nerde ikamet ediyorsunAile hekimine hamile değilken bi kez gitmiştim kan değerlerime baktırmaya her şeye bakılmıyor burda ayrıntılı istiyorsanız hastaneye gidin falan demişti çok uyuz bi doktor sizin gibi hastaneye gitmeye üşenenler yüzünden acil ihtiyacı olan hastaların tahlilleri aksıyor demişti. Ama hamilelikte mecbur bakmak zorunda sanırım ?
Ben de öyle yapayım en iyisi canım çünkü daha bi çok tahlil yapılacak böyle başa çıkılmaz. Peki özeldeki doktorun istediği tahlillerle devletteki aynı oluyor mu? Malum ayrı bir doktora da gidiyoruz bu tahlilleri istedi diye söylesek ego yapıyorlar sanki çok ilgiliymişler gibi.
Ay cok ıyı sızın adınıza cok sevındım bende 6+3 te gelısimi durmustu yıne aynı doktor yapmıstı kürtajı ınsallah bızde duyarız hayırlısıyla bende bekleyemezdm ama benı tutan işten ızin alamamak cumartesileri tercih ediyoruz :)) ınsallaj saglıklı ilerlerevet canim nefes almayinca duyuldu.bebek nokta gibiydi.doktor da dedi ben duymayi beklemiyordum daha iyi oldu dedi.benimde kurtajimi o yapmis 6.haftada kalp sesinin duyulmadigini kendisi soylemisti.yarin tekrar gidicem ben.1.43cm den beri tam 7 bucuk gun gecmis olcak.cok merak ediyorum.normalde ben sana 1 ay sonra gel derim ama sen eminim haftaya gelirsin demisti doktoro da anlamis takintimi
Çok teşekkür ederim gözünüz aydın oncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Aslında cok kafaya takan bi insan değilim ama ister istemez takılıyor bu durumlara malesef
Toksoplazmalar çok tutmuşturEki Görüntüle 2572111
bunları yaptırdım canım
Bana demişti ki senin ki keyfi, bi hastalık yok. vitamin değerlerine baktırmaya buraya mı geliyorsun kanser hastaları ya da önemli durumu olanlar geliyor onların tahlillerini yapıyoruz onlara öncelik tanıyoruz demişti. Ben de gereksiz gördüğü için yapmadı diye düşündüm bidaha da gitmedim.Canım bu bilgi yanlış. Her sağlık ocağı her tahlili yapmıyor. İl il işleyişler değişiyor. Az önce yazan arkadaşın bulunduğu yerde yapılıyor olabilir. Ama senin yaşadığın yerde yapılmıyor olabilir. Maalesef benim yaşadığım şehirde de bütün tahlilleri yapamıyorlar.
O zaman benimkisi acaba geç döllenmeden mi kaynaklanıyor ki küçük cıktı
İnşallah canım. ben de böyle şansımı denerim artıkKendi doktorumun istediği tahlilleri kan alma yerinden öğreniyorum. Onların genel ismi oluyor zaten, onları not alıyorum hemen.
Doktora gittiğimizde ne zamandır bu tahlillere bakılmamıştı baksak bi sakıncası var mı desem yapar diye tahmin ediyorum
Hamile olduğunu söyledin mi?Bana demişti ki senin ki keyfi, bi hastalık yok. vitamin değerlerine baktırmaya buraya mı geliyorsun kanser hastaları ya da önemli durumu olanlar geliyor onların tahlillerini yapıyoruz onlara öncelik tanıyoruz demişti. Ben de gereksiz gördüğü için yapmadı diye düşündüm bidaha da gitmedim.
25+11=36
36-9=27 tek canim erkek
25+11=36
36-9=27 tek canim erkek
600 ü falan gözden çıkarmıştım ne kadar tutabilir ki dedim sormadım da. Sonra şok geçirdim.Toksoplazmalar çok tutmuştur
Keşke kan vermeden önce ücreti sorsaydın.
Gittiğimde hamile değildim ama düşünüyorduk bi değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Öyle doktor değiştirildiğini bilmiyordum Canım iyi ki söyledin. Bilsem çok daha önceden değiştirirdim çok aksi bi doktor.Hamile olduğunu söyledin mi?
Memnun değilsen aile hekimini değiştirebilirsin canım. E-nabız üzerinden değiştirilebiliyor.
Ogrenince yazarsin bakalim tuttumu.Aynen hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum tipide erkege benziyor çok kustugum için kısmıdır dedim ama hiç kış hissetmiyorum bide çabuk büyüdüğü için erkek olma ihtimali yüksek diyorlarsağlıklı olsunda farketmiyor valla ikiside yok ilk ve son olacak galiba zaten
İnşallah canım. ben de böyle şansımı denerim artık
Kızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor
Ilac gorunjmlu zatenHadi yaaa ciddi misin off malesef kapsül olarak vermiş Allah'ımm...
bende kullanmıyorum beni annem 6 kilo doğurdu normal doğumla vitaminmi içtide oldu bide vitaminlerin hepsi mide bulantısı yapıyo yan etkilerinde direk mide bulantısı. Doktorumda yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi karşılar vucudun olmazsa olmaz bişe değil dedi. Ve ben üniversitenin Prof una gidiyorum .
Saol amin inşallah allah veriyor sabrını
Valla düzenli kullanmıyorum görümcem hiç kullanmadı doktor istememis etrafimda kimse kullanmadı folic asit önemli tahlillerim yapıldı geçen hafta kan sayımları o kizamik vs biseyler diyorlar ya onlar felan yapıldı ama vitaminlere bakilmamis2 onlara batırıp ona göre vitamin isticem folic asit icerikli bide yemek yiyemedigim için sürekli meyve tüketiyorum illa karsiliyordur heralde
Kızlar az önce doktorun istediği bütün tahlilleri yaptırdım 19 tane tahlil kan idrar falan. 1600 TL tuttu şok oldum. mecbur ödedim ama bir daha asla özelde yaptırmayı düşünmüyorum tahlilleri. Devlette dahiliye bölümünde tanıdığımız doktor var ona çıksam bu rutin tahlilleri dahiliye doktoru da isteyebiliyor mu ki ? Yani Sistemlerinde çıkar mı ben ona özeldeki doktorun istediği tahlilleri götürüp bunları yaptırmak istiyorum desem. Kadın doğumda çok sıra oluyor
Ben de öyle yapayım en iyisi canım çünkü daha bi çok tahlil yapılacak böyle başa çıkılmaz. Peki özeldeki doktorun istediği tahlillerle devletteki aynı oluyor mu? Malum ayrı bir doktora da gidiyoruz bu tahlilleri istedi diye söylesek ego yapıyorlar sanki çok ilgiliymişler gibi.
Sağlık ocağına gidip hocam hamileyim kan değerlerime bakabilir miyiz dediğimde kendisi bu testlerin hepsini istemişEki Görüntüle 2572111
bunları yaptırdım canım
Kızlar progestanı ben 2-3 gün kullandım. O zamanlar araştırmıştım. Çünkü ilaç olarak içtiğimde inanılmaz baş dönmesi yapmıştı. Fitil olarak kullanılan ve ağızdan alınan aynı ilaç diye okumuştum. Sizde araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?