Ben de o testin ne olduğunu bugün öğrendim:) ben de yaptırmayı düşünmüyorum canımArkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Hemen düzenleme ihtiyacı hissettim. Sorum yanlış anlaşılmasın. Merak ettiğim aldırırım/aldırmam cevabı değil, bu testi yaptırmanın faydalı olabileceği başka durumlar var mı? gibi soruların cevabı
Olası bi durum varsa anne buna kendini hazırlayabilir ama kesin sonuç veren bi test olmadığı için ben kararsızım o an gelsin öyle karar veririmArkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
Hemen düzenleme ihtiyacı hissettim. Sorum yanlış anlaşılmasın. Merak ettiğim aldırırım/aldırmam cevabı değil, bu testi yaptırmanın faydalı olabileceği başka durumlar var mı? gibi soruların cevabı
Ben varım benim 6 hafta diye gittigim zaman 4 hafta çıktı canım şuan 7+1olduk normalde 9+1 olması lazımdı sat a göreGünü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Cnm 9822 iken görünmedi karından 2 gun sonra gittim yine karından görünmedi vajinal keseyi ve bebeği gördükHayır üstten baktı çünkü değerim tahminen 5 binden fazla olduğu için üstten baktı suyl3 dedi ufacık siyahlık var bak belki bu kese olabilir ama sagliksizdir dedi bugün bide p.tesi kan değerlerine bakalım nasıl ona göre belli olur inş dis gebelik değildir dedi hatta benim ilk defa bu sabah hastahanede midem bulandı bende sevmiştim ama bilmiyorum böyle nasıl olacak sonucum
ultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
Teşekkür ederim canımBaşın sağolsun canım üzüldüm :-/ zor günler geçirmişsin
Sizede .Kaybınız için üzgünüm.
Benim doktorum bana, sizin doktorunuz size. Hayirli dogumlar.
Ben yaptıracağım ama meraklı bir kişiliğim olduğundan. Yaptırmasam pişman olma ihtimalim yüksek. İlkindede böylelikle yaptırmıştım.Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
canim neye gore 7+1 dedi.benim keseye gore 3 gun onde olmam lazm.ama crl ilk bugun olculdu 3 gun eksik soyledi.son adeti saymiyorum bile ondan 5 gun gerideyimGünü değişen var mı benim 6+3 olmam lazımdı ilk ultrosona göre bugün doktor 7+1 dedi kalbini de duyamadık zaten of stres oldum
Ense kalınlığı ölçümüultrasonda down sendromu degisik bi ultrason yonteminlemi bakliyo ben orayi anlayamadim.yaptirsam bi dert yaptirmasam ayri dert...ikili taramada ense olcumu disinda bisey yapiliomu ki
İyi geceler tatlı uykularHerkese iyi geceler diliyorum
kacmis kese boyitu canim merak ettim
Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
gun olarak benden daha kucuksun aslinda ama kese benden daha buyuk cikmis bende bilemedim
Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
canim neye gore 7+1 dedi.benim keseye gore 3 gun onde olmam lazm.ama crl ilk bugun olculdu 3 gun eksik soyledi.son adeti saymiyorum bile ondan 5 gun gerideyim
merhaba canım hayırlı olsun bebeğinizMerhaba kızlar, hamileliğiniz hayırlı olsun. Herkese hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim. Bende gebeliğimi dün öğrendim. 4+6 bugün ama sezeryan olacağım için ağustos bebeği olur dedi doktorum. Bende sizlerle bu süreci takip etmek istiyorum. Hepinize selamlar
Ben yaptıracağım ama ikili testİ değil de NİPT olarak geçen testi yaptırmaya karar verdik. %99.5 doğruluk payı varmış. Biraz pahalı ama doğruluk oranı yüksek ve sadece kan vererek yapılıyormuş. Bu sebeple tercih ettik.Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ikili test var. Burada birkaç arkadaş yaptırmama kararı almış. Aslında bana da mantıklı geldi. Allah korusun olumsuz bir durumda aldırma gibi bir düşüncem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?