- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.321
adete 1 gün kala yap kuzum bana kalırsa , hatta ovu yap onda da beli oluyorAdete zaten 4 5 gün kaldı
femara 30 tablet aylık 10 kullanıoz 30 tablet 3 aylıkdı. duphastonu saglık ocandan yazdurAslında en güzelini söylemiş bana gelmene gerek yok diyerek. Doktora gidince insan ister istemez bi beklentiye giriyorpeki bu ilaçlar reçetesiz alınmıyor diye biliyorum ? O zaman mecbur duphaston için gitmem lazım. Şu an geçen aydan kalan femara var sadece.
işte onu bende anlamıom yaBayağı beklicem ben o zaman canim. Ben bugün doktoru göremedim sonucu internetten aldım. 205 olunca değer kac haftalık oluyor sence bilgin var mi
cnm hamıle olabılırsınKızlar yumurtlamadan sonra 10.gün ovülasyon testim
4 5 gün var adete canım olsa silik mi çıkar gebelik acabacnm hamıle olabılırsın
ovu de cıktıysa ondada cıkar cnm bence4 5 gün var adete canım olsa silik mi çıkar gebelik acaba
Canım ben şimdi yine ovü denemesi yapayım bakayım aksamkigibi mi cıkcakovu de cıktıysa ondada cıkar cnm bence
ayyy hadi gözünaydın kuzummmm , kaç haftalıkmışKızlar beta baktırdım... hamileyim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan değerini hatırlıyor musun canimHatırladığım kadarıyla ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı, aynı hafta içinde keseyi göstermişti dr
Canim hayırlı olsun. kan değerin kac çıktı ben dün yaptırdım 205.8Kızlar beta baktırdım... hamileyim
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim ben su an hamileyim sizin için 1 saat sonra ovulasyon testi yapicam bakalim ne cikacakCanım ben şimdi yine ovü denemesi yapayım bakayım aksamkigibi mi cıkcak
Canım ben bugün de yaptım çok koyu çıkmadı ama 2.Çizgi bariz belli Ama çok çok koyu kırmızı değil normal 2 çift çizgiCanim ben su an hamileyim sizin için 1 saat sonra ovulasyon testi yapicam bakalim ne cikacak
2100 çıktı canım 6 haftalıkCanim hayırlı olsun. kan değerin kac çıktı ben dün yaptırdım 205.8
Amin inşallahkızlar bugunden sonra ıns muayene bılgılerımızı paylasalım allahım bekleyenlerede nasıp edsın hamılelıkm ıns
Canım yaptım ovü ama bilmyrum yadete 1 gün kala yap kuzum bana kalırsa , hatta ovu yap onda da beli oluyor
Benim 205 canim daha çok bellic en herhalde kese için geç yumurtlama benimki2100 çıktı canım 6 haftalık
Ovülasyon yaptın mı canımBenim 205 canim daha çok bellic en herhalde kese için geç yumurtlama benimki