Ama sizinki mucize benim kinadiklarim geri cekilme yöntemi ilr kaza olanlar bu beş belli zatendaha dorusu hamilr kalamadım için etrafımdakiler kaza ile deyince çok bozuluyordum eşim bile dalga gecerdi öyle rabbim yazdıysa her şekild e dohst o kimse engel olamaz şahsen annemin yengesi 45 inden sonra hamilr kalmış 4 ay boyunca adet görmüş karnı büyumeye başlayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrenmişler kuzenimde 3 yıl cocu olmadı tüp bebek yaptırdı bebeğin 40 cıktı nasl olsa olmuyor diye korumamışlar Hamile kaldı ikiz gibi büyütüyor kızlarını şimdi
Benim kuzuma ne hissettiniz bende eksik kalmayayım
Canım bana da erkek gibi geldi
Benimkine de bir bakın o zamann
Çokk zor çok benim mide bulantım yok ama çok uyku ve halsizlik var, işyerinde ruh gibiyim:)Selam kızlar gözümü açamıyorum bulantı halsizlik uykusuzluk iştahsızlık sürekli yatıyorum sürekli dua ediyorum bir an önce bu 3 ay bitsin diye bu halde birde ise giden hamile arkadaşlara kolaylık diliyorum ben yattigım yerden tükendim
ErkekBenim bebişin cinsiyetini ne hissediyorsunuz:) acaba benle aynı mı
Bende erkek dicemBenim bebişin cinsiyetini ne hissediyorsunuz:) acaba benle aynı mı
Ben de erkek diyorumBenim bebişin cinsiyetini ne hissediyorsunuz:) acaba benle aynı mı
Hoşbuldum :)
masallah ne guzel:) ayni haftadayiz bende yarin gidicem ins.benimkide boyle kocaman olmustur...Benim bebişin cinsiyetini ne hissediyorsunuz:) acaba benle aynı mı
Kızİyi akşamlar kızlarYazdıklarınızı okuyorum hep ama çok sık yazamıyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişler büyümeye başlamış maşallah Artık yavaş yavaş bebeğe benzemeye başlamışlar
Bu da benim miniğin dünkü görüntüsü. Ne dersiniz? Ben cinsiyet hissedemiyorum da
İşe gitmediğim günler daha kötü oluyorum bende. İşteyken uykusuz ama en azından daha iyi oluyorum. Açık hava iyi geliyor öncelikle.Selam kızlar gözümü açamıyorum bulantı halsizlik uykusuzluk iştahsızlık sürekli yatıyorum sürekli dua ediyorum bir an önce bu 3 ay bitsin diye bu halde birde ise giden hamile arkadaşlara kolaylık diliyorum ben yattigım yerden tükendim
Benimde öyle toksoplazma negatif evde kedim var. Kediyi geçtim bende bütün sokak hayvanlarıyla vs çok içli dışlı olduğum halde negatif. Bende senin gibi pozitif bekleyip negatif çıkınca bi dumur olmuştumBu arada çocukluğumdan beri evde köpek ve kedimiz vardı evlendim evimde yine kedi var. sokakta gördüğüm kedi köpek kuş hiç birine dayanamam kucağıma alırım sarılır öperim ama bu zamana kadar hiç toxoplazma bulaşmamış hayret ettim. Ben kesin bu yaşıma kadar bulaşmıştır ve bir kere bulaşınca da bağışıklık kazanılıyor diye seviniyordum ama demekki hayvanla temas konusunda çok abartılmış bi durum bu. Tabi ki hamilelik boyunca dikkat ediyorum fazla temas etmiyorum ama bu zamana kadar hiç bulaşmaması imkansız gibi bişeydiyani evinde hayvan olanlar hiç şüphe duymasın ve endişelenmesin bence
Anaam yan mı yatıyor o yoksa benzetiyorumİyi akşamlar kızlarYazdıklarınızı okuyorum hep ama çok sık yazamıyorum. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişler büyümeye başlamış maşallah Artık yavaş yavaş bebeğe benzemeye başlamışlar
Bu da benim miniğin dünkü görüntüsü. Ne dersiniz? Ben cinsiyet hissedemiyorum da
Dr bana kırmızı kan rengi olmadığı sürece kahverengi akıntıdan hiç endişe duyma dedi. Önemli bir şey yoktur umarım endişelenme.Kızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
benim gecen dusugumde kahve telvesini tuvalrte dokmus gibiydi.kanama olmadi gelisimi ogun durmusKızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Hayır olma benim de vardı normal yerleşiyor tutunuyor annesine dediKızlar bir şey soracağım. Kahverengi lekelenme yaşayanlar nasıl olduğunu tarif edebilir mi? Benim bugün akıntının içinde hafif kahverengilik vardı. Tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum
Ben de 1 kilo almışım:)kizlar tartiya ciktim 2 kilo almisim daha 7.haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?