YaaaaMaslahhh darısı bana inş yarın bende kese icin gidicem 12 .8 mm 7 hafta 3 günlük haftan la uyumlu demekki ultrason kağıdında öyle yazıyor bana kız gibi geldi nedense cinsiyeti
Blr ben kaldım gitmeyen herhalde. Ayın 14 ü gelse de gitsem artıkYok simdilik devlete gittim tahlillerim felan yapilsin sonra bakicam.
Karnımdan baktı canım
Ben aslinda hic sik gitme yi sevmiyorum ama bu bebis de nedense bir turlu ayarlayamadim. Kalp sesi normal olmasi lazim ken az duyuldu felan hep aksi seyler .Blr ben kaldım gitmeyen herhalde. Ayın 14 ü gelse de gitsem artık
Merhaba ben de 6.haftada kontrole gideceğim karından mi baktıKizlar bende doktordan ciktim bebek 6+2 gunluk kalp atimi cok azdi 15 gun sonraya cagirdi ama kesem 8 haftalikmis bakalim ne olucak
Amin cümlemizin inşlhcinsiyeti bana kız gibi geldi :) hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah
aynen cnm bende mide bulantımın olmamasını ona bağlıyorumAynen ben kaç gündür içmiyorum iki gündür kusmuyorum allaha şükür o yüzden içmeye korkuyorum aman inceden böyle şeylermi varmış ya annelermiz doktorlara bile gidememiş sağlıklıyiz allaha şükür babam hep derki zeynep çok hastaneye gitme oynama çocukla neyse o olur der sürekli o yüzden takmıyorum şahsen
Evet karindan bakti ama kalp atisi cok az di 15 sonra tekrar cagirdiMerhaba ben de 6.haftada kontrole gideceğim karından mi baktı
Ben aslinda hic sik gitme yi sevmiyorum ama bu bebis de nedense bir turlu ayarlayamadim. Kalp sesi normal olmasi lazim ken az duyuldu felan hep aksi seyler .
İlk görüşte kız gibi hissettim canımTeyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydumRabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti hadi cinsiyet tahmini yapın
Salı günü çok net görürsün canım. Bence suan görülememesi normal.Kızlar ben geldim doktor keseyi tam göremedi yok değil cok küçük gozukuyor dedi karindan baktı ama pazartesi saliya tekrar gel dedi sizce normal mi gorememesi. Kan değerimin şuan 1600 lerde olması lazım.
Bakalım tutacak mı erkek diyor bu hesapHamile kaldığın yaş, hamile kaldığın ayı toplayıp 9 çıkarıyorsun çift çıkarsa kız tek çıkar ise erkek
İlk gebelik mi senin?Bakalım tutacak mı erkek diyor bu hesap
Yok zaten hic takmiyorum. Herseyin hayirlisi.Sen sakin ol ya yoktur birşey. 15gün sıkacaksın dişini. Zaten ters giden bir şey olursa vücut haber verir
Kız diyorum direkHadi bakalim kizlar icinize ne dogacak
Inşallah canımSalı günü çok net görürsün canım. Bence suan görülememesi normal.
ErkekTeyzeleri 7 hafta 3 günlük olduk ve bugün şükürler olsun ki kalp atışını duydumRabbim. Herkese bu duyguyu tatdırsın hayatımda duyduğum en güzel sesti hadi cinsiyet tahmini yapın
Evetİlk gebelik mi senin?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hadi bakalim kizlar icinize ne dogacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?