- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Canım inanır mısın ben de yerimden kalkamıyorum. Bulantı desen var halsizlik ve kafam uyuşuyor. Ben de düşünüyorum yani snaki hamilelikte bu denli olmaz diye.
Yanma Kaşıntı hic bişey yok akıntı yesilimsi geliyoValla gün içersinde şu icmedigim bile oluyor ama allaha şükür henüz öyle bise yaşamadım sirkeli suyla taharet alman seni biraz rahatlatır bide sakın idrarını tutma azcik gelse bile hemen git bekarlikta bende çok yaşadım bide her wc girdinde iç çamaşırına pecete köy ben öyle kurtuldum şahsen
ablam şuan 30 haftalık ikizlere hamile bende bi acaba dedimAllah göstermesin kuzum bu haftalar böyle işte sağlıklı olmayan hamilelikler son buluyor,hayırlısı olsun,ben kalbide devlette dinledikten sonra özeldeki doktoruma gidicem çünkü en son bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum doktorumda şuan ona gitmeye cesaretim yok Pazartesi günü bende sonuçları alıcam devletteki doktora göstericem şimdilik
canım başta birinden alıyordum hep sonra üye oldum girip sitesinden sipariş veriyorum
Zaten tutamıyorsun ki devamlı tuvalet ihtiyacı oluyor enfeksiyon olunca :)Idrar yolu enfeksiyonu olanlar, bol bol su icmekten daha onemlisi duzenli idrar yapmak. Gerekirse saatle takip edin, en fazla 1 saat tutun idrarinizi. Saat basi tuvalete gidin.
Benim enfeksiyonum gecmis cok sukur. Insallah tekrar etmez
Kım yasak dedı benım bursan tanısıp gorustugum telefonlastıgım arkadaslarım var:)Martilikiz07 banada mantıklı geliyor yasak dediler buradan olmuyor ya napalım bilemedim wp grubu olsa daha rahat ederiz
Hamilelikte cidden garip rüyaları görülüyor sanırım hormonal olabilir .Sizde sk sk ruya goruyormusunuz :) cok tuhaf ruyalar gormeye basladim. Ruyamda Esra erol gordmki hic alakam Yoktur kendiisyle. Programlarina bile bakmam. Oda benimle ayni haftada hamileydi sonra birden dogum yapmisim erkek bebek dunyaya gelmis esimin kucaginda ve (pipisi)gozukuyordu. Sonra bir ses duyuyorum diyorki diyer bebekte erkek... yani esra erolun bebegindenmi bahsediyor anlamadim
Vakinal muayene ile anlaşılır mantar canımArkadaslar bıraz once ıc camasırımda peynırımsı cok hafıf bı akıntı gordum beyaz mantar oldugunu dusunmuyorum cunku tum tahlıllerım yapıldı salı gunu bısey cıkmadı.sızce normal mı ?
Aynen cnm cok tuhaf vallaHamilelikte cidden garip rüyaları görülüyor sanırım hormonal olabilir .
Bence baska bi dr daha git cnm...Kızlar bu gebelik işleri ne zormuş. Geçen perşembe doktora gittik. Doktor vajinal ultrasonla keseyi ve bebeği gördü. Hatta kalp atışlarını da görüyorum, dedi. Fakat öncesinde kanamam olduğu için bir de çok tecrübeli bi doktora gidelim, dedik. İki defa üstten iki defa alttan baktı keseye benzer bir şey görüyorum ama bozulmuş, dedi. Bu arada bebeği gören doktor keseyi solda, bugünkü doktor sağda gördü. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey olabilir mi? 5 hafta 6 günlük gebeyim bu arada.
Onuda olmustum salı gunu acaba bu akıntı normal mı?Vakinal muayene ile anlaşılır mantar canım
Tmm cnm olabilir belki kimyasaldır zaten pazartesi belli olur dediKimyasalda sefer düşmüyor diye biliyorum aksine hızla artıyor kimyasal yaşıyor olabilirmisin bilemedim ama diş gebelik deyip bu şekilde gondermeside doğru değil ki allah korusun tiplerine zarar verme oranı çok yüksek neyse vardır bi hayır bekl e bakalım ama bence başka doktorda gözük böyle konularda doktoruma guveniyorum deyip tek doktorla kalma derim tabi yine sen bilirsin
Kısmet nasip cnm demekki sağlikli değilmiş allahım en kısa zamanda yine nasip eder ins bize supriz olmuştu bu gebelik ama hayırlısı boyleymisAmin kuzum çok üzgünüm gerçektenhakkında hayırlısı olsun
Amin cnm ins yani umudum yok acikcaçıkçası bugünkü değerinden dolayı rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayirliymisRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende üzülme pazartesi muhakkak bizi de haber et
Bende de var akıntı normal ama ikihaftansonra gel bakalım kaşıntım yok dedim sık su iç dediOnuda olmustum salı gunu acaba bu akıntı normal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?