2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kım yasak dedı benım bursan tanısıp gorustugum telefonlastıgım arkadaslarım var:)
Site kuralları diyor
Wp grubu kurmak, bunun reklamını yapmak, bunlara katılmak yasak canım ban atıyorlar.
Mart-Mayıs anneleri aylarca banlı kalmışlardı geçen sene. Sırf whatsapp grubu açtıkları için

İyi düşün canım , daha iyi bir doktora görün canını da sıkma Allah’ın dediği olur

O da olur canım aslında zencefilde varsa bal-limon-zencefil tarifler bitmez

Betmam

Gecmis olsun. Arkadaslar zencefili bi evrese dikkatli kullanmaliyiz. Allah korusun dusuge sebep oluyor diye doktorumun yasakladiklarindan o da. Maydonoz, zencefil yasak.

Betmam

Gecmis olsun. Arkadaslar zencefili bi evrese dikkatli kullanmaliyiz. Allah korusun dusuge sebep oluyor diye doktorumun yasakladiklarindan o da. Maydonoz, zencefil yasak.
Yasak falan değil ölçülü kullanıldığı taktirde düşüğe vs sebep olmaz. Doktorumun bana söylediği cümle bu.
Maydonozu da bağ bağ yemedikçe bir etkisi olmaz. Dünyaya gelecek olan Bebek maydonoz yediniz diye düşmez
Zencefilde hamilelerde mide bulantısı için her zaman önerilen birşey. Zencefilli multivitamin dahi var gebelerin kullandığı.
en basitinden Google a bile sadece zencefil ve hamilelik yazmak bile bilgiye kısa yoldan ulaşmanın ufak bir adımı.

Amin cnm ins yani umudum yok acikcaçıkçası bugünkü değerinden dolayı rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayirliymis

Haber mi bekleyeceğim. İnşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı bir gebelik ile doldurur yerini.
Öksürüğüme çare atıyoruuuum :-(( cevap vermediniz
Bal ve karabiber karıştırıp bir tatlı kaşığı iç

Canım ben ilk gebeliğimde kan içinde uyanmıştım bir gece ve her hafta kanamam oluyordu hastanede yatıyordum. Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. Hiç kötü düşünme doğacağı varsa doğuyor senin azalmış baksana bu iyi bir şey benim bitmeden yenisi başlıyordu 12. Haftaya kadar. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Yanma Kaşıntı hic bişey yok akıntı yesilimsi geliyo
Bende de hamilelik başından beri iki kere oldu canım, biri ilk haftalarda biri de daha bu hafta. Ama doktor bana idrarda yanma ya da kaşıntın yoksa problem yok dediği için takılmadım hiç enfeksiyon mu var acaba yoksa hamilelikte arada oluyor mu böyle şeyler?

Canım ilk öğrendiğimde baktırdım normaldi ama şuan bilmiyorum baktırmam lazım mı ki tekrar

kızlar demin biraz üzüldüm ve ağladım, hala daha sinirim geçmiş değil ve karnımda kramplar oluyor. çok korkuyorum şu an ya

kızlar demin biraz üzüldüm ve ağladım, hala daha sinirim geçmiş değil ve karnımda kramplar oluyor. çok korkuyorum şu an ya
Canım sakinleş biraz hatta imkanın varsa temiz havaya çık derin nefes al sonra yat dinlen ama birşey olur mu diye daha fazla strese sokma kendini. Birşeylerle meşgul ol kafanı dağıt canım

Bende taramaları yaptırtmadım gene yaptırtmayacağım . Genetik sorun düzeltilmez nasıl gelirse kabulum eli kolu oynayan , kalbi atan yavruma kıyamam . Zaten doğruluk payı yüzde 60. 22. Haftada detaylı ultrasona girerim iç organlarına sağlığına baktırırım kafi. O önemli çünkü.

Öksürüğüme çare atıyoruuuum :-(( cevap vermediniz
Sıcak suyun içine yarım a yakın limon sık canım bende bronşit astım var ben ilk gebeliğimde bu şekilde geçirmiştim uyutmuyordu hiç dene inşallah geçecek biraz da olsa

Sıcak suyun içine yarım a yakın limon sık canım bende bronşit astım var ben ilk gebeliğimde bu şekilde geçirmiştim uyutmuyordu hiç dene inşallah geçecek biraz da olsa
Dediğini yaptım çare olmadı, öksürmekten kaburgalarım ağrıyor artık, karabiber bal deneyelim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…