmesi canim telefona bakamadim.BeratBatuhanMeva nerelerdesin hiç sesin çıkmadı bugün?
Fahriye Evcen’in oğlu Karan’ı tek geçiyorumAvatar atakanin oğluda çok tatlı sarışın mavi gözlü tam istediğim gibi bi çocuk kız guzelligide var maşallah
Benim sol bacağım ağrıyor. Ağrısı belimin soluna vuruyor. Özellikle çok ayakta kaldığım zaman yaşıyorum bunu.Kızlar ya 10. Haftamdayım belimin ortası ağrıyla karışık acıyor gibi. Yaşayan var mı bebek şu an bel kemiğinin orda olduğundan mı acaba bu ağrı bazen bacağıma kadar saplanıyor
Ne güzel anlatmışsınız içim kıpır kıpır olduBebişiniz olunca dünyanın en güzeli en tatlısı o olacak. Ben saatlerce baktığımı hatırlıyorum gözümü kırpmadan bunu ben mi doğurdum gerçekten diye. O kadar mükemmel oluyorlarki başka bebeği gözün göremiyorRabbim sağ salim kucaklarımıza versin inşallah.
Bunda değil ama ilk gebeliğimde o kalça ağrısından çok çektimKızlar ya 10. Haftamdayım belimin ortası ağrıyla karışık acıyor gibi. Yaşayan var mı bebek şu an bel kemiğinin orda olduğundan mı acaba bu ağrı bazen bacağıma kadar saplanıyor
Bende de oluyor. Ben daha tahlillerimi yaptırtmadım belki b12 im düşüktür diye düşündüm ama sadece düşünce nedenini bilmiyorumKızlar ya 10. Haftamdayım belimin ortası ağrıyla karışık acıyor gibi. Yaşayan var mı bebek şu an bel kemiğinin orda olduğundan mı acaba bu ağrı bazen bacağıma kadar saplanıyor
HoşgeldinizBende katilayim Araniza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?