2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım inanır mısın ben de yerimden kalkamıyorum. Bulantı desen var halsizlik ve kafam uyuşuyor. Ben de düşünüyorum yani snaki hamilelikte bu denli olmaz diye.

Tahlillerine bakildimi cnm bebek depomuzdan besleniyor haliyle vitamin eksiklikleri yapar bence onlara batırıp ona göre takviye almak lazım aslında ben çok tez canlı insanım bugün evi supururken okdr yoruldum ki esik devam etti çok zorlanıyorum ben yürürken bile ilk defa bugün dışarı çıktım eşimle

Yanma Kaşıntı hic bişey yok akıntı yesilimsi geliyo

Idrar yolu enfeksiyonu olanlar, bol bol su icmekten daha onemlisi duzenli idrar yapmak. Gerekirse saatle takip edin, en fazla 1 saat tutun idrarinizi. Saat basi tuvalete gidin.
Benim enfeksiyonum gecmis cok sukur. Insallah tekrar etmez

Ay hadi valla inşallah ikiz olur seninde o zaman

Enfeksiyonla aylarca uğraştım ben şu anda da çok az varmış kültürde bir şey çıkmadı bol AÜ iç dedi iyim şükür ama bana çok iyi gelen sebamed in vajina için şampuanı .. kullanalı yaşamıyorum enfeksiyon şükür, ayrıca kızlar belimin üstü sırtım o kadar ağrıyor ki grip oldum bugün 7. Günüm öksürükten mahvoldum var mı öneriniz öksürdükçe de başım ağrıyor :-/ çok halsizim

Idrar yolu enfeksiyonu olanlar, bol bol su icmekten daha onemlisi duzenli idrar yapmak. Gerekirse saatle takip edin, en fazla 1 saat tutun idrarinizi. Saat basi tuvalete gidin.
Benim enfeksiyonum gecmis cok sukur. Insallah tekrar etmez
Zaten tutamıyorsun ki devamlı tuvalet ihtiyacı oluyor enfeksiyon olunca :)

Arkadaslar bıraz once ıc camasırımda peynırımsı cok hafıf bı akıntı gordum beyaz mantar oldugunu dusunmuyorum cunku tum tahlıllerım yapıldı salı gunu bısey cıkmadı.sızce normal mı ?

Sizde sk sk ruya goruyormusunuz :) cok tuhaf ruyalar gormeye basladim. Ruyamda Esra erol gordmki hic alakam Yoktur kendiisyle. Programlarina bile bakmam. Oda benimle ayni haftada hamileydi sonra birden dogum yapmisim erkek bebek dunyaya gelmis esimin kucaginda ve (pipisi)gozukuyordu. Sonra bir ses duyuyorum diyorki diyer bebekte erkek... yani esra erolun bebegindenmi bahsediyor anlamadim

Hamilelikte cidden garip rüyaları görülüyor sanırım hormonal olabilir .

Arkadaslar bıraz once ıc camasırımda peynırımsı cok hafıf bı akıntı gordum beyaz mantar oldugunu dusunmuyorum cunku tum tahlıllerım yapıldı salı gunu bısey cıkmadı.sızce normal mı ?
Vakinal muayene ile anlaşılır mantar canım

Kızlar bu gebelik işleri ne zormuş. Geçen perşembe doktora gittik. Doktor vajinal ultrasonla keseyi ve bebeği gördü. Hatta kalp atışlarını da görüyorum, dedi. Fakat öncesinde kanamam olduğu için bir de çok tecrübeli bi doktora gidelim, dedik. İki defa üstten iki defa alttan baktı keseye benzer bir şey görüyorum ama bozulmuş, dedi. Bu arada bebeği gören doktor keseyi solda, bugünkü doktor sağda gördü. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir şey olabilir mi? 5 hafta 6 günlük gebeyim bu arada.

Bence baska bi dr daha git cnm...

Tmm cnm olabilir belki kimyasaldır zaten pazartesi belli olur dedi

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende üzülme pazartesi muhakkak bizi de haber et
Amin cnm ins yani umudum yok acikcaçıkçası bugünkü değerinden dolayı rabbim hayırlısını nasip etsin böylesi hayirliymis

Öksürüğüme çare atıyoruuuum :-(( cevap vermediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…