sağol canım evet biraz yorgunlukta var üstümdeoyy geçmiş olsun canım
yorulmuşsundur belki ondandır
inşallh hayırlı sonuçlarla gelirsin kuzumEvet cnm yarın gidicem
bende perşembe günü gördüm içim bi nebze rahatladı derken şimdi kalbe odaklandımValla bende daha keseyi göremedim görsem belki hissetcem
Keseyi görünce bile insan tam emin olamıyor ki kuzum bebiş görecek kalp atışı duyacağız anca emin oluruz. 5+1 de ben acile gittim kan değerim 764 tü bu değerde gözükmez ama yinede bakalım dedi Vajinal ultrasonda 2 mm kese gördüler hemen. Ama ben hala boş mudur acaba diye düşünmüyor değilimValla bende daha keseyi göremedim görsem belki hissetcem
8. Sınıf Fen bilgisi bilgimle cevap vericem:))Kızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedirbu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)
Mide bulantısını ilk kez dün yaşadım. Bugün hafif devam ediyor. Mide bulantısı yaşayanlara sabır diliyorum. Gerçekten çok zormuşKızlar hamileliğimi hissetmiyorum diyorsunuz ya yerinizde olmak o kadar isterdim ki neredeyse öğrendiğimden beri mide bulantısı çekiyorum geçmiyor da dua edin ben de hissetmeyim şu belirtileri
Fen bilimleri öğretmeni olarak hemen cevaplayayımKızlar bir şey sormak istiyorum bu renkli gözlü nasıl oluyor bebekler ? Ben ve eşim kahve gözlü fakat kayınvalidem mavi gözlü eşimin kardeşleri yeşil ve mavi gözlü benim de halam yeşil gözlü .. Bebişimin renkli gözlü olma olasılığı nedirbu konuyla ilgilenen merakı olan varsa cevaplayabilecek var mı? Kahve de bi renk tamam kabul ama yeşil ya da mavi olsa ne güzel olur:)
Yine fena hatırlamamışım benceMide bulantısını ilk kez dün yaşadım. Bugün hafif devam ediyor. Mide bulantısı yaşayanlara sabır diliyorum. Gerçekten çok zormuş
Fen bilimleri öğretmeni olarak hemen cevaplayayım
Öğrencilere anlattığımız en basit şekilde cevaplayacak olursam. Anne ve babadan gelen genlerin çaprazlanması sonucu oluşan 4 kombinasyon var.
(Kahverengi göz rengi=Baskın gen, diğer renk=Çekinik gen)
Çaprazlama sonucu;
1.Baskın-baskın
2.Baskın-çekinik
3.Çekinik-baskın
4.Çekinik-çekinik.
Baskının olduğu yerde çekinik gen kendini gösteremiyor. O yüzden ilk 3 durumda kahverengi göz rengi ortaya çıkar. Sadece 4.durumda kahverengi dışında bir renk ortaya çıkabilir. 4 durumdan 1’inde yani %25 ihtimalle kahverengi olmaz
(Anne ve babanın her ikisinin kahverengi göz rengine sahip olduğu ve aileden gelen renkli göz genini bulundurduğu durumda oluşan ihtimal)
Yarın kızımın fen yazılısı var 8.sınıf,tam da ilgi alanımızMide bulantısını ilk kez dün yaşadım. Bugün hafif devam ediyor. Mide bulantısı yaşayanlara sabır diliyorum. Gerçekten çok zormuş
Fen bilimleri öğretmeni olarak hemen cevaplayayım
Öğrencilere anlattığımız en basit şekilde cevaplayacak olursam. Anne ve babadan gelen genlerin çaprazlanması sonucu oluşan 4 kombinasyon var.
(Kahverengi göz rengi=Baskın gen, diğer renk=Çekinik gen)
Çaprazlama sonucu;
1.Baskın-baskın
2.Baskın-çekinik
3.Çekinik-baskın
4.Çekinik-çekinik.
Baskının olduğu yerde çekinik gen kendini gösteremiyor. O yüzden ilk 3 durumda kahverengi göz rengi ortaya çıkar. Sadece 4.durumda kahverengi dışında bir renk ortaya çıkabilir. 4 durumdan 1’inde yani %25 ihtimalle kahverengi olmaz
(Anne ve babanın her ikisinin kahverengi göz rengine sahip olduğu ve aileden gelen renkli göz genini bulundurduğu durumda oluşan ihtimal)
Nasılsınız kızlar?
Hiç halim yoktu 2 gündür biraz daha iyiyim sanki enerji yönünden.
Bu akşamın bir kısmını aileme ayıracağım.
Yarın ise araştırma hastanesinde eski doktorumda randevum var. Özel ve devlet iki doktora takipli olacağım. Hem sezeryan arasının kısa olacak olmasından ötürü hem de kaybımdan ötürü ipleri sıkı tutacağız.
Sonra kendime vakit ayırıp kişisel işlerime döneceğim inşallah
Bende sadece vajinal de gördüm keseyi canım henüz karından göremedim perşembe günü gidecem inşallah görürüm. Sen ne zaman gideceksin canımValla bende daha keseyi göremedim görsem belki hissetcem
5+3de gözüktü cnm alttanBide cnm kaçıncı haftada gözüktü altan bakınca
Oh oh maşallah bende 2hastanede takipte olmayı düşünüyorum diğer çocuklarda da öyle yapmıştım,oğlum hasta onunla ilgileniyorum daha çok,geceden beri,bi yandan kızımı fen yazılısına çalıştırıyorumNasılsınız kızlar?
Hiç halim yoktu 2 gündür biraz daha iyiyim sanki enerji yönünden.
Bu akşamın bir kısmını aileme ayıracağım.
Yarın ise araştırma hastanesinde eski doktorumda randevum var. Özel ve devlet iki doktora takipli olacağım. Hem sezeryan arasının kısa olacak olmasından ötürü hem de kaybımdan ötürü ipleri sıkı tutacağız.
Sonra kendime vakit ayırıp kişisel işlerime döneceğim inşallah
Bende Vajinal gördüm ama 2 mm, Di. Ve daha çok var kontroleBende sadece vajinal de gördüm keseyi canım henüz karından göremedim perşembe günü gidecem inşallah görürüm. Sen ne zaman gideceksin canım
Ne zaman kontrol kuzum ay benim 16ocak resmen çok varBende Vajinal gördüm ama 2 mm, Di. Ve daha çok var kontrole
Yaa doğru çocukla çok daha zor banada şimdiden başladılar uyu Bebek olunca uyuyamazsın demelereAman iyi olda canımbende keyifsizim öyle canım yemek yapmak temizlik herhangi bir işe dokunmak istemiyor ama evde üç evlat daha olunca mecbur yapıp yapındırıyorum. Randevuma daha çok var ve ben rahat değilim eşime özele gidelim diyorum valla umuru olmuyor. 8ay yalnız olacağım sanırım
Keseyi görünce bile insan tam emin olamıyor ki kuzum bebiş görecek kalp atışı duyacağız anca emin oluruz. 5+1 de ben acile gittim kan değerim 764 tü bu değerde gözükmez ama yinede bakalım dedi Vajinal ultrasonda 2 mm kese gördüler hemen. Ama ben hala boş mudur acaba diye düşünmüyor değilim
Aynen öyle naznaz16, cuma gunu gittiğimde karından göremedi vajinada 6.2 mm kese gözüktü anca. O gündür bugündür hep endişe içindeyim. Acaba içi boş müdür diye 2 gündür kendimi yedim bitirdim
İlkinde de özel ve devlete gitmiştim ama asıl devletteki doktorumda takipliydim. Özele sadece bebeğimi görmeye gidiyordumOh oh maşallah bende 2hastanede takipte olmayı düşünüyorum diğer çocuklarda da öyle yapmıştım,oğlum hasta onunla ilgileniyorum daha çok,geceden beri,bi yandan kızımı fen yazılısına çalıştırıyorum
Ne zaman kontrol kuzum ay benim 16ocak resmen çok var
Yaa doğru çocukla çok daha zor banada şimdiden başladılar uyu Bebek olunca uyuyamazsın demelere ☺ Haklılar ama söylenince hoş olmuyor
Ne zaman ki randevu? En son ne zaman gitmiştin canım
Peki canım adetinden kaç gün geçmişti kese 2 mm gözüktü vajinaldeBenim de 14ocak 8+2 olmuş olacağım
Canım ben acile gittim 5+1 de alttan 2 mm kere gördüler. Anca 14 ocakta randevu daha çok var
Sağol kuzumİlkinde de özel ve devlete gitmiştim ama asıl devletteki doktorumda takipliydim. Özele sadece bebeğimi görmeye gidiyordumBu Arada Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Aynı günmüş aslındaBenim de 14ocak 8+2 olmuş olacağım
Canım ben acile gittim 5+1 de alttan 2 mm kere gördüler. Anca 14 ocakta randevu daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?