2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Allah verirse amenna
Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım

Kız gibi geldi bana canım
Canım bana da erkek gibi geldi
Benimkine de bir bakın o zamann

Kız gibi canm

Ço
Çokk zor çok benim mide bulantım yok ama çok uyku ve halsizlik var, işyerinde ruh gibiyim:)

Benim bebişin cinsiyetini ne hissediyorsunuz:) acaba benle aynı mı

Eklentiler

• F1DC354A-9381-47B9-9C3D-20BF1C471277.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 97
Bu arada çocukluğumdan beri evde köpek ve kedimiz vardı evlendim evimde yine kedi var. sokakta gördüğüm kedi köpek kuş hiç birine dayanamam kucağıma alırım sarılır öperim ama bu zamana kadar hiç toxoplazma bulaşmamış hayret ettim. Ben kesin bu yaşıma kadar bulaşmıştır ve bir kere bulaşınca da bağışıklık kazanılıyor diye seviniyordum ama demekki hayvanla temas konusunda çok abartılmış bi durum bu. Tabi ki hamilelik boyunca dikkat ediyorum fazla temas etmiyorum ama bu zamana kadar hiç bulaşmaması imkansız gibi bişeydi yani evinde hayvan olanlar hiç şüphe duymasın ve endişelenmesin bence

İyi akşamlar kızlar Yazdıklarınızı okuyorum hep ama çok sık yazamıyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişler büyümeye başlamış maşallah Artık yavaş yavaş bebeğe benzemeye başlamışlar
Bu da benim miniğin dünkü görüntüsü. Ne dersiniz? Ben cinsiyet hissedemiyorum da

Eklentiler

• Screenshot_20200103-211644.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 84
Kız

İşe gitmediğim günler daha kötü oluyorum bende. İşteyken uykusuz ama en azından daha iyi oluyorum. Açık hava iyi geliyor öncelikle.
Mesela evde kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum (mutfağa giremiyorum zaten) ancak başkası yapınca yiyebiliyprum. Sürekli atıştırıyorum çünkü boş mide daha çok bulanıyor.

Benimde öyle toksoplazma negatif evde kedim var. Kediyi geçtim bende bütün sokak hayvanlarıyla vs çok içli dışlı olduğum halde negatif. Bende senin gibi pozitif bekleyip negatif çıkınca bi dumur olmuştum
Zaten iyi yıkanmayan sebzelerden geçme
ihtimali daha fazla sanılanın aksine.

Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum

Anaam yan mı yatıyor o yoksa benzetiyorum ama kız gibi sanki ya

Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Dr bana kırmızı kan rengi olmadığı sürece kahverengi akıntıdan hiç endişe duyma dedi. Önemli bir şey yoktur umarım endişelenme.

benim gecen dusugumde kahve telvesini tuvalrte dokmus gibiydi.kanama olmadi gelisimi ogun durmus

Hayır olma benim de vardı normal yerleşiyor tutunuyor annesine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…