2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
nerde ikamet ediyorsun

Kendi doktorumun istediği tahlilleri kan alma yerinden öğreniyorum. Onların genel ismi oluyor zaten, onları not alıyorum hemen.
Doktora gittiğimizde ne zamandır bu tahlillere bakılmamıştı baksak bi sakıncası var mı desem yapar diye tahmin ediyorum

Ay cok ıyı sızın adınıza cok sevındım bende 6+3 te gelısimi durmustu yıne aynı doktor yapmıstı kürtajı ınsallah bızde duyarız hayırlısıyla bende bekleyemezdm ama benı tutan işten ızin alamamak cumartesileri tercih ediyoruz :)) ınsallaj saglıklı ilerler

Çok teşekkür ederim gözünüz aydın oncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Aslında cok kafaya takan bi insan değilim ama ister istemez takılıyor bu durumlara malesef

Rica ederim, amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza. 4 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ben de aşırı evhamlıy-d-ım. Ta ki düne kadar.

Dün doktora giderken kendimi yine kürtaj olmaya gidiyorum psikolojisine sokup gittim. Ama bebeğim kalp atışıyla bana hayatımın tokatını attı.

Bu arada devletteki ile özeldeki makineler arasında dağlar kadar fark var. Araştırmalarıma göre şu an en son teknoloji cihazlar benim gittiğim özel hastanede. Hastanenin Prof. Dr perinatoloğuna gidiyorum. Bundan sonra tahlil haricinde devlete gitmem.

Bana demişti ki senin ki keyfi, bi hastalık yok. vitamin değerlerine baktırmaya buraya mı geliyorsun kanser hastaları ya da önemli durumu olanlar geliyor onların tahlillerini yapıyoruz onlara öncelik tanıyoruz demişti. Ben de gereksiz gördüğü için yapmadı diye düşündüm bidaha da gitmedim.

İnşallah canım. ben de böyle şansımı denerim artık

Hamile olduğunu söyledin mi?
Memnun değilsen aile hekimini değiştirebilirsin canım. E-nabız üzerinden değiştirilebiliyor.

25+11=36
36-9=27 tek canim erkek

Aynen hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum tipide erkege benziyor çok kustugum için kısmıdır dedim ama hiç kış hissetmiyorum bide çabuk büyüdüğü için erkek olma ihtimali yüksek diyorlar sağlıklı olsunda farketmiyor valla ikiside yok ilk ve son olacak galiba zaten

Toksoplazmalar çok tutmuştur
Keşke kan vermeden önce ücreti sorsaydın.
600 ü falan gözden çıkarmıştım ne kadar tutabilir ki dedim sormadım da. Sonra şok geçirdim.
Hamile olduğunu söyledin mi?
Memnun değilsen aile hekimini değiştirebilirsin canım. E-nabız üzerinden değiştirilebiliyor.
Gittiğimde hamile değildim ama düşünüyorduk bi değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Öyle doktor değiştirildiğini bilmiyordum Canım iyi ki söyledin. Bilsem çok daha önceden değiştirirdim çok aksi bi doktor.

Ogrenince yazarsin bakalim tuttumu.

İnşallah canım. ben de böyle şansımı denerim artık

iilay

Ben özelden istenen tahlil listemi randevu alıp araştırma hastanesine götürüp "Hocam, perinatoloğum şu tahlilleri istedi, sizce uygunsa yazabilir miyiz? Bir de eksik gördüğünüz bir şey varsa onları da yazarsanız memnun olurum" deyip yaptırıyorum. Şu ana kadar sorun çıkaran olmadı.

Hatta muayene edelim diyene, "hocam isterseniz hiç zahmet etmeyin, vaktinizi aldığım için mahcubum diyorum".

1.600 nedir ya ben ilk hamileligimde hastanenin kampanyası vardı 500 yaptırdım bundada 160 tl ye yaptırdım sadece demir ve b12 lere bakılmadı diğer testlerin hepsini yaptırdım

Aynen ben kaç gündür içmiyorum iki gündür kusmuyorum allaha şükür o yüzden içmeye korkuyorum aman inceden böyle şeylermi varmış ya annelermiz doktorlara bile gidememiş sağlıklıyiz allaha şükür babam hep derki zeynep çok hastaneye gitme oynama çocukla neyse o olur der sürekli o yüzden takmıyorum şahsen

Bilemedim ki, benim doktor ilaca takıntılı. 9 ay yat, ama ilaç içme modunda. Fakat Pregnacare'den başka folik de kullandırmıyor. (Gebeyken. Gebe değilken Premesis kullandırdı). Profesör kendisi.

Her yerde farklı olabilir belki ama ben bunları bugünn sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. O paralar çok lazım olacak valla

Özel hastahanede ki randevundan önce devletten randevu al. Yok dolu diyorlar ama ben mhrs den girip uygun randevu olunca bildirim gönder diyorum ertesi güne bile alabiliyorum. Zaten aynı testleri yapıyorlar o kadar para yazık günah. Zaten bir sürü masraf olacak. Hele benim gbi çocuklar okuyorsa
Sağlık ocağına gidip hocam hamileyim kan değerlerime bakabilir miyiz dediğimde kendisi bu testlerin hepsini istemiş

Aynen doktor banada verdi ben yutamam dedim doktor fitil olarak al ozaman dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…