- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.381
Canim ben 1 hafta sonra falan vereyim olur mu kese için bekliyorum halakızlar bana kaç aydan snra hamile kaldığınızı ve beklenen doğum tarihlerinizi verin listeye yazalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben 1 hafta sonra falan vereyim olur mu kese için bekliyorum halakızlar bana kaç aydan snra hamile kaldığınızı ve beklenen doğum tarihlerinizi verin listeye yazalım
Benim de erken gebelikte gece hayalet çizgi cikmistiKızlar erken gebelik testinde hayalet çizgi var ama 1 dk dan sonra çıktı. Adete 2 gün var. Ne diyorsunuz?Ay heyecandan ölüyorum.Fotoyu yükleyemedim hata veriyor neden hata veriyor
Ama biraz bekledikten sonra belirdi.Bekleyince çıkan çizgi doğru olmayabilir falan demiştiniz sankihamilesinnn canımm tebrikler
Ovulosyon denedin mi peki ? varsa elinde onu da yap istersen , gölge varsa genelde çıkıyor tatlımAma biraz bekledikten sonra belirdi.Bekleyince çıkan çizgi doğru olmayabilir falan demiştiniz sanki
tamam canım olurCanim ben 1 hafta sonra falan vereyim olur mu kese için bekliyorum hala
ben 23 gunde bı adet oluyorum son sdet tarıhe gore 6 haftalık cnm sat 29 kasımCanim kusura bakma anlayamadım. Senin de geç yumurtlama mi oldu öyleyse ne zaman doktora gittin ilk değer kac çıktı. Ne çok soru sordum yahu
Sagol canimben 23 gunde bı adet oluyorum son sdet tarıhe gore 6 haftalık cnm sat 29 kasım
Eki Görüntüle 2223325 [/QUOT
Tebrik ederim canım :)
Hayırlı olsun çok sevindim . Ekstra yumurta takibi haricinde bişey yaptınız mı ?Vay be. Geçen ay 5 gün gecikti. Birsey cıkmadı. Bu ay da beklentiye girmeyeyim dedim ama birkaç gündür midem çok kötüydü. Kasıklarımda da batma vardı hadi dedim ne kaybederim, test yaptım ve sürpriz. Bu benim bebek yapma çalışmalarımın 2.ayı.Bir de 27 aylık bebeğimi emziriyorum. Yumurtlama takibi yapınca oluyormuş. Çok mutluyum
Yapmadım. Ovülasyon takip programı kurdum. Ovülasyon testi almadım. İlk ay olmadı, 2.ay oldu. Bu kadar hızlı beklemiyordum ben de. Programın gösterdiği tarihten 2 gün öncesi ve 3 gün sonrasına kadar her günü değerlendirdik. Oldu işte. Umarım sorunsuz bir gebeliktir. Bu 2.bebeğim olacak. İlki 3.5. ayda olmuştuHayırlı olsun çok sevindim . Ekstra yumurta takibi haricinde bişey yaptınız mı ?
Aslında erken ama benim elimde vardı fazla test üst işte 2 günde bir yaptim. Ilkinde erken gebelik testinde 1 gün sonra silik çizgi belirdi. 2. Sinde akşamı silik çizgi belli oldu. 3. Sunde ilk 5 ek do da çok silik çizgi belli oldu sonra . Asıl doğruluk sonrasında çıkan silik çizgide değil ilk 5 ek do da çıkan cizgide
ayyy gözün aydın kuzum , kardeşi olacak desene İnsanın beklemediği anda geliyor zaten Sağlıcakla al inşallah kucağınaVay be. Geçen ay 5 gün gecikti. Birsey cıkmadı. Bu ay da beklentiye girmeyeyim dedim ama birkaç gündür midem çok kötüydü. Kasıklarımda da batma vardı hadi dedim ne kaybederim, test yaptım ve sürpriz. Bu benim bebek yapma çalışmalarımın 2.ayı.Bir de 27 aylık bebeğimi emziriyorum. Yumurtlama takibi yapınca oluyormuş. Çok mutluyum
Bir de canım sat tarihi ile internetten tahmini doğum tarihini hesaplayabilirsin bana onu söylesene kaydedeyim seni deVay be. Geçen ay 5 gün gecikti. Birsey cıkmadı. Bu ay da beklentiye girmeyeyim dedim ama birkaç gündür midem çok kötüydü. Kasıklarımda da batma vardı hadi dedim ne kaybederim, test yaptım ve sürpriz. Bu benim bebek yapma çalışmalarımın 2.ayı.Bir de 27 aylık bebeğimi emziriyorum. Yumurtlama takibi yapınca oluyormuş. Çok mutluyum
Gebelik tes
Bak adete 8 kala :) gölge çizgi
Tabi ben emin olmk için 6 kala , 5 kala filan tekrar yaptım
6 aydır uğraşıyoruz :)Canım sen ne kadar zaman sonra hamile kaldın ve tahmini doğum tarihini verebilir misin listeye yazayım
bundan snra gebelik ile paylaşımlar yaparız hep beraber6 aydır uğraşıyoruz :)
Tahmini Doğum tarihi 14 Eylül canım
aynen cnm haftaya carsamba kalp atısı ıcın gıdecem siz kontrollere nezaman gıdıyorsunuz bakalımbundan snra gebelik ile paylaşımlar yaparız hep beraber
Cumartesi randevu aldım kuzum bende gidicez çok heyecanlıyım ya Kalp atışı duymak daha bir heyecanlıdır tabiii Bir de araştırma içindeyim kuzum , kan pıhtılaşmaması için , kivi yemeye başladım bilgin olsun seninde doğal kan sulandırıcıymış , kivi soğan sarımsak zeytinyağı tüket bol bol.aynen cnm haftaya carsamba kalp atısı ıcın gıdecem siz kontrollere nezaman gıdıyorsunuz bakalım