2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de o testin ne olduğunu bugün öğrendim:) ben de yaptırmayı düşünmüyorum canım

Olası bi durum varsa anne buna kendini hazırlayabilir ama kesin sonuç veren bi test olmadığı için ben kararsızım o an gelsin öyle karar veririmDiğer çocuklarımda yaptırmadım bu arada muhtemelen bunda da yaptırmam eşimlede konuşup karar veririz

Merhaba kızlar, hamileliğiniz hayırlı olsun. Herkese hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim. Bende gebeliğimi dün öğrendim. 4+6 bugün ama sezeryan olacağım için ağustos bebeği olur dedi doktorum. Bende sizlerle bu süreci takip etmek istiyorum. Hepinize selamlar

Cnm 9822 iken görünmedi karından 2 gun sonra gittim yine karından görünmedi vajinal keseyi ve bebeği gördük

ultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert...ikili taramada ense olcumu disinda bisey yapiliomu ki

Başın sağolsun canım üzüldüm :-/ zor günler geçirmişsin
Teşekkür ederim canım
Kaybınız için üzgünüm.

Benim doktorum bana, sizin doktorunuz size. Hayirli dogumlar.
Sizede .
Ben yaptıracağım ama meraklı bir kişiliğim olduğundan. Yaptırmasam pişman olma ihtimalim yüksek. İlkindede böylelikle yaptırmıştım.
Her ne kadar anne karnında müdahale şansı olmasa da olası bir probleme karşı hazırlıklı ve bilinçli olmak daha iyi olur diye düşünenlerdenim her ne kadar tam Olarak doğru sonuç vermese bile.

Günü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
canim neye gore 7+1 dedi.benim keseye gore 3 gun onde olmam lazm.ama crl ilk bugun olculdu 3 gun eksik soyledi.son adeti saymiyorum bile ondan 5 gun gerideyim

ultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert...ikili taramada ense olcumu disinda bisey yapiliomu ki
Ense kalınlığı ölçümü
Burun kemiği var mı yok mu bunlara bakılıyor canım
Kan vererekte bizimle aynı kan değerlerine sahip kaç kişiden birinin bebeğinin down sendromlu olduğunun oranı çıkıyor.
Tabi bunun dışında bebeğin organlarına sırtının kapanıp kapanmadına plesenta konumuna vs bakılıyor. Minik bir detaylı ultrason niyetine.

Geçen gebeliğimde epey yabancı makaleler okuyarak araştırmıştım.

Okuduğum makalelerde sonuçların doğruluk ihtimalinin 66% olduğunu öğrendim. Yani bize verilecek herhangi bir olumsuz haberin oranı %66 doğruluk payı üzerinden hesaplanıyor. Bu da istatiksel olarak hata payının çok yüksek olacağı anlamına geliyor. Yaşım 38, doğal olarak sonuç riskli çıkacak. Stres yapmaktansa, testleri yaptırmayacağım.

Canım ben yaptırıcam sanırım. Bu konuyla ilgili bir gerginliğim korkum da yok aslında. Tabiki sonuç ne olursa olsun bebeğimi dünyaya getiricem, ama böyle bir durum söz konusuysa bilmek ve ileri tetkikleri yaptırmak isterim. En azından insan kendini hazırlar, hiç bilmeden doğuma girip allah korusun böyle bir şeyle karşılaşmak daha büyük bir şok olur benim için. Kendinizi en iyi siz tanırsınız

canim neye gore 7+1 dedi.benim keseye gore 3 gun onde olmam lazm.ama crl ilk bugun olculdu 3 gun eksik soyledi.son adeti saymiyorum bile ondan 5 gun gerideyim

Canım olabilir 3 gün önde 3 gün geride. Böyle şeyleri kafana takma biraz rahatlat kendini lütfen

merhaba canım hayırlı olsun bebeğiniz

Ben yaptıracağım ama ikili testİ değil de NİPT olarak geçen testi yaptırmaya karar verdik. %99.5 doğruluk payı varmış. Biraz pahalı ama doğruluk oranı yüksek ve sadece kan vererek yapılıyormuş. Bu sebeple tercih ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…