♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Vay be. Geçen ay 5 gün gecikti. Birsey cıkmadı. Bu ay da beklentiye girmeyeyim dedim ama birkaç gündür midem çok kötüydü. Kasıklarımda da batma vardı hadi dedim ne kaybederim, test yaptım ve sürpriz. Bu benim bebek yapma çalışmalarımın 2.ayı.Bir de 27 aylık bebeğimi emziriyorum. Yumurtlama takibi yapınca oluyormuş. Çok mutluyum

Vay be. Geçen ay 5 gün gecikti. Birsey cıkmadı. Bu ay da beklentiye girmeyeyim dedim ama birkaç gündür midem çok kötüydü. Kasıklarımda da batma vardı hadi dedim ne kaybederim, test yaptım ve sürpriz. Bu benim bebek yapma çalışmalarımın 2.ayı.Bir de 27 aylık bebeğimi emziriyorum. Yumurtlama takibi yapınca oluyormuş. Çok mutluyum
Hayırlı olsun çok sevindim . Ekstra yumurta takibi haricinde bişey yaptınız mı ?

Hayırlı olsun çok sevindim . Ekstra yumurta takibi haricinde bişey yaptınız mı ?
Yapmadım. Ovülasyon takip programı kurdum. Ovülasyon testi almadım. İlk ay olmadı, 2.ay oldu. Bu kadar hızlı beklemiyordum ben de. Programın gösterdiği tarihten 2 gün öncesi ve 3 gün sonrasına kadar her günü değerlendirdik. Oldu işte. Umarım sorunsuz bir gebeliktir. Bu 2.bebeğim olacak. İlki 3.5. ayda olmuştu

Aslında erken ama benim elimde vardı fazla test üst işte 2 günde bir yaptim. Ilkinde erken gebelik testinde 1 gün sonra silik çizgi belirdi. 2. Sinde akşamı silik çizgi belli oldu. 3. Sunde ilk 5 ek do da çok silik çizgi belli oldu sonra . Asıl doğruluk sonrasında çıkan silik çizgide değil ilk 5 ek do da çıkan cizgide

Bir gün sonra değiştirebiliyor mu öyle ? Ben 2 kere yaptım bu zamana kadar gebelik testi - görünce attım

:anneadayı: ayyy gözün aydın kuzum , kardeşi olacak desene :KK200: İnsanın beklemediği anda geliyor zaten :KK19: Sağlıcakla al inşallah kucağına

Bir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni de

aynen cnm haftaya carsamba kalp atısı ıcın gıdecem siz kontrollere nezaman gıdıyorsunuz bakalım
Cumartesi randevu aldım kuzum bende gidicez çok heyecanlıyım ya :KK200: Kalp atışı duymak daha bir heyecanlıdır tabiii :anne: Bir de araştırma içindeyim kuzum , kan pıhtılaşmaması için , kivi yemeye başladım bilgin olsun seninde doğal kan sulandırıcıymış , kivi soğan sarımsak zeytinyağı tüket bol bol.

X