- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.681
Yok canım ya, sadece folik asit kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine sor doktoruna , eğer bir daha gebelik düşünüyorsan yakın zamanda , doktorum bana bebek asprini verdi günde bir tane , kan pıhtılaşması riskine karşı önlem olsun diye , öğrenip kullan derim. Ne zaman bebiş düşünüyorsun tekrar ?Yok canım ya, sadece folik asit kullanıyorum
naptın canım aldın mı sonucunu ?Merhaba kizlar nasilsiniz benim 27. Gunum bugun adet olmadim henuz hayirlisiyla bekliyorum bakalim.
Evet bugun aldim sonucu 375 cikmis hamileymisim :)naptın canım aldın mı sonucunu ?
Henüz regl olmadım , olursam 3. Günü tahlil yapılcak,Sen yine sor doktoruna , eğer bir daha gebelik düşünüyorsan yakın zamanda , doktorum bana bebek asprini verdi günde bir tane , kan pıhtılaşması riskine karşı önlem olsun diye , öğrenip kullan derim. Ne zaman bebiş düşünüyorsun tekrar ?
Hayırlısı inşallah ya , bir an önce regli olalım.Henüz regl olmadım , olursam 3. Günü tahlil yapılcak,
Tebrik ederim canım , rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahEvet bugun aldim sonucu 375 cikmis hamileymisim :)
Sagol canim Allah razi olsun amin insallah Rabbim her isteyene nasip etsin en kisa zamandaTebrik ederim canım , rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Ben başa sardım malesef reglimi bekliyorum ovülasyon için . Sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik?Naptınız kızlar kontrol ler nasıl gıdıo
Canım duphaston adet söktürücü normalde, ama doktorlların bazıları hamile kalmayı hızlandırdığı içinde veriyorlar. Adetten snraki 4/5 günü yumurtlama günümdü , adetten snraki 11. gün başlıyordum adetime 2 gün kala bırakıyordum canım . Yumurtlama gününde bu ilaç içilmemesi gerekiyormuş diye biliyorum.Kizlar 4 gun geciktim kan ve idrar negatif cikti dr klomene baslariz demisti ama klomen yerine duphaston yazdi bu ilac ne ise yariyor acaba bilen kullanan var mi aranizda. Bide bunu hemen mi.icicem adet baslayinca mi ayy agizlarindan cimbizla laf aliyoruz bu drlarin
Ben kullandım cnm bebek tutunsun dıye canmKizlar 4 gun geciktim kan ve idrar negatif cikti dr klomene baslariz demisti ama klomen yerine duphaston yazdi bu ilac ne ise yariyor acaba bilen kullanan var mi aranizda. Bide bunu hemen mi.icicem adet baslayinca mi ayy agizlarindan cimbizla laf aliyoruz bu drlarin
Noldu kı cnm hamileydın sankıBen başa sardım malesef reglimi bekliyorum ovülasyon için . Sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik?
düşük yaptm canım benNoldu kı cnm hamileydın sankı
düşük yaptm canım ben
cok geçmiş olsun cnm düşük sebebi n neçok geçmiş olsun üzülme tekrar nasip olur işallah yenimi oldu
cok geçmiş olsun cnm düşük sebebi n ne
Ayy cok geçmiş olsun cnm. Guatr tahlılıne bı baktır cnm bızım gelınınde kımyasal üstüne dıs gebelık gecırdı guatr yuksekmıs megerben düşük yapmadım canım dış gebelik oldu
Ayy cok geçmiş olsun cnm. Guatr tahlılıne bı baktır cnm bızım gelınınde kımyasal üstüne dıs gebelık gecırdı guatr yuksekmıs meger