2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar keseninizin yanında ufak bi yuvarlak gibi bişey var mı,ultrason kağıdımı inceliyorduk eşimle eşim 2kese var biri çok küçük diyoraklıma soktu sizin keselerin yanında yakınında ufak bişey var mıDevlet hastanesinin ultrasonu böyle vasat doktor incelememişti bile hemen kese boyutu ölçtü hayırlı olsun iyi yerde demişti

Valla hiç birşey ayırt edemedim ben

Beta değerim hem yeterince artmadı hem de düşmeye başladı. 584çarşamba, 1042cuma, 1261 perşembe, bugün 973. Ultrasonda da bakıldı ve aşağı doğru inmeye başladığını gördük. Sağlıksız gebelik dediler. Kendiliğinden düşüp ayrılacak benden. Bana kısmet değilmiş bu sefer, sizlere başarılıve sağlıklı gebelikler diliyorum güzel anne adayları.

geçmiş olsun canım Allah tekrardan sağlıkl bi hamilelik yaşatır inşallh

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Geçmiş olsun, dilerim sağlıklı gebelikler yaşar, evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Rabbim sabır versin.

Sonunda bitirdim sayfaları. Kızlar kayıp yaşayanlara sabırlar ve yeniden sağlıklı hamilelik diliyorum. Ben bu haftaya kadar bulantı yaşamamıştım ama bu hafta başladı ve sürekli uyuyarak zaman geçsin istiyorum ama 2bucuk yaşında bi oğlum var hem o hem ev işleri yemeği oyun istekleri falan zorlamaya başladım. Bide bunun 2 çocuklu hali var Allah yardımcımız olsun. Neyse şükür diyelim rabbim aratmadan verdi okadar külfeti de olsun.

2li test falan ben bunları ilk hamilelikte yaptırmadım açıkçası gelen başımız üstüne diye ki bilsek ne olacak müdelhale edilemiyor. Benim arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı bebekte zihinsel bir problem olacak dendi doğuma kadar ağladı belki... Ama hiçbirşeyi yok çok şükür. Bu testlere pek güvenmiyorum açıkçası.

Rabbim tez vakitte sağlık hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah

Doğrudur vallabi tuhaf ultrason kağıdı da,diğer çocuklarımda çok netti kese falan
Eğer ikiz ise bir daha ki kontrole belli olur. Bende belki hafta içi giderim doktora o kadar çok beklenmedik hamilelikler sonlandı ki insan kendisi için acaba benimde öyle mi diye düşünmüyor değil. Pazartesi sağlık ocağından kan testi sonuçlarımı alayım hafta içi inşallah özel bir doktora giderim. Yarın Allah kısmet ederse 7+0 olacağız

Bende etrafımda çok gördüm ve duydum kendimizi streste sokmaya gerek yok. Detaylı ultrason oluyor ileri haftalarda bence o önemli.

Gorundu canim.Kalp atisini gormus ama duyamamistik
Yanı gerçekten çok tuhaf o zaman nasıl görünmüyor düşmüş olsa ki bunu fatketmemen mümkün değil gerçekten çok üzücü bir durum ya bende iki ay once değerim artarken birden düşmeye başlamıştı ve düşük yapmıştım hepimizin hakkında hayirlisi

Canım inanır mısın ben de yerimden kalkamıyorum. Bulantı desen var halsizlik ve kafam uyuşuyor. Ben de düşünüyorum yani snaki hamilelikte bu denli olmaz diye.

ablam şuan 30 haftalık ikizlere hamile bende bi acaba dedimAllah göstermesin kuzum bu haftalar böyle işte sağlıklı olmayan hamilelikler son buluyor,hayırlısı olsun,ben kalbide devlette dinledikten sonra özeldeki doktoruma gidicem çünkü en son bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum doktorumda şuan ona gitmeye cesaretim yokPazartesi günü bende sonuçları alıcam devletteki doktora göstericem şimdilik
Aldığın bi site yer var mi eczanedzn mi aliyosun
canım başta birinden alıyordum hep sonra üye oldum girip sitesinden sipariş veriyorum

Bu sitede dahada yukseleni gördüğüm için öyle dedim dış gebelik de değer hızlı artıyor diye biliyorum ama tabi sadece biliyorum belkide oyledir bilemicem ama inşallah hepsi yanıltır normal gebelik olur ❤

Valla gün içersinde şu icmedigim bile oluyor ama allaha şükür henüz öyle bise yaşamadım sirkeli suyla taharet alman seni biraz rahatlatır bide sakın idrarını tutma azcik gelse bile hemen git bekarlikta bende çok yaşadım bide her wc girdinde iç çamaşırına pecete köy ben öyle kurtuldum şahsen

Amin inşallah canim ❤

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…